Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo, vem ty Duo Mane, vždyť víš, jak hrajou. S nima neprohloupíš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já dneska zařídila napevno toho Prince , pan Kučera byl perfektní, ochotný :-) Akorát nevím jakou tu kapelu. Zbytek budu řešit až na jaře :-D
Odpovědět
ahoj já jsem tu taky, jen nějak nestíhám.. to víte, cukroví, úklid, práce. Adélka, skoromuž a tak :d no je toho moc!! za 23 dní chodí Ježíšek!! :) jinak na svatbu zatim nějak nemylsím a neplánuju.. příští týden pořeším akorát oznámení a zbytek budu zařizovat až po novým roce.. ;-) jen místo na hostinu chci zařídit do konce roku..
Odpovědět
Profilova fotka
Já jo x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky :-) Koukám, že nám to tady nějak vázne ;-( To tu nikdo není?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, je tu někdo?:-) Tak dneska jsme v Botanický domluvit podrobnosti a Petulko máš pravdu, paní je opravdu moc příjemná:-) Taky jsme dneska konečně zajistili hory, takže se už moc těším na naší poslední svobodnou dovču :-D :-D Verčo díky moc za přání :-)
Odpovědět
Ahoj holky. Přeji všem krásný víkend a tato neděle je první adventní. Nezapomeňte zapálit první svíci na věnci .... Mějte se. Páček :-)
Odpovědět
Ahojky holčiny, moc děkuju jste hodný! Když vyjde čas, tak rada příjdu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Zuzko, děkuju :-D jsem ráda, že máme aspoň už tohle:-) Jojo, chtěli bychom to mít v Princi, ale zatím jsme tam ještě nebyli. Musíme se tam jít domluvit, aby nám to někdo nevyfoukl:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jůůů, Míšo, gratuluju k termínku!!! V botance to bude určitě zážitek! A na hostinu platí pořád Prince?
Odpovědět
Profilova fotka
Paní mi sama tenhle termín ale navrhla :-N =-) tak snad tam bude:-)
Odpovědět
Míšo, v pondělí je botanická zavřená, každé pondělí mají sanitární den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, petulo děkuji:-) Do bo tanický jdeme v pondělí:-)
Odpovědět
Ahoj holky :-) Míšo, gratuluji k termínu a místu ;-) a nemáš za co děkovat,neopičíš, jen jsme měli stejný názor na obřadní síň :-D . Asi jsme měli jinou paní matrikářku, byla nepříjemná :-S a nic nám nerozmlouvala. Také bych si to vymluvit nenechala, určitě budeme mít krásně a vše vyjde, s jinou variantou ani nepočítáme že :-D ?? Do botanické zahrady stačí napsat email po tom co máš oficiální termín z matriky a zamluvit si tam obřad, nebo zajít osobně.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc:-) Jojo, Zdeni opravdu nám to nevadí ;-) tak nadhoďte nějaký termíny:-)
Odpovědět
Ahoj!! Zdeni co bláznííš?? koukej taky přijít!!! ;-) Míšo, blahopřeju k datumu a místu!!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Proč? Já doufám, že půjde i Zuzka:-) a myslím že Šárka tě taky ráda uvidí ;-)
Odpovědět
Jé ja bych na její řeči taky nedala, prostě bych to brala se vším všudy!!!Určitě to bude moc krásný!!! Jejda díky Míšo, ale já vám přece nemůžu chodit na srazík, když už jsem vdana, není to blbý?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Zdeni, doufám že an srazík taky dorazíš:-) :-D No paní matrikářka mi to místo trošku rozmlouvala, kvůli tomu,že pokud by to bylo vevnitř, tak je tam děsný vedro, ale to je holt risk:-) Ještě jednou díky moc Petulko a promiň,že jsem se opičila :-D ;-)
Odpovědět
Ahojky holčiny, tak koukám že se Vám to tady pěkně rozjelo, to je moc fajn!!! Míšo a Petulko v botaniký budte mít určitě moc krásnej obřad to je originální!!!! Já byla minulý týden s Šárkou v belleze a bylo mi tak nějak smutno , že už to mám za sebou, klidně bych si to zopakovala!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
jinak srazík jsme se Šárkou říkaly, že bychom mohly udělat třeba někdy v tom týdnu od 7.12?
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo:-) teď jsem se vrátila z matriky, paní byla docela příjemná:-) Máme datum 10.7.2010 ve 13h v Botanický zahradě:-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak na srazík ráda přijdu, pokud bude čas ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jůů, Míšo, tak koukám, že máte vybráno, paráda! To se Ti ulevilo, viď? Aspoň jedna věc z krku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a holčiny nevyjádřily jste se miá k tomu mini srazíku:-) co třeba nějaký termín před Vánoci:-) navrhněte :-D :-D Zuzko ty bys taky mohla přijít, dlouho jsme se neviděly :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) Petulko to máš pravdu, paní z botanický si se mnou psala skoro celý dopoledne :-D dneska jdu na tu matriku,tak snad tam budou aspoň trošku příjemní:-/ Tys v botanický byla potom co sis zamluvila termín na matrice?
Odpovědět
Není zač ;-) , také jsme nadšeni a navíc jsou v botanické mooooc příemní lidé, což se o matrice říct vůbec nedá :-| Ty fotky jsou pořízeny zaměstnanci botanické zahrady jen pro ukázku, ty naše (vaše) budou osobitější a krááááásnější.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak paní mi už poslala i fotky:-) jsou fakt hezký a mají to i vyřešení pro případ,že by pršelo:-) což je super:-) takže myslím si,že máme vybráno:-) s termínem také nemají problém,tak jen doufám, že nám ho nikdo na matrice nevyfoukl:-)Petulko díky moc za tip:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Peto díky moc za informace:-) Už si píšu s paní z botanický a uděláme to asi taky tam:-) a ty fotky si viděla kde prosím tě?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ta chůze na vysokých podpatcích v trávě není fakt moc elegantní :-D Petí, to je vždycky riziko no :-N Ale budem doufat, že pršet nebude ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?