Ahoj!!
jsem nějak nestíhla se sem dostat.. :(
Míšo, koukám, že řešíš místo obřadu, jsem myslela, že už máš jasno. My to budeme mít a si tý obřadní síni, nevim nějak jsem to moc neřešila :-N
ale obřady v Krupce spadají pod Krupku mají vlastní úřad ;-)
holky já si zkoušela svatbení šaty. to vám bylo tak pěkný!! :-D
Fotek Ti můžu postnout víc z alba, kdybys chtěla. Ale hostina (čistě jenom oběd), nás vyšel asi na 5500,- i se šampaňským. Ale my tam byli celý den, takže ta konečná částka byla vyšší :) Pro 24 lidí.
No, tak Krupka byla skvělá. Výhoda tam je, že si to můžeš naplánovat venku a když bude pršet, dá se to přesunout dovnitř. Také je tam super to, že tam může být hned hostina a že se tam mohou hosté ubytovat (nevím, jestli budete mít všechny teplické, my měli převážně z celé ČR). Prostě je to všechno v jednom místě. Krásný výhled, krásné prostředi, hrozně milá obsluha. Ale tím nechci říct, že je to nejlepší místo, nás to nadchlo, i dvě známé, co se tam vdávaly, byly nadšené, takže já mohu opravdu jen doporučit. Spíš se ptej na konkrétní věci, takhle z hlavy nevím.
No já si myslím,že tady toho moc není. No právě kvůli počasí moc nechci no:-( může pršet (což je v červenci běžný) a co pak:-(
Leni a mohla bys mi napsat něco běžnýho k tý Krupce?
Ahoj, Míšo. Já myslím, že je z čeho vybírat. Vždyť to nemusí být jen ten zámek, ale máš tu Duchcov, Krupku, Hněvín (o tom jste nějak uvažovali, jestli si vzpomínám) a kdo ví, co ještě.
Zuzko je to děs:-(pořád se nemůžeme rozhoupat:-( Ten sál v TP zámku je takovej velkej, chladnej:-( obřadní síň je zase malá a taková "komunistická":-( Jenže v okolí tady toho už moc nezbývá:-(
Ahojky holky:-)
Přeji hezký pátek:-)
Verčo novinky asi žádné, furt se nemůžeme na 100% dohodnout na místu obřadu:-(
Wolfi: a Vy to budete mít v obřadní síni v TP nebo někde na zámku?
Ahoj holky.
Termíny jsem již zredukovala, líbily se mi 26.6., 17.7., 21.8. a 28.8., ale vypadá to na 31.7. nebo 7.8. ... musím to skloubit s prací ... a s mými kolegyňkami, aby se nám nepřekrývaly dovči ... Takže zatím to vypadá na tyto dva ...Chtěla bych po svatbě týden volna. Takže jsem teď nervozní, že ty LIBO budou mít ty termíny vypsané až v lednu ...
Ahoj všem!! :)
Míšo, jojo doufám,, že se to do vánoc stihne.. pokaždý když se sejdou rodinný příslušníci tak nás bombardují otázkama kdy jako bude svatba, tak je chci tentokrát trochu umlčet :D :D
no, ale listopad už máme za chvilku tady a pak hurá na matriku!!! by jsme ta¨m pak mohly jít klidně spolu ;-)
Verčo, super, že už máš jasno kde bude obřad! kdy tak máte v plánu vůbec tu svatbu dělat???
Ahojky při pondělku. Dovču sice mám, ale musím do TP na úřady, do MO k doktorovi ... takže lítačka
Já jsem teď 100% rozhodnutá, že obřad bude v těch Libochovicích. Takže my to do vánoc nestihneme, protože, tam mají dost času :-( nejspíš termíny budou někdy v lednu ... což je hloupý kvůli bloknutí místa hostiny, foto, kapele atd :-|
Takže Vám zavidím, že už v listopadu budete mít potvrzený termínek ....
Přeji všem krásný den. Mějte se, pááá :-p
jo už jste přemýšlely o oznámení?? já ho chci mít do vánoc hotový a dát ho všem pod stromeček :)
jen pořád envim jak bude vypadat.. :( a už potřebuju, aby na tý matrice otevřeli ty termíny!!!
přeju hezký zbytek neděle všem!! :)
ahoj!!
koukám, že o víknud tu neni ani noha..
my slavilï Adélky 2. narozeniny, takže super víkend :) x-)
Verčo, dovolenou závidím, taky by jsem chtěla.. :)
k těm kartičkám, mě se ta básnička jak si říct o prašule líbí :D , ale dávat jí nebudu, jsme spolu už věčnost, byt po rekonstrukci tak snad všem dojde, že ¨máme všechno!! :D ale já ani žádná dárky nečekám..hlavně, že bude ta svatba!! :)
Čauky všem. V PO+UT mám dovču, ve středu je svátek - tak se těším na prodloužený víkend ...
Míšo není zač, vím, že jsi psala, že kartičky dávat nechceš ... ale když bys to natiskla na ty čokoládky ... zas to není tak hrozný a vyvaruješ se děsným darům ... :-)
Ahoj holky, dobré ráno.
Míšo, moc se omlouvám, že jsem včera neposlala mail. Teď už to letí "éterem" ...
Přišel mi včera balík - věci na svatbu - jak jinak ... tak jsem se v tom hrabala :-)