No snad to v únoru stačí když tam skočim:-):-)nevíš Šári jestli Beleza má i svou půjčovnu? ale potřebovala bych spíš než bižuterii atd (co se běžně ve sv.salonech půjčuje) nějakou dekoraci na venkovní obřad:-) jako např.ten oblouk atd.
Nechce se mi to kupovat:-(
Jinak mi přijde, že ty tvoje šatičky jsou docela podobný Zdeňky šatům
novou kolekci asi ještě nemají já se na ní ani neptala :-N rozhodovala jsem se mezi dvouma šatama a i tak mi to dalo zabrat :D
půjčení těch co mám já je 6200 Kč příští týden jdu složit zálohu a ta je 2000kč a paní řikala, že šaty z nový kolekce by neměly být přes 8000kč...
nějaký tam mají ted i ve výprodeji, ale z těch jsem si žádný nevybrala..
Taky se tam tak na konci února chystám:-) A už mají kolekci 2010?šaty máš půjčené nebo koupené a kolik chtějí za půjčení cca?:-)Vůbec totiž nemám přehled:-(
tak jsem si založila album :-D
až budu mít víc času tak tam toho nastrkám víc, zatim jsem vám tam dala moje zamluvený šaty a naše oznámení.. jen jsem z něj umazala naše přijmení, nějak se mi nechce to vystavovat tak moc veřejně .. :-N
a zítra si holky užijte srazík!! ;-) snad se příště taky budu moc připojit!!
Ahooj!
Holky já mám šaty!! x-) a jsou nádherný!! mám velikou radost,že je mám zamluvený!! Další věc vyřešená!! jupí!!!!
asi by jsem si mohla založit nějaký album.. :-D
ahoj, tak holky hlídání nemám takže bohužel.. možná někdy jindy :)
Ale moc si to užijte!!!
Verčo, jo miminko chci :) Adélce jsou dva a chci děti tak 3 roky od sebe.. v 35 mi přijde docela pozdě mít první dítě.. nevim, ale to je každýho věc ;-)
já se až až vyřádila v pubertě, takže neni důvod čekat :)
Dneska jsem měla jít konečně domluvit šaty, ale můj doprovod co mi měl poradit s výběrem dneska nemůže, takže jdu až zítra..
ale máme domluvený menu na svatební tabuli, všechno mi připraví a nemusím se o nic starat, takže pohoda :)
Ahoj holky. Přijela jsem teď z TP, byla jsem na kožním a v optice. :-)
Tak zítra nemůžu 100%. Nebo se domluvíme na další týden, aby to vyhovovalo i Šárce. Zatím páá
Ahojky holky:-)
Tak Verčo jak chceš, můžeme se sejít klíďo v pátek večer třeba okolo 19h, ale pokud ti to nevyhovuje, necháme to na tu sobotu. Šári jak jsi vůbec dopadla s tím hlídáním? ;-)
No Verščo jelikož bych si přála děti dvě, tak 35let mi už připadne pozdě na první dítě:-(
Ahojky, to svatební oznámení je ouzký .... a když se tam vepíše Veronika a Jiří - tak je to dlouhý ... ty svatební oznámka v albu nemám.
Já pracuji v pátek až do 17-18 hodin. Než bych přijela do TP ...
To už chcete miminko jo? to já tak ve 30-35 ...
Tak zatím páá :-)
Míšo, děkuju, snad se to povede brzo!! kdyby se to povedlo ted tak do dubna bych tak velký bříško neměla :)
ještě než vám změním srazík ze soboty na pátek, musím zjistit jestli bych měla hlídání, aby sem mohla jít navečer.. kdyby ne, taky můžu jen odpoledne.. ale taky se klidně můžete srazit bezemě a já se připojím jindy.. ;-)
Holky tak se sejdeme v pátek (teda jestli to Verče vyhovuje) třeba navečer někde ve městě? anebo u nás v Řetenicích ve Sklípku? ale to by zase měla Veru daleko na vlak...
Já jsem si to myslela Šári:-):-) tak to moc držím pěsti ať to vyjde co nejdřív:-) my se taky už chceme po horách začít snažit, ikdyž já bych nejradši začala už hned:-(ale zase se nechci vdávat nějak hodně těhotná:-)
Klíďo já můžu i v pátek!
Ahoj,
Verčo, proč by se Ti tam nemělo vejít jméno??
Míšo, snažíme se o mimčo a mám toho plnou hlavu.. :-D x-)
holky nechtěly by jste se sejít už v pátek??
ahoj holky!!
jsem pořád s Adélkou a na net nějak nemám čas ani moc chut :)
a taky ted nějak víc řeším úplně jiný věci než je svatba x-) :-D :-N
ale příští týden se do těch příprtav pomalu pustím.. duben tu bude co nevidět :-D
Zuzko, moc díky za číslo na kosmetičku, ještě jsem ji nevolala ale mám to v plánu, taky příští týden ;-)
koukám, že se chystá srazík, víkend se nechytám radši by jsem v týdnu.. :(