Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já už práve načnutá jsem. od pátku mám pěknou rýmu. takže se také docela bojím že to mpěkně odnesu. Nerada bych hned v prvních dnech v práci onemocněla:(
Odpovědět
Profilova fotka
Holčiny letím domů:-) zatím papa
Odpovědět
Profilova fotka
Mě taky, jestli dnešek neodležím, tak jsem dobrá!:-( Doufám, že nám už zítra začnou topit
Odpovědět
Profilova fotka
Jéžiššš mě je zima dneska. Už se těším na středu, má být krásně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, to je jasný...já si v práci tenkrát coby absolvent VS taky užila svý:-( Chtěla jsem chvílemi i odejít, ale teď jsem ráda, že jsem to ustála, bojovala a zůstala:-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to ano, asi máš pravdu... navíc jsem byla čtvrt roku bez práce tak se do tohotaky trochu hůř dostávám... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale zase začátky jsou podle mě vždycky těžký:-/
Odpovědět
Profilova fotka
jasan,to taky chápu:-)Tak nám to řekneš třeba až někdy zajdeme konečně na to vínko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo, tak to souhlasím. Sem nepsat fakt radši nic... :-p , tak držíme pěsti, ať to dopadne dobře!
Odpovědět
Profilova fotka
Mno... nerada bych se tu nejak rozepisovala, svet je malej a nikdy nevis kdo to cte, ale bohužel toneni podle mých představ, uvidime jak se to vyvine. Snad to bude ok....
Odpovědět
Profilova fotka
to mě taky zajímá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jakpak je v nové práci?
Odpovědět
Profilova fotka
Kuk Míšo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky míšo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, také jsem ted přisla z práce tak se hned hlásím:) Zdeni, gratuluji Aničce k nočníčku, já sice děti nemám ale mám 4 a 2 letého synovce a neteřinku, tak si to taky dobře pamatuji :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak je tu někdo? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Je mi dneska hrozná zima:-(v práci nám ještě netopí a je to děs:-(už se těším domů
Odpovědět
Ahojky a já měla návštěvu tak nebyl čas
Odpovědět
Profilova fotka
Hoj holky, já jsem vás dneska nějak nemohla najít =-) Zadávala jsem název diskuze a nic... tak už vás vidím x-)
Odpovědět
Ahoj!! jsem dorazila před půlhodkou z práce a mám asi tak deset minut než se mi vzbudí Adélka :) jak se dneska máte? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám,že je tu dneska nějak mrtvo:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné ránko holky :-)
Odpovědět
Tak naší dračici šel ted uspat tatínek a já koukám na superstar :-N
Odpovědět
hezký večer ;-) díťátko spinká tak mám klídek :)
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem ráda :-) No, když budem umět, poradíme, to je jasný, taky se nám hodily rady už vdaných :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevadí Zuzi:-)jsem moc ráda, že jste tu s námi:-) ;-) ani jsem nedoufala, že se tahle diskuze rozjede. Aspoň nám ve všem budete radit ;-) ale vy už vlastně radíte:-) Jinak s tím mimčem ještě uvidíme ;-) ale ráda bych. Zdeni ať zítra ta mrška nepříjde ;-) Holky zatím papa
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se taky musím odpojit, manžel potřebuje PC, ještě se ukážu ;-) Fajn neděli x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo (loskeros), to mě mrzí s tím onemocněním v rodině :-( Že máte takový trápení ... Míšo (mich), tak vy chcete začít pracovat na mimi po Vánocích, jo? ;-)
Odpovědět
Děkuju :-) papa a hezký zbytek víkendu :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?