hezký večer přeji :)
já teda na ešaty koukám zatim jen naetu, je jich tolik, že to bude vážně fuška něco vybrat :-D kdo ví jak budu v květnu vypadat.. ;-)
Míšo myslím, že korzetový by Ti zrovna sedět mohly!! uvidíš! :)
Já se ještě po šatech nekoukala. Necham to asi až tak na příští rok, snad bude ještě výběr:-) Barvu bych chtěla bílou, ale se střihem bude asi problém, mám velký prsa, tak mi ty korzetový asi nebudou sedět:-(
Ahojda. Všem přeji hezký pátek, ať nám uteče a máme o víkendu fajn volno :-)
Já mám už i vyzkoušené, abych věděla barvičku - zda bílé či champagne, ale i střih. Protože ne všechny mi sedí. Některé salony mají již nové kolekce na příští rok, takže již teď se dají rezervovat :-) Já čekám na leden, až přijdou mé vysněné :-D Jinak mají všude dost velký výběr, myslím, že se dá opravdu vybrat ;-) jak z letošní, tak i z loňské kolekce. Akorát furt nevím, jak mít závoj ... Dle ženicha být musí ...
Už jsem se pustila do svatebních novin a vyrábím pokladničku na přáníčka x-) Svatba bude laděna do sv. zelené barvy ... tak mám již zásobu zelených papírů atd na vlastní výtvory :-N
Během příštího roku :-) Čekáme, až matriky vypíší termíny na příští rok a pak vybereme termín.
V Bílině je málo dobrých služeb, no skoro žádné, jsme malý město ... takže musím s předstihem zjišťovat v jiných městech ... Třeba žiivá hudba se musí zajišťovat již v lednu ... jinak nemáš šanci ...pak jsou nejlepší kapely již obsazené ...
Já už byla právě U Bena dorty okouknout, mají tam dost velký výběr, i co se týče finanční stránky. Je to na hmotnost ... Mají tam na půjčení i ke koupi figurky na dort . Můžeš přinést vlastní foto, zpracují dle vlastního návrhu. Tím, že jsem biliňačka, tak je ale nemám ozkoušené co se týče chuti ... Včera mi dorazily vzorky svatebních oznámení :-) tak se kochám ... jedno hezčí než druhý .... Letím se chystat do práce. Hezký den všem ;-)
Jee, to jsem ráda, ono je dost lidí co ho nemusí a děkuju za přivítání ;-) .
Koukám, že jste většina zaneprázdněna, tak přeji ať máte brzy více času, minimálně na svatební přípravy :-) .
AHOJ,
jen v rychlosti jdu pozdravit a přivítat nové nevěsty!!
my ted předěláváme pokojíček tak trochu nestíhám :-N
Kačko, my se skoro mužem fotbal můžem... vítejte v TP!! 8-)
Přítel tu dostal nabídku na práci. Je fotbalový trenér a Teplice je jeden z nejlepších klubů v ČR, takže nebylo co řešit :-) . Budeme mít díky němu trochu kočovný život :-) , ale v Teplicích si teď snad chvilku pobudeme.
Tak se musím přiznat Zdeni, že jsem se musela kouknout do mapy, kde ta ulice je :-D . Jelikož nejsem ještě moc kovaná v těch teplických názvech a netušila jsem co je to na panče :-N . Ale už to vím a jsem zase o něco chytřejší ;-) .
To je pravda s tím obřadem, mohl by tu být opravdu krásný. Líbilo by se mi takové prostředí :-). Ale my to máme trochu složitější, já jsem totiž z Jablonce a přítel z Litomyšle, takže obřad bude nejspíš v jednom z těchto měst.
Ahoj holky, zdravím. Můžu se přidat k Vám ... psala jsem na původní diskuzi ... a zjistila, že jste najednou všechny tady :-)
Už máte ve všem na příští rok jasno?
Zatím páček x-)
Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Do Teplic jsem se přistěhovala v lednu. Svatbu s přítelem plánujeme na příští rok, diskutujeme o tom intenzivně :-) , i když požádání jako takové ještě neproběhlo, ale snad se brzo rozhoupe. Není moc na ty oficiality :-D .