Mě ty přípravy zatím baví :-) a ostatní nevěsty mi nabízí v bazárku věcičky, posílají rady atd ... takže jsem spokojená :-) Ženicha jsem do toho taky vtáhla, takže nyní nacvičujeme walz ... páč oba umíme jen ploužák ... dá se říct, že to bereme vážně, ale s humorem :-D
Ahoj holky, moc nepíšu, ale poctivě vás čtu :-) To je hezký, tyhle přípravy x-) Na druhou stranu jsem ale ráda, že už to mám za sebou, tohle hledání místa a tak :-N
Dneska je teda zima pekelná, fakt :-|
Ahoj. Jsem tu já ;-)
Míšo, a co v té zámecké všechno je - nebo co k ní patří?
Vím o ptačích schodek, že tam je nějaké jezírko (v létě bylo snad zelený...) a nějaké sochy v parku ... v sobotu to omrknu na vlastní oči. Spíš mi přijde, že ty Libochovice mají upravenější vzhled ... Ale zase to je rozdíl v dálce .... :-( tak teď prostě nevím =-)
ahoj !!
tady dneska nikdo neni?? :-o
Míšo, tak jo budeme ji ke konci listopadu borbardovat spolu :D mneboj ono to nějak dopadne!! ;-)
Verčo, zámecká je moc krásná a na focení přímo stvořená!! 8-)
Moc dobře zámeckou zahradu neznám, je to dobré místo k focení? Furt si říkám, že v těch Libochovicích je nádherná zahrada ... ta zámecká je prý hodně roztahaná .... :-|
Verčo: no chtěli bychom pro sebe a pro hosty zdaleka
Šárko:Paní z matriky mi přesný termín neřekla, ale mám na ní číslo,tak jí na konci listopadu kdyžtak budeme bombardovat spolu :-D blbý bude co se týče toho rokokovýho sálu zkombinovat ten termín:-(kdy může matrikářka a kdy bude volno v sále:-(
Míšo, jsem Šárka :)
akorát když chceš hostinu v MS tak ty se dělají většinou v prvním patře.. musim to ještě očíhnout!!
Holky kdyby jste šli očíhnout v sobotu ten zámek ta za fotky budu moc rády at vím co mě čeká :D
Jo ještě Míšo kolikátý půjdete zamluvit to datum?, chci tam jít co nejdřív, ale nevim kdy. jestli poslední týden v listopadu...
Jéé tak to bys tam mohla udělat nějaké fotečky, anebo bysme se tam mohli jít juknout s Vámi:-) my tam ještě nbyli, viděla jsem jen fotky na netu...
Jinak Wolfi (jaké máš pls jméno :-D ?) dneska jsem byla na obídku v MS (poprvé) a taky se mi tam moc líbilo:-) takže ted máme výběr buď MS, Sklípek nebo Prince. Akorát v MS a ve Sklípku není ubytování:-(
tak jsem volala na zámek v TP, dala jsi mi brouka do hlavy Míšo. Tak mi paní řekla, že se mám v SO přijet podívat, že ten rokokový sál je pěkný, vejde se tam sto lidí! Díky moc za radu, je to přeci jenom blíže, než do těch Libochovic ...
Živou hudbu chceme ... prý je dobrý nějaký teplický drak ... prolog .... uvidíme :-)
Wolfi:zadám normálně jen zámek v teplicích a tak to je:-) jinak na matrice budou termíny až na konci listopadu:-( kde to chcete mít vy? a co hostina? :-) Akorát na tý matrice se musíš domluvit , aby oddávající měla volno i v termín, který si vybereš v těchto prostorách (jiných než obřadní síň), takže je to trochu komplikovaný:-(
Krásnej zámeček je ve Velkém Březnu za Ústím n/L. Jenže cesta dlouhá a ještě k tomu kus po dálnici, takže svatebčani, co by neměli dálniční známku, by museli objíždět kus trasy, takže pak cesta vyjde na hodinu jízdy ... :-| což je hloupý ... Ploskovice - taky krásný oválný sál na svatby, ale tak pro 20lidí ... pěkná zahrada s pávy .... Růžový hrádek v Krupce taky pěkný - je to zřícenina, uvnitř je restaurace a obřadní síň - tak pro 50 hostů ... ale zas mi tam chybí ta zahrada, jak je v Libochovicích ...
Mám dotaz - v Teplicích si můžeš vybrat obřadní místnost? Myslela jsem, že oddávají jen v té jedné místnosti, kde odcházíš po schodech ven, do takového parčíku ...
No my chtěli původně obřad na Hněvíně, ale kvůli počasí a parkování jsme pak radši zvolili teplický zámek - asi nejspíš Rokokový sál. Termíny budou až na konci listopadu:-/ hostinu taky ještě nevíme, máme pár tipů, ale nevíme:-(
Vybrali jsme barvu svatby zeleno - bílá. Tak už mám i jasno, jak a co bude vypadat ;-)
Musím tímto poděkovat všem nevěstinkám, které mi nabízí, a které mi již prodaly věcičky z jejich svatby. :-)
No, přípravy pokračují volným tempem ... pustila jsem se do shánění výzdoby na svatební tabuli ... Jinak obřad chceme v Libochovicích, v Bílině je obřadní místnost, ale s nevhodným vchodem/východem do hlavní silnice - tudíž není možnost focení atd. Nejbližší možnost je pro nás Duchcov, ale ve Valdštejnském sále chtějí pronájem za obřad 5000,- + matrika + fotí jejich fotograf + příplatek za Casanovu + příplatek za přípitek a jsi na 10tisících určitě 8-( a jejich obyč. obřadní síň je pro málo hostů a je to jen bílá místnost. Takže jsme v tuto chvíli rozhodnutý pro Libochovice. Termíny ještě stanovené nejsou a výše pronájmu schváleno také ještě není. V letošním roce to bylo i s poplatkem matrice 3400,- a můžeš mít vlastního fotografa, svůj přípitek bez příplatku. Saturnův sál je pěkný, natáhnou červený koberec a vejde se tam i 100 lidí ... takže když přijde na obřad kamarádka ze školy, tahle známá atd tak se tam vejdeme všichni :-)
S tou hostinou je to v Bílině docela problém. Máme vytipovaný místo, tak po novém roce půjdeme zjišťovat možnosti. A co vy? :-)