Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky Zuzko:-) no ještě uvidíme, jak to uděláme:-) jelikož spolu už nějakej ten pátek žijeme, tak máme opravdu všechno:-) ale zase aby se někdo neurazil:-( kartičky taky dávat nebudu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, Míšo, když se nás někdo zeptal, co bysme chtěli (ptají se fakt skoro všichni), řekli jsme, že největší dárek pro nás bude, když přijdou a pobaví se s námi, ale pokud nám chtějí něco dát, ať nám šoupnou nějakou korunku do obálky. Taky jsem přemýšlela o nějaký kartičce s tou básničkou jak tady koluje, ale nakonec jsem to zavrhla :-N Naštěstí byli všichni rozumný a žádná socha jelenů v říji se nekonala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné ráno holky:-) Verčo nic mi od tebe nepřišlo:-(
Odpovědět
já ti pošlu večer míšo z domova takou hezkou pomůcku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzko díky za tabulku:-) Holky vy si budete (nebo Zuzo ty sis řikala:-) ) o peníze místo darů? já nevím, neumím si moc říkat o peníze:-(ale na svatební cestu by se nám hodili:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně ;-)
Odpovědět
A když hosté dají nějakou korunku místo hmotného svatebního daru, tak se něco i vrátí :-) nebo se použije na svatební cestu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No přesně, obědovečeře :-D Přijatelný to je, opravdu. Kdybys chtěla, pošli mi do IP Tvoji mailovku, pošlu Ti taky tu tabulku s našima výdajema. Třeba by Ti to pomohlo udělat představu ;-)
Odpovědět
Zuzko, takže jste ten oběd měli něco mezi obědem a večeří :-) takže jste i trochu ušetřili x-) Je to v té Kolibě cenově přijatelný?
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo, já už zase nemůžu najít tu Tvoji mailovku =-) Pošli, jo? Já vím, posíláš mi ji poněkolikátý, ale já to zase nemůžu najít :-N
Odpovědět
Dobré ranko .... všem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Zuzko:-) jéé prosím pošli mi ten rozpočet + poznámky do IP a taky mi pls napiš to co ti zbylo z tý výzdoby a co bych si mohla odkoupit:-)díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a Veru, my měli obřad ve 14hod (samozřejmě se začalo pozdě, ale to je asi pravidlo), pak jsme se cca 20 minut fotili uvnitř zámku, pak společný fotky, pak jsme se fotili my dva cca 45 minut a pak hurá na Kolibu, Dubí (to bude asi to, co myslíš ty. Myslivecká restaurace). Jedli jsme v 17hod :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, včera jsem měla volno, tak kukám až teď. Co se týče dortu, tak my ho měli z Moccy, u Bena jsem se pohádala. Paní mi 4x slíbila poslat obrázek mnou vybranýho dort mailem a nikdy se jí to nepovedlo, takže jsem už jí nic nevěřila. Zálohu vrátili a my šli do Moccy. Byl vynikající, měli jsme svatební + dva ovocný, platili jsme asi 1800,- za všechny. Jinak rozpočet jsem si psala do excel tabulky a vyšel mi skoro úplně přesně, jak jsem si ho naplánovala. Mám ho uloženej s poznámkama z reality, který jsem psala Míše (loskeros), kdybyste chtěly, pošlu mailem. Míšo, tatínek je tada frajer, to je super, že vám takle pomůžou!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno. Veronika: Víš co, 800,- je sice dost, ale v konečné sumě už to je dost jedno. Navíc my jsme ušetřili na svatebních šatech, celkově nác oba kostýmy vyšly na nějakých 3500,- a to byly jen látky, nic víc.Takže co jsme ušetřili jinde, vrazili jsme do dortu :) A dobře jsme udělali.
