Ahojky:-)
Majdo vítám Tě! Jinak co se týče Bowling klubu, tak reference jsem neslyšela moc dobré:-( Kamarád tam měl svatební oběd a raut a prý děsný jídlo:-( Jinak na Zámek Ti doporučuju radši zajít osobně. Co se týče Botanický zahradě (my tam taky budeme mít obřad), tak je tam moc hodná a ochotná paní a s tou si domluvíš termín a ten si pak domluvíš ještě na matrice. Většinou je to ale vždy poslední hodina cca 13h v tom dni. Pokud budeš chtít pošlu ti do IP číslo na paní Malou z Botanický .
Ahoj Majdo, to ti poradí holky přímo z TP :-)
Jsem z Bíliny a obřad budeme mít nakonec v Libochovicích.
Botanickou musíš asi domluvit přímo tam ... holky ti pak určitě něco písnou :-)
Všem hezký den :-)
Ahoj nevesty z Teplicka. Ja se take budu vdavat tento rok v Teplicich. Termin mame zamluven na 21.8.2010 ve 13:00, prozatim jen na urade, ale radi bychom asi na "Ptacich schodech".
Potrebovala bych poradit. Planujeme s pritelem, kde udelat hostinu. Budeme mit pomerne dost hostu z daleka a tak musi byt i blizko nejake rozumne ubytovani. Napadla nas restaurace pod Doubravkou. Maji tam minigolf a take zahradni altan, kam bychom se snad meli vejit. Nevite nejake reference? Myslim, ze se jmenuje Bowling teplice.
Jeste mam jiny dotaz ohledne obradu. Nevite jak je to s Botanickou zahradou? Psali jsme totiz na zamek ohledne tech "Ptacich schodu" a uz je to vice jak mesic a nikdo se neozval.
Dekuji za odpoved.
Majda
Ahoj holky :-)
Míšo, oblouk a stojany na kytky bys mohla sehnat v Oseku v květinářství (nevím, zda jich tam je víc ale ...)
Tak jsem se konečně dopátrala ke správnému svatebnímu oznámku. Grafička již tvoří náhled s texty atd. Tak se těším. Zatím páá a hezký den ;-)
Už ti to Míšo letí mailem :-)
Já jich potřebuji 50, 20 pozvánek ke stolu a 20 pozvánek na svatební oslavu pro kamarády. Vše počítáno s náhradními kusy, abych pak nemusela přidělávat, protože při dotisku si stejně účtují znova graf.zpracování atd.... takže rovnou raději více.
2430D jsme měli z kyoprintu objednaný, ale pak mi řekli, že je stříbrný :-( schválně až budeš mít čas, tak na něj mrkni, zda ti to přijde, že není bílý ....
Verčo tak je to 2385B, ale spletla jsem se, je to v Prestige kolekci, tudíž v prvním albu:-) nás 45oznámení vyšlo i s pozvánkama ke stolu a obálkama na 1500kč.
Dobré ráno všem :-)
Míšo, napíš mi ten kod oznámka, ať ti to převedu ... :-)
Já jsem včera našla hezký oznámko od firmy studas ... tak uvidíme, jak to vykalkulujou :-)
Ahoj!!
tak jakej byl pidi srazík?? :)
Verčo, já chci taky vidět oznámení! :)
Zazulko, no jo ty tvoje nevyhrály,ale byly ve finále :) kdyby jsem za poslední tři měsíce nepřibrala :-D :-N možná by i vyhrály , ale protože je velká pravděpodobnost, že budu těhotná nevěsta vybrala jsem jak jsem vybrala.. ale jsem mooc spokojená!! x-)
Ahoj Míšo, díky je to lepší.
Tak máš další věc "z krku" Míšo
Pošli mi do IP odkaz na oznámení. Třeba načerpám inspiraci. Chci ho mít do valentýn hotový, abysme ho mohli dát rodičům a rodině. :-) Teď mám vyhlídlí tři, ale furt váhám :-( jsem váhy no ,,,,
Ahojky holky:-)
Tak co nového? Verčo jak ti je?doufám,že už líp:-/
Zuzko ahojky, jsem ráda, že ses po dlouhý době zase ozvala ;-) no každý s tou HA říká něco jinýho. Tak nevím... Jinak asi určitě hned po svatbě:-) Už se na něj oba dva moc těšíme:-)
Jinak hokly, včera jsme objednali oznámení! Je sice takový netradiční, spíš takový legrační, ale je naše:-):-) :-D
Ahojky. O víkendu se přes mě přehnala nějaká viroza ... už je to lepší ... snad se sem nežene další chřipková vlna.
