Mě to také mrzí, ale tak nám to paní na matrice opravdu řekla. Také bychom na pověru nedali a vzali se 1.května.. :-D
Bydlíme blízko botanické a to místo se mi opravdu moc líbí, souhlasím s tím, že obřadní síň v Zámecké zahradě je tak nějak ještě "komunistická" tak hledám nějaké hezčí místečko. Vůbec jsem nevěděla, že těch místností kde se tam oddává je víc =-)
Petulko, Ty mě vážně děsíš!!! :-(
to jako, protože oni jsou na matrice pověrčivý tak nás 1. neoddají?! 8-(
jsem ta ted psala tak uvidíme co paní napíše!! :(
JInak s botanickou neporadím.. nevim ani neznám nikoho kdo tam svatbu měl.
Ahoj holky,
v říjnu jsme se byli ptát na matrice na termíny svateb a v květnu se prý vyhlašuje většinou jen jeden termín a to až ke konci května z důvodu pověry... :-| V Krupce na Hrádku se prý neoddává celý květen. Proto jsme vymýšleli náhradní termín. Nevíte jak je to s oddáváním v botanické zahradě??
Jinak moc děkuji za přivítání :-D .
Míšo, mám pocit, že dřív jak první týden v prosinci to nemá cenu :(
i když nechápu co je na tom tak težkýho vzít kalendář a napsat nás tam :-D
by mě vážně kleplo, kdyby toho 1. neoddávali ]-(
Ahoj holky,
to jsem moc ráda, že jsem tu našla někoho z Teplic plánující také svatbu 2010.
I my jsme se byli ptát na matrice na termíny svateb a jen čekáme na konec listopadu a koukám a čtu ve vašich příspěvcích, že se termíny posunuly na prosinec :-(.
Chtěli jsme 1.května, jenže prý asi termín nebude, takže 24.4.2010. Hostinu plánujeme v Dubí v Kolibě.
Jinak kromě plánování v hlavě zatím nic nedomlouváme :-|
Ahoj,
tak jsem psala na matriku a pani matrikářka mi právě odepsala, že termíny budou vypsány až začátkem příštího měsíce.. 8-( začínám mít obavy, že to ounámení do vánoc nestihnu..
musim běžet do práce, zartim ahoj
Ahoj holky :-)
koukám, že netrpělivě čekáte na vypsání termínů, držím palce, aby byly co nejdřív a měly jste své vysněné datum stopro zamluvené ;-)
Chci se zeptat ohledně kosmetiky, chodíte někam? Já nemám zkušenost a chtěla bych ohledně líčení na focení, poradíte?
Verčo: určitě bych udělala nějaké navíc ;-)
ahoj!
jojo na vypsání termínu už se nemůžu dočkat, chci už to oznámení!!! :)
Verčo, vývyzky vůbec netušim, asi víc ne mín ;-) ale já je asi dělat nebudu a nechám si je udělat od někoho trpělivějšího :-D :-N
Míšo myslíš, že 24. už by to na tý matrice šlo??
Ahojky Šárko,já mám teď v práci strašnou honičku, furt někde jezdim, atd:-( je to děs:-( Jakpak se máte holky a co nového v přípravách? Šári už se nám blíží vypsání termínů viď?:-) ;-)
kuk,
koukám, že tu moc živo neni..
v práci je ted trochu honička, domů chodim utahaná a Adélka je malej ďáblík, takže mám o zábavu postaráno :D
dneska jsem chvilku na netu okukovala šaty.. jé jak já bych vybírala...
a pořád taky řeším jak bude vypadat oznámení a to je asi tak všechno, jinak zatim neplánuju ani moc neřešim času dost!! :D
Dobré ráno!!
Vendysi, vítej :)
Míšo, jojo už jí mám doma a vyplněnou :-D :-D pro ten papír nemusí ani na matriku, stačí jt do toho výdeje tiskopisů, říct, že chceš formulář k uzavření manželství a pani Ti ho dá :) a nebo mám doma jeden navíc ;-)
musim letět do práce tak zatim ahoj
Ahojky holčiny:-)
Šári já ještě nevím, kdy tam půjdu. Termíny budou až koncem listopadu ne?a tu žádost mají na matrikách?Ty jí už máš doma?Ty jo, si musím ještě od našich vzít rodný list :-D
Vendysi vítám tě!:-)
Ahoj holky ;-) , můžu se k Vám přidat?
už se k Vám nějakou dobu chystám, na tajňačku Vám tuto diskuzi závidím, ale protože musíme ještě chvilku vydržet vše držet pod pokličkou, tak nemůžu moc riskovat tady na sebe všechno prásknout než to vypustíme v rodině do éteru 8-)
Chtěla jsem Vám ale napsat, že V SALONU EVANIE MAJÍ VÝPRODEJ ! Třeba tam pořídíte, ceny mají úžasné :-) - původně jsem Vás tu chtěla navštívit až po Novém Roce, ale tuhle zprávičku jsem Vám tu musela napsat, to mi nedalo - třeba něco výhodně pořídíte ;-) a ušetříte tak nějakou kačku ;-) ;-) ;-)
Ahoj!!
Verčo tak dodatečně i Tobě všechno nejlepší!! :)
Míšo, jojo na matriku s vyplněnou žádostí a může tam jít jen jeden z nás, ale musim mít jeho občanku a rodný list a podepsaný ten papír :)
já pořád nevim kdy tam jít, budeš tam nějak volat??
Zazulko, néé Zdenička je mnohem větší hubendíra než jsem já.. :D
Ahojky , tak jsem Vám sem zase po dlouhý době nakoukla :-) .
Jak vám jde plánování?
Koukám, že čekáte na potvrzení termínu :-) jé ja ho byla potvrdit asi v lednu , to už jue dábno, tak strašně to uteklo :-( .
Jinak Wolfi to moc slušelo v šatičkách, hotová princezma :-) , všechny budete moc krásný!!!
Užijte si to!!! :-)
Hezký večer, Míšo, připojuji se k blahopřání k narozkám, jinak jsem též 5.10. narozena ... x-) takže jsme to vlastně slavily spolu na dálku :-)
Musím se pochlubit, máme kouli na nohu pro ženicha a bryndák na hostinu :-D
Ahojky holky:-)
Šári jj měla jsem je 5.10. Děkuju za přání :-D Tak až půjdeš(ete) na matriku,tak řekni ju?to už si sebou musíme vzít vyplněnou tu žádost o uzavření manželství?
Míšo, takže jsi ted někdy musela mít narozeniny když jsi Váha, ne?! tak všechno nejlešpí :)
a k tomu místu obřadu, nevim zas tolik to neřešim , prostě až půjdu zamluvit ten termín na matriku tak to tam nějak domluvím a bude !! :D hlavně, že se vezmeme :-N :-D
Konečně už je listopad, jáá už to tak chci mít zamluvený, aby jsem mohla dodělat to oznámení!! ;-)
Šárko: Zdenička měla opravdu krásný šaty, vypadala jako princezna:-) Jinak s tím obřadem ještě fakt nevíme:-(Martin chce v TP, já nevím:-) njn, jsem ve Vahách,tak mám na to nárok :-D