Ahoj holky :-)
Míšo, stolečky nejsou potřeba, jsou tam takové kamenné sloupečky které používá oddávající a matrikářka jako stolečky a židle si můžeš přinést svoje nebo botanická zapůjčí lavičky a přeneseš si je kam potřebuješ. Můžeš si přinést i kobereček který povede k oddávajícímu nebo ti také půjčí botanická. Což je asi výhoda, páč představa jak se mi boří vysoké podpadky do trávy až si půjdeme říct své ANO není zrovna příjemná... :-(
Jen aby nám do toho krásně kvetoucího prostředí nepršelo :-D
Ahojky Petulko,díky moc, já myslím, že s přítelem máme asi taky jasno:-)akorát je blbý, že ji na tu chvíli neuzavřou pro veřejnost:-( ale Vy to v květnu budete mít krásný, všechno Vám tam pokvete, bude to nádhera:-)a co třeba židle pro svatebčany a stoleček pro matrikářku?
No jasně :-D
Oddává se venku když je dobré počasí, když počasí nevyjde tak uvnitř vestibulu než se vchází do prvního skleníku. Platí se poplatek 2000,-Kč, hudbu si musí svatebčané zařídit sami, s výzdobou pomáhají oni popřípadě zapůjčí různé stromečky, květináče apod....
Viděli jsme fotky a vypadalo to opravdu mooooooc krásně x-)
Ještě se platí oddávajícímu poplatek 1000,-Kč za to, že musí dojet na místo Vašeho určení.
Jen mě trochu mrzí, že botanická bude pro veřejnost otevřená a když vyjde počasí a bude to venku tak budeme atrakcí pro všechny kolemjdoucí :-S a že jich v květnu v půl jedné asi málo nebude :-D
Teď jsem napsala řediteli botanický, tak snad mi poskytne nějaký info, ptž v té obřadní síni se nám to moc dělat nechce a za Rokokový sál chtějí za pronájem 2500kč plus 1000matrice:-( a vše včetně hudby atd si musíme zařídit sami:-(Tak furt váháme:-(
Ahoj holky,
tak jsme dnes byli na matrice odevzdat formuláře a domluvit podrobnosti. Volný termín měli, takže 15.5. ve 12:30 v Botanické zahradě :-D
Zuzko, děkuji za informace. Doporučili nám Duo Mane v Kolibě, mrkli jsme na stránky a už máme vybráno ;-) . Hrozně se těšíme.
Na šaty jsem se nebyla ještě ani podívat :-( .
Zuzko, vybírala jsem v Bellezze :) fotku nemám.. ale jsou nááádherný :D Zdenka říkala, že jsou to ty co jsi měla Ty.. ale nevim... :-N já se vážně neopičím... :-D a pak tam mám vyhlídnutý ještě jedny taky úúžasný..
už asi ani jinam nepůjdu. nebo si nevyberu :D .
Ahoj holky,
Petulko, měli jsme 19 dospělých a 7 dětí, vyšlo nás to na 20tis ;-) A prstýnky máme taky z chir. oceli, z Prahy, MOON. Jéé, teď dočítám a měli jsme dokonce i Duo Mane a nikdy bych nevybrala jinak. Byli perfektní, děsný srandisti, objednala jsem si je teď i na vánoční firemní večírek :-) Koukám, že máme asi celkem stejnej vkus :-D
Wolfi, kde jsi vybírala? A máš fotku? Ty jsi tajnůstkářka :-)
Ahojky holčiny:-)
Duo Mane znám, taky je to pro nás jedna možnost, ale ještě pátráme dál, ale bohužel moc dalších možností tu není:-( Prstýnky ještě vybrané nemáme, ale chtěli bychom bílé zlato.
Už se tu dlouho neukázala Verča a Míša:-( holky kdepak jste?:-)
ahoj!!
Míšo, tak držím alce at datum vyjde :)
koukám, že tu hostinu by jsme asi tajy měali začít nějak víc řešit, když už všechny máte jasno :D
na prstýnky jsem ještě ani nepomyslela :-N
ale v pátek jsem byla v salnu zkoušet šaty a byla to láska na první vyzkoušení!!
ještě počkám na novou kolekci, pro srovnání, ale asi mám vybráno!! ;-)
na oznámení už se pracuje.. no, ale i tak nám toho ještě dost chybí :D
Ahoj Míšo,
hostina bude na Kolibě v Dubí a doporučili nám tam jako živou hudbu DuoMane http://www.duomane.cz/, koukali jsme na stránky a moc se nám líbí. Už máte vybrané prstýnky?
petulko, my chtěli taky 1. května, když jsme zjistili, že to nejde tak jsme se rozhodlli pro 15. května a nakonec to bude 24. dubna :D
budeme to mít přesně ve 12 :)
a oslavu nevim, ale nejspíš v městských sálech..
Jo jo asi minuli :-D
Od začátku jsme chtěli 1.května, potom jsme se tedy rozhodli pro 24.dubna no a nakonec to bude 15.května :-D . Chtěli bychom až kolem 12hod, v kolik to budete mít vy? Už víte kde bude hostina?
Ahoj,
také jsme dnes byli na matrice pro termíny a už máme vybráno :-D
Zuzko, mohu se zeptat kolik jste měli hostů a na kolik vás vyšla hostina na Kolibě, pokud to není tajné?? ;-)
Ahoj holky, tak se ukazuju po delší době :-N Jůů, s těma termínama je to teda škoda, že vám nevyjde toho 1.5. :-( Taky mě zaráží, že jsou takhle zkostnatělý a člověk se nemůže vzít v termín, který se mu líbí nebo pro něj něco znamená... My jsme se chtěli brát 1.8. a nakonec tam neoddávali, takže jsme to taky museli posouvat :-S
Jů a vidím, že Petulka bude mít hostinu v Kolibě :-) Dobrá volba :-D
jojo až začátkem prosince!!
no hned první týden v prosinci tam naklušu, já fakt nemůžu dýl čekat!! :-|
snad už to budou mít připravený!!
a budeme se muset doma poradit co s tím datumem :(
Zdravím všechny nastávající nevěsty.....
koukám,že máme stejný problém s termínem svatby...s přítelem by jsme chtěli 3.7.2010 ,ale také musíme čekat na rozhodnutí termínů....tak snad nám to vyjde a nebudeme muset rušit zamluvené místo.
přeji Vám krásný zbytek dne Martina