Prstýnky jsem vybrala stříbrné, silnější, ne plochý, ale "obloučkový". Dámský s kamínkem kulatým. Mám obrázek v albu :-)
Oznámení jsem zatím jiné nenašla. Pokaždý se mi na tom něco nelíbí.
Kameramana stále dohledávám ... zatím jsem rozeslala poptávky mailem .... ale kloudný odpovědi žádný.
Ahoj holky :-)
Wolfi, šatičky jsou rozkošný, fakt krásný! Takže nakonec nevyhrály ty "moje", rozhodovala ses mezi nima? Jojo, paní v Bellezze je fakt poklad. Míšo, obávám se, že s obloukem tam ale neuspěješ :-(
A čištění po HA není potřeba, mám to ověřený od více doktorů ;-) Chcete hnedka po svatbě? Jinak 35 mi na první mimi přijde taky dost pozdě a ani to doktoři nedoporučujou...
Verčo a jakýpak chcete prstýnky? A i vy ostatní?
Ahoj holky. :-)
Šárko, Jasminky šatečky jsou pěkný! Já mám do Bellezzy objednaný šaty z kolekce Maggie Sottero, ale v říjnu jsem tam zkoušela Jasminky model F208 - jsou ve slonové kosti s výšivkou a pak San Patric myslím model Detroit ... klidně bych vzala i tyto dvoje :-) a Jirka si tam zkoušell oblek zn. Diegel a taky hezky seděl.
V Bellezze zařídíš Míšo skoro všechno, od šatů, prstýnků, svatebního oznámení a na netu má paní Lendlová napsáno, že vyzdobí i kostel atd ... takže záleží na domluvě :-)
Já dnes zrušila tu objednávku na svatební oznámení, protože vypadalo, že je bílé a ve skutečnosti je stříbrný :-( , takže chci jiný.
Kvůli prstýnkům jsem byla dnes, už mám vybráno u nás v klenotnictví, takže jestli to schválí manželisko, nechám je udělat :-)
Přeji hezký večer :-)
Míšo, poprvé jsem otěhotněla úplně náhoudou přes HA :D takže na nějaký čištění nebyl čas :-D
a ted jsem taky na nic nečekala, prostě jsem dobrala plato, počkala na MS a hned jsem se do toho pustili :) to čištění fakt není potřeba, ptala jsem se na to doktorky i PA takže můžete začít hned! x-)
Šári jak dlouho před tím než jste se začali snažit o mimi jsi vysadila HA? Já vím, je to téma spíš na Koníka, ale ráda se zeptám zkušenějších:-) Někdo říká, že to není potřeba vůbec se čistit, někdo tři měsíce.... =-)
Ne nemáme, neboj:-):-) jen se ptám. Vždyť já skoro vůbec nic nemám zařízeno, jen termín, místo svatby a hostiny, fotografku a DJ. Tohle všechno bylo lepší kvůli rezervaci termínu zajistit dřív, jinak nic jiného nemáme. :-)
prstýnky ještě ne, zati jen pokukujeme, je jich tolik, že je to vážně těžký :D
a hlavně mám ted nemocný ruce :( a tak si nechci nikde žádná moc zkoušet dokud to nebude dobrý..
vy už prstýnky máte?? mám pocit, že toho máte zařízeno pořád víc než já a to se vdáváte až v létě :-N
To Ti jenom přijde, Zdenička má úplně jiný :-D ale taky moc krásný!!
bižu a různý ozdobičky tam mají a pujčujou, ale jestli tam mají i ten oblouk a další podobné věci nevim, ale zeptej se paní je moc milá a kdyby to neměli určitě Ti poradí :)
a v únoru když tam půjdeš to bude bohatě stačit , do července času dost ;-)