tajný to není je to veřejný asi 30.000 celá svatba se vším všudy. Hostina pro 30lidí byla za 15.000 byl v tom oběd- polévka a svíčková,alkohol všechen mimo tvrdyho,raut-řízečky, kolena,paličky,zeleninové mísy, syrové mísy a salamové,a ovoce a melouny.plus výzdoba. :-)
díky, pozítří se bude malovat a o víkendu jedeme koupit nábytek tak se těším!! 8-)
Ve Valencii měla hostinu loni i kamarádka a taky si to moc chválila, ještě to promyslím.. prozradila by jsi na kolik to tam přibližně vyjde, jestli to neni takný? :-N
Šárí díky :-) to víš to bude chvilku trvat Anička tyk někdy hlásí až když je po, ale snaží se.Oni se to holky naučí uvidíš :-)
A ať vám jde pokojík hezky od ruky :-)
Zdeni, držím palce at to zítra nedostaneš ;-) a moc gratuluju k odplínkování, my tak chodíme bez plínek, ale počůrá se skoro pokaždý, hlásí totiž až když je pozdě, tak nevim, nevim.. ]-( :-D
Míšo kde je Sklípek? :-N my jsme zatim jen tak trochu uvažovali o městských sálech, ale fakt nevim...
Děkuju Zuzi, snad se nám vyvede, ale bolí mě v podbřišku, tak nevím jestli to dopadne, no nechám se překvapit...
Samozřejmě že dám vědět, to je jasňačka ;-)
Míšo Anička už je bez plínek máme radost, včera jsem se odvážily poprvé bez plínky jet autem a celý den byla bez ní a nepočúrala se je šikovná , ale někdy se nám doma ještě počůra :-| , ale to se časem vypiluje jsme ale za to radi. A na mimčo se těší říká že chce holku i kluka, ale to jí maminka nesplní :-D .
Kapelu jsme neměli, měli jsme DJ a byli jsme moc spokojeny, hrál všechno možný i pro mladý a i pro maminky atd.parada!!!
Jé no parada, tak tady bude samá těhule :-)
no my už se pokoušíme a zítra TO mám dostat, tak uvidíme, ale nevím nevím :-|
Jé jak já ráda bych to zažila znovu , ještě jednou se vdát ale vzít si toho samého jinak nic :-N
My už taky uvažujeme o mimču:-) Martin (přítel) by chtěl třeba hned, ale já pořád váhám, zase abych neotěhotněla pár měsíců před svatbou a bylo mi na ní třeba blbě :-S ale každopádně se už na prcka těším :-D
návrhy nemáme žádný :-D zatim jeno vymýšlím.
máme Adélku a ted v říjnu jí budou 2 roky x-) takže svatba už je na čase :-D
nějký album vytvořím slibuju ;-)