Ahoj Dituš. Mane ve dvou stačí, ale já chtěla tu elektrickou kytaru ... tak proto je máme objednané ve třech ...
Místo Bena jsme šli do Lázní, Mocca cukrárna, chuťově lepší.
Chci se zeptat ještě na probírané téma Duo Mane, mám objednáno, ale myslím, že přijdou jenom ve dvou, prý tam máme málo místa, je to hodně velký rozdíl než ve třech?
Dorty půjdu objednat asi do Bena - máte zkušenosti?
Ahoj holky dobré ráno.
Děkuji za pochvaly x-)
Myslím, že to výraznější líčení chce, aby to na fotkách nezaniklo ... foto z účesu budu mít přes e-mail .... jinak si myslím, že to nebylo pravé ořechové .. pak schválně uvidíte ;-)
Veru, hezky vystínované oči :) Dneska jdu taky na líčení - zkusit ještě něco trochu výraznějšího a jdu na finální zkoušku šatiček. A zítra na další zkoušku účesu :)
Holky, moc děkuji :-)
Já jdu teď spát. Umyla jsem všechna okna a s kamarádkou jsme dodělávaly košíčky na výslužky a balily jsme tombolu. Zítra musím ještě vyrobit krabičku na přáníčka, sehnat podprdu pod popůlní. Snad to všechno stihnu. Už je to nějak blízko, vlastně už zítra.
Ahoj holky, tak mám za sebou zkoušku účesu a proměnu u vizážistky.
Proměna jak blázen ... a účes to nebylo asi to pravý ořechový, takže budeme zkoušet ještě ;-) a v půlce července mám zkoušku svatebního make-upu ...
Tak jsem se dámy právě objednala na thajskou pocit - chvílemi už mám vážně pocit, že vyběhnu z kůže.
Jo, ale jedno pozitivum - můžu být skrytá nevěsta - potvrzeno matrikou a sehnala jsem levné hélium i s balónky a obsluhou k nafukování :) Jupíííí
lenickasru: Leni, neboj, a i když se to nestihne, tak si to neber. Stejně je to hlavně všechno o lidech, kteří tam přijdou.
Taky na tom nejsem ideálně vzhledem k tomu, že to máme za týden - kytky jsem stále neobjednala, nemáme vybraný dort, dodělané svatební noviny, nemám prádlo, zasedací pořádek, přesný počet hostů, nevím, na jakém místě se budeme brát (nově uvažujeme o variantě "strom"), vybrané písničky pro DJ, musím znova na matriku, nemám zfinalizované jídlo a pití, neobjednala jsem balónky, nekoupila jsem lampióny, nevím, kde budu spát den předem a nesehnala jsem boty... Jen ve zkratce - bude toho víc :))))
Ahoj holky.
Leni, včera jsem si už nevšimla tvé zprávičky ohledně těch srdíček. Srdíčka jsou polystirenový - z net obchodu. Ale určo je seženeš v baumaxu nebo takových obchodech ... obalila jsem je stuhou, která má uvnitř drátek, aby to fakt drželo. Jedno srdíčko spolklo 5 metrů stuhy. Ale to srdíčko je nahoře v tom "zobáčku" srdíčka prořízlí :-( tak jsem to jen špendlíčkama ukotvila, tak snad se to nerozpadne ...
Evi, tak to máš smůlu jako já ... akorát zlomenina je horší než špatně ušitý závoj ... snad budou všichni v pořádku. Držím palec.
Berušky, tak už nevím, proč se na mě lepí smůla :-(
Psali mi z penzionu Mikuláš, který jsme min. týden zamlouvali na svatební noc, že mají na srpen plno :-( že se spletli :-(
Holky, vůbec se nestresujte. Podívejte se na mě. Na přípravu jsem měla dva měsíce a z toho jsem minimálně týden nic neřešila, protože jsem si myslela, že čas celkem mám, když je svatba na konci srpna. pak šup, svatba se přesunula na začátek července a čas skoro žádný.
Sice mi toho ještě dost chybí: boty k popůlnočním (popůlnočky jsem dneska sehnala), dodělat jmenovky (mám je zatím jen nastřihané), zabalit tombolu, koupit a ozdobit košíčky na výslužky, ozdobit košíčky pro družičky...(určitě se najde ještě něco dalšího). Ale snad to do soboty zvládnu. Prostě musím. No a taky musím pořádně poklidit byt, když mi sem přijede celá rodina a kamarádi, hlavně musím umýt okna, ale vůbec se mi do nich nechce :-S
Verča: Až v srpnu? No ono to rychle uteče. Taky jsem si říkala, pohoda - za 4 měsíce, pak pohoda - za 3 měsíce. No a teď je to za pár dní a pohoda to teda není :)
Já si jdu závoj vyzvednout zítra. Udělali mi ho fakt bleskově...