Odpovědět
No, navýšení 800,- kč je dost ... ale když jste s tím souhlasili ... a byli spokojení, to je jiná .... Já doufám, že vybereme kolem těch 1500,- Jedna tradice říká, že kus dorta si mají novomanželé zamrazit a po roce v den svatby rozmrazit a sníst .... aby to přineslo štěstí ... tak na to musím myslet, abysme ho nesnědli hned celý :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Míšo, za dort jsme dali 2300,- Byl trochu dražší, slibovali do 1500,- , ale pak ho udělali nějak větší. Ale tak co, hlavně že byl takový, jaký jsme ho chtěli, já byla překvapená hrozně :-)
Odpovědět
Moc dobrý reference nejsou na klenoty, co jsou v nákupní centru Olympia ...
Odpovědět
Profilova fotka
My chceme prstýnky určitě bílé zlato, já možná s kamínkama...něco jako mám v albu. Líbí se mi třeba Primossy...ale nejspíš je budeme vybírat v TP v Krupský ulice buď u Krause nebo naproti v tom hodinářství.
Odpovědět
Míšo, už máš rozmyšleno, odkud nebo jakou značku prstýnků? Já přemýšlím o stříbře, s imitací bílého zlata ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Leni a kolik jste tam dali za dort?
Odpovědět
Ahoj Lenko, okoukla jsem vaše album a dortík fakt pěknej, detailní ... Měli jste netradiční svatbičku, pojali jste to hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsme počítali stejně s těma šatama :-( prstýnky jsem počítala tak cca 10 tis, fotky 6500kč, kytky cca 3000, atd atd:-(
Odpovědět
Já počítám šaty + doplňky pro nevěstu 10tis. Ženich komplet 5tis. Musíme se vejít do 80tis. se vším všudy ... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já chci jen reagovat na cukrárnu U Bena. Opravdu dělají vše podle obrázku. My jsme byli ten případ. Dali jsme předlohu a oni nám udělali dort přesně podle našich představ (viz. naše album).
Odpovědět
Profilova fotka
No s tím rozpočtem to bude veselý. Já třeba ani nevím kolik počítat na šaty :-) :-N Jinak kolik jste si dali strop? Co se týče hostiny, tak pití pro 30 lidí (pivo, víno) cca 10 tis + oběd a raut (cca 40 tis) ;-(
Odpovědět
Já ten kalkulátor taky někde na netu objevila a nařídím se tím. Protože nemůžeš vědět, kolik alkoholu se třeba na hostině vypije a já tam dala takovou cenu, že bych prý hostila půl Bíliny .... :-N Počítala jsem oběd pro 30 lidí za 10tis, to je taky prý hodně ... takže si nechám udělat cenové kalkulace od restaurací, o kterých uvažujeme. Ještě chceme zajet do Braňan do Selského Dvora a pak ještě do Dubí do nějaké myslivecké koliby ... nebo tak něco. Ale raději bych tu Bílinu, kvůli rozvozu hostů ... žádného řidiče nemám ... V hlavě mám jasno co a jak, takže ten rozpočet máme tip ťop, ale nehodlám dávat za svatbu velký prachy ... máme normální práci a nemáme sponzory .... Takže uvidíme ... chtěla byhc můj plán dodržet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky Verčo:-) díky :-) tak to docela jde cca 1500 kč za dort. Na netu mě právě docela vyděsily ty ceny cca třeba 5tisíc:-/ Jinak teď jsem si stáhla z netu perfektní věc - tabulku na rozpočet na svatbu a když jsem tam naklikala předběžné ceny, tak se nestačím divit:-(
Odpovědět
Ahoj holky, jsem tu přeci já i :-p Všem hezký den, ikdyž venku je děsně ... máte nějaký novinky ? Mě se dortíky u Bena líbily - je to na gramáž .... koukala jsem na stření dort za 1000,- a větší byl za 1500-1800,- ale mají výběr jak ještě z levnějších, tak naopak i z dražších. Půjčují i prodávají figurky atd ... Mají tam asi 10 desek na prohlížení a paní říkala, že můžeš přinést i vlastní obrázek z netu ... že zvládají vše :-) Pak ještě hodně lidí chválí cukroví z hotelové školy v TP od cukrářů ...
Odpovědět
Profilova fotka
Halooo, dneska tu nikdo není?:-( Zazulko: na kolik Vás vyšel svatební dort u Bena?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?