Ahoj holky, Veru, s kosmetičkou jsem byla spokojená maximálně. Je to moje kamarádka, chodím k ní pravidelně na kosmetiku. Číslo posílám do IP ;-)
Holky, já byla vlastně tak spokojená se svýma dodavatelema, že bych nikdy nechtěla nikoho jinýho :-D
ahooj!!!
jsem otevřela téma nevěsty teplice 2010 a tamy jenom 4 příspěvvky :-o koukám, koukám a to téma je tu 2x!!
vy už kupujete výzdobu?? já teda nemám ani ubrousek :-D vůbec nemám tucha jak to bued vypadat, teda možná mám trochu představu o kytce ,ale to je asi tak všechno :)
Psychollogové tedy tvrdí, že lidi po delším vztahu (jako my...) by se brát neměli.
Nevím proč, ale prý ta jejich studie je 100% .... 8-( Ale já na to neberu ohledy ...
Jsem žena činu no :-D :-D ...
Já taky byla v tvým albu ... jsme se sešly na zelono-bílou svatbu, co? ;-)
Jak dlouho jsme spolu? 10.1.2010 budeme spolu 8 let ... takže bych řekla, že ani málo, ani hodně ... Tak akorát. A stejný dotaz na vás ... jak dlouho?
aha, tak když tajný, tak tajný :-D :-D po kolika letech vztahu se berete? jestli to teda taky není tajný :-D
Teda já koukala k tobě do alba, že pěkně nakupuješ:-)já teď nějak v přípravách zamrzla:-) pořádně začneme až někdy na jaře:-):-)
To je děsně tajný :-D Povím v sobotu :-)
Ráno jezdili auta přes Bílinu s plnou střechou sněhu a na Bouřňáku a v Dubí chumelí ...
Včera jsem v tescu objevila hezké košilky, dobré na svatební noc ... za 145-190,- kč ... saténové, bílé se vzorem ... ale ještě jsem nekoupila...
Míšo, zatím Jirka nemá nic hlášenýho ... tak to na tu sobotu vypadá dobře. Ale v jeho případě se může stát, že mu ráno v sedm nebo kdykoliv zavolají, a on musí zpět do práce ...:( je to takový blbý. Ale kolikrát se stalo, že ho celý čtvrtrok nezavolali ... tak uvidíme.
Ještě zkusím zjistit obřadní místa v Oseku, dostala jsem tip ... :-)
No ty jseš teda šikulka:-):-) Jaktože v práci blbý :-| Já v práci i doma v pohodě. MOnty je zlatíčko, ale asi bude za chvíli pěkně rozmazlenej...:-)Jinak s Martinem taky vše v pohodě, takže až na občasné mráčky si nestěžuju:-)
Novýho? Právě jsem zjistila, že jsem pěknej blbec. Byla jsem na poště platit složenky, zaplatila, sbalila ústřižky a vůbec jsem si neuvědomila, že mi paní nevrátila peníze :-o Takže jsem tam volala a přepočítávají teď kasu... :-N
A jinak celkem nic. V práci blbý (jako vždy, že), doma dobrý (taky jako vždy :-D ) Díky.
Co vy? Co Monty? Zlobí?
Já ráda naslouchám - tady vlastně čtu ;-)
Ani nevím, zda si vzpomínáš Zuzko, že jsi mi odepisovala na moje dotazy ohledně obřadu ve Velkém Březně :-)
Nám se tam moc líbilo na prohlídce zámku i parku, ale ten obřad tam vyjde na dost korunek a z Bíliny to je dál než do těch Libochovic či Teplic, o kterých přemýšlíme ... A ještě k tomu ten kousek dálnice ... ne všichni budou mít placenou známku ...
Takže s botkami budeme počítat, viď Míšo???
Tak mýho Dana ty přípravy taky nijak zvlášť nebraly, ale mě to ani nevadilo, aspoň jsme se nedohadovali :-D
No, v šatech se tančí upřímně celkem blbě :-N Já neměla ani nijak široký, ale stejně... pořád dáváš pozor, aby Ti je nikdo nepřišláp atd... já šatky na převlečení měla, převlýkla jsem se celkem pozdě, asi v jednu ráno, ale ocenila jsem to. Když jsem si sundala šaty teprve jsem si uvědomila,jaký je mi horko 8-) Ale rozhodně doporučuju botky na přezutí ;-)
Jéžíš, holky, já vám strašně ráda předám zkušenosti, ale abych nevypadala jak chytrolínka :-N :-x
Na to chce jít nějak takticky x-) .... ale vlastně nevím jak :-D
My chtěli chodit do kurzů tanečních, jenže už začali min. týden, tak se nám to nehodilo ...
Tak sleduju videa na youtube a učím se kroky a pak učím Jirku ... takže jsme možná za taneční i 3tisíce ušetřili ...
Ani nevím, jak se pak s těmi šatami bude tančit ...
Zuzko, je dobré mít šatečky na převlečení? :-)