1) odděluje odstavce - napsat před každým odstavcem, mezera a hned psát text
2) tohle můžu dát za znak a řádek bude oranžový (používá se jazyk angličtina), když místo "ORANGE" napíšu "RED" - bude červený, atd. Pokud chci další řádky odlišit jinou barvou, tedy tento řádek uzamknout vybranou barvou napíšu na konec toto:
Příklad:
Nakupuji oblečení.
Takže tahle věta bude na novém odstavi v barvě oranžový ....
Mě se ten sál docela líbil, když se to zaplní hosty, bude to taky jiné .... tak to se máte, když nebudete platit hostinu :-D
Už jsem volala do Libochovic na matriku, schválený termíny oddávání budou až v prvním týdnu v lednu :( tak doufám, že to nebude problém kvůli hudbě, foto atd ....
Holčiny díky moc za přání:-)
Jinak my to asi určo uděláme v tom TP zámku, ale ten sál mě osobně moc nenadchl...byl takovej velkej, neútulnej:-(
Ale aspoň máme jasno už v místě konání hostiny. Bude to po včerejší dohodě s rodiči Prince. Můj tatík totiž trvá na tom, že hostinu zaplatí, takže nám to finančně dost ulehčili...a v Princi je to pěkný:-)
Ahoj holky,
Míšo, taky přeju všechno nej k svátku x-)
Veru, já bych šla určitě z těhlech dvou možností do Libochovic. My jsme měli taky docela dlouhej přejezd do toho V. Března, pak do Dubí na hostinu, ale nikomu to nevadilo, my jsme si aspoň trochu oddechli po obřadě a nebyl v tom žádnej problém ;-)
Paní Vidovou taky moc doporučuju, jak říká Zuzka, fakt je to ženská na svém místě moc ji to baví a rozumí tomu ;-) . Já měla kytky za 2000,- v tom byla moje kytička- krásná , sladká-podle mých představ :-) kytičky pro maminky a babičku, kytka na auto, korsáž,věnečky na auto a myrty a korsáž pro ženicha a byli jsme moc spokojený :-D .
Hudba no žadnou kapelu jsme neřešily, měli jsme DJ od známého za fakt krásnou cenu a hrál bezvadně :-) .
Já jsem dala za kytky u pí. Vidový 2tisíce. Moje kytka byla ta nejúžasnější, byla jsem fakt nadšená viz. album a Danovo korsáž byla taky krásná. Plus kytičky mamkám a svědkyni. Pak mi ještě nazdobila vázičky a sakumprásk dva tisíce. Byla výborná, tu práci má ráda a poradí.
Duo Mane - nepřekonatelný. Skoro všechny si zapamatovali jménem, hráli jsme hry, byli fakt super x-)
... takže dobrý :-)
Až budou vypsaný termíny, tak začneme zamlouvat foto + hudbu + restaruaci atd ...
Jsem zvědavá na ten zítřek ... zámek TP a zahradu ...
Co jsme našli ... Sortiment, Dlouhej Flám, Balcárková, Teplický drak, Duo Mane, Premier, Prolog ... ty by měli být z teplického okolí ... Už jsem slyšela hrát 3 kapelky ... tak ještě musíme vyzjistit zbytek :-)
Ahojky Šárko, tak to já teda taky ani náhodou. Já mám kontakt od holek z loňský diskuze, přepošlu tiho. Na kolik je to vyšlo to nevím, zeptej se Zuzky nebo Zdeničky. Jinak Verčo jaký máš tipy na hudbu?
Ahoj holky, konečně pátek!!! 8-)
Verčo, jojo mám mimí, no mimí, příští pátek jí budou už 2 roky!! x-)
koukám, že pěkně plánujete a nakupujte, tak to já jsem dost po zadu :D
jakou květinářku máte?? před pár dny jsem se bavila s kamarádkou a ta řikala, že jen za kytky daly 10 000 :-o
to jako nechci dát ani náhodou!!
Našla jsem jednu firmu = foto+kamera - nedaleko Teplic, mají cenu o něco nižší, ale na celý den (paní z Loun tam má práci 8 hodin), ale k tomu je i kameraman po celou dobu svatby. Udělají v té ceně - papírové foto, na CD i jako prezentaci, video jako film - menu atd ..., potisk DVD atd .... tak to bude pro nás asi přijatelnější ... Že v té podobné ceně bude i kameraman ...
Hudbu jsme už taky hledali ... tak máme pár tipů ... :-)
Čauky. Díky Zuzko.
Už mi dorazila "svatební kniha hostů" :-) a dnes má ještě přijít balík s nějakou dekorací x-)
Na fotografku vaší společnou jsem koukala na netu, má úžasný foto, ale na celý den stojí hodně korunek :-(
Budeme muset zvolit jiné řešení ....
A jak se těšíte na víkend?
ahojky Zuzko:-) No já od tebe určo použiju tu paní květinářku, pak vlastně budu mít stejnou fotografku...je to fajn, že jste to všechno tento rok vyzkoušely a my se teď můžeme obrátit pro radu na vás:-)