Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, Veru, s kosmetičkou jsem byla spokojená maximálně. Je to moje kamarádka, chodím k ní pravidelně na kosmetiku. Číslo posílám do IP ;-) Holky, já byla vlastně tak spokojená se svýma dodavatelema, že bych nikdy nechtěla nikoho jinýho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky je tu dneska někdo?:-)
Odpovědět
Ahojky :-) konečně pááááátekkkkkk ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné páteční ráno holky :-D
Odpovědět
Mě to holky nějak chytlo x-) Ty máš Šárko mimi? jestli jsem četla dobře...?
Odpovědět
ahooj!!! jsem otevřela téma nevěsty teplice 2010 a tamy jenom 4 příspěvvky :-o koukám, koukám a to téma je tu 2x!! vy už kupujete výzdobu?? já teda nemám ani ubrousek :-D vůbec nemám tucha jak to bued vypadat, teda možná mám trochu představu o kytce ,ale to je asi tak všechno :)
Odpovědět
Profilova fotka
JJ, mám nakoupeno pár drobností:-) Nějakou výzdobu, mašle na auta, ale zatím to moc nepřeháním:-)ještě totiž ani nevím, kde budeme mít hostinu:-)
Odpovědět
Zuzko, jak si byla spokojená s vizážistkou z Duchcova - můžeš dát kontakt? :-)
Odpovědět
V Albu máš napsáno, že už máš doma nějaký věcičky, svíčky, ubrousky atd ....
Odpovědět
Psychollogové tedy tvrdí, že lidi po delším vztahu (jako my...) by se brát neměli. Nevím proč, ale prý ta jejich studie je 100% .... 8-( Ale já na to neberu ohledy ...
Odpovědět
Profilova fotka
jj, to teda známe, bydlíme spolu přes dva roky, takže snad nás už nic nepřekvapí ;-)
Odpovědět
Tak to už svoje "mouchy" taky znáte ... to schvaluji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My spolu budeme 1.1.2010 3 roky :-)
Odpovědět
Jsem žena činu no :-D :-D ... Já taky byla v tvým albu ... jsme se sešly na zelono-bílou svatbu, co? ;-) Jak dlouho jsme spolu? 10.1.2010 budeme spolu 8 let ... takže bych řekla, že ani málo, ani hodně ... Tak akorát. A stejný dotaz na vás ... jak dlouho?
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak když tajný, tak tajný :-D :-D po kolika letech vztahu se berete? jestli to teda taky není tajný :-D Teda já koukala k tobě do alba, že pěkně nakupuješ:-)já teď nějak v přípravách zamrzla:-) pořádně začneme až někdy na jaře:-):-)
Odpovědět
To je děsně tajný :-D Povím v sobotu :-) Ráno jezdili auta přes Bílinu s plnou střechou sněhu a na Bouřňáku a v Dubí chumelí ... Včera jsem v tescu objevila hezké košilky, dobré na svatební noc ... za 145-190,- kč ... saténové, bílé se vzorem ... ale ještě jsem nekoupila...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky Verčo, no tak uvidíš, my s tím zatím počítáme:-) a co vůbec Jirka dělá?a ty?:-)
Odpovědět
Míšo, zatím Jirka nemá nic hlášenýho ... tak to na tu sobotu vypadá dobře. Ale v jeho případě se může stát, že mu ráno v sedm nebo kdykoliv zavolají, a on musí zpět do práce ...:( je to takový blbý. Ale kolikrát se stalo, že ho celý čtvrtrok nezavolali ... tak uvidíme. Ještě zkusím zjistit obřadní místa v Oseku, dostala jsem tip ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Verčo, jsem tu:-)
Odpovědět
Doré ráno, je tu někdo :-) ?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, naštěstí u nás ve VHS to není zas až tak častý.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak znáš to, lidi řvou věčně, napjatý vztahy, to je všude holt... Paráda, že jsme spokojený :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ty jseš teda šikulka:-):-) Jaktože v práci blbý :-| Já v práci i doma v pohodě. MOnty je zlatíčko, ale asi bude za chvíli pěkně rozmazlenej...:-)Jinak s Martinem taky vše v pohodě, takže až na občasné mráčky si nestěžuju:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Novýho? Právě jsem zjistila, že jsem pěknej blbec. Byla jsem na poště platit složenky, zaplatila, sbalila ústřižky a vůbec jsem si neuvědomila, že mi paní nevrátila peníze :-o Takže jsem tam volala a přepočítávají teď kasu... :-N A jinak celkem nic. V práci blbý (jako vždy, že), doma dobrý (taky jako vždy :-D ) Díky. Co vy? Co Monty? Zlobí?
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzko a jak se jinak máš?:-) co nového?
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt, jo? Tak to si nepamatuju :-N Mívala jsem dost IP s dotazama, tak už se mi to nějak míchlo dokupy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No asi jo, jelikož podpatky opravdu nemusím :-)
Odpovědět
Já ráda naslouchám - tady vlastně čtu ;-) Ani nevím, zda si vzpomínáš Zuzko, že jsi mi odepisovala na moje dotazy ohledně obřadu ve Velkém Březně :-) Nám se tam moc líbilo na prohlídce zámku i parku, ale ten obřad tam vyjde na dost korunek a z Bíliny to je dál než do těch Libochovic či Teplic, o kterých přemýšlíme ... A ještě k tomu ten kousek dálnice ... ne všichni budou mít placenou známku ... Takže s botkami budeme počítat, viď Míšo???
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mýho Dana ty přípravy taky nijak zvlášť nebraly, ale mě to ani nevadilo, aspoň jsme se nedohadovali :-D No, v šatech se tančí upřímně celkem blbě :-N Já neměla ani nijak široký, ale stejně... pořád dáváš pozor, aby Ti je nikdo nepřišláp atd... já šatky na převlečení měla, převlýkla jsem se celkem pozdě, asi v jednu ráno, ale ocenila jsem to. Když jsem si sundala šaty teprve jsem si uvědomila,jaký je mi horko 8-) Ale rozhodně doporučuju botky na přezutí ;-) Jéžíš, holky, já vám strašně ráda předám zkušenosti, ale abych nevypadala jak chytrolínka :-N :-x
Odpovědět
Na to chce jít nějak takticky x-) .... ale vlastně nevím jak :-D My chtěli chodit do kurzů tanečních, jenže už začali min. týden, tak se nám to nehodilo ... Tak sleduju videa na youtube a učím se kroky a pak učím Jirku ... takže jsme možná za taneční i 3tisíce ušetřili ... Ani nevím, jak se pak s těmi šatami bude tančit ... Zuzko, je dobré mít šatečky na převlečení? :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?