Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
jojo ty jasminky jsou úžasný!!! x-) už se těším až si je půjdu zase vyzkoušet!!
Odpovědět
ty Jasminky, co máš v albu, tak ty jsem zkoušet nemohla, protože je paní Lendlová měla připravené na zkoušku pro nevěstu - takže je měla různě zašpendlené a tak. Takže jsem si počkala ještě na tu nevěstu, abych je viděla jako na modní přehlídce ... jsou jednoduchý, krásný.
Odpovědět
Profilova fotka
no ty budeš mít tak 36:-)ale byly fakt krásný tyhle šaty!
Odpovědět
Aháá. No já velikost nevím, co mi paní Lendlová dala, to jsem oblíkla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jooo tak si představ že ty jsem si taky zkoušela:-) ta výšivka byla dost výrazná, ale slušely mi:-) ale pak jsem tam objevila jiný lepší :-) já zkoušela velikost 38/40.
Odpovědět
Fotečky jsou z loňského října ... teď nosím kontaktní čočky, abych mohla mít závojík .... Brýle+závoj mi přilo, že se to k sobě nehodí ...
Odpovědět
Tak jsou v albu.
Odpovědět
Jo, s Jirkou, Jirka si tam rovnou zkoušel oblek - zn. Digel ... taky moc pěkný :-) Už tam jdu dát ty šatky
Odpovědět
Profilova fotka
a ty si zkoušela šatičky s Jirkou?
Odpovědět
Profilova fotka
tak dej:-) Veru my máme každopádně jinou velikost, takže si nemůžeme zkoušet stejný šaty ;-)
Odpovědět
já tam zkoušela právě v barvě slonové kosti (nebo jak tu barvičku popsat) se stříbrnou výšivkou a dlouhatánskou vlečkou, můj Jirka byl z nich unešenej ... dám foto do alba ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevím :-N já tam zkoušela asi čtvery, ale myslím si, že žádný neměly stříbrnou výšivku.
Odpovědět
My razíme zítra na plesík do divadla v TP ... kamarádky maturák .. a při tý příležitosti si poslechneme live Duo Mane, budou hrát na kavárně. Takže se těším, po delší době zpestření a hlavně odreagování :-p Takže v NE budeme asi vyspávat :-D Jsi si Míšo zkoušela šatičky v Bellezze se stříbrnou výšivkou a s dlouhou vlečkou?
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jdu na kafčo s kámoškou a zítra ještě nevím. Každopádně dopoledne budu asi vařit a uklízet:-( Martin je stejně dopoledne pryč.Co ty?
Odpovědět
Jsem taky váhy, takže nejraději vybírám z jedné možnosti ;-) :-D Co plánujete na víkend?
Odpovědět
Profilova fotka
jj jsem:-) a mám to teda někdy hooodně těžký :-N :-D Tak to je dobře že je ti líp:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Jo od včerejška to docela jde :) díky za optání ;-) doufám, že už to bude jen dobrý!! jo Ty jsi váha?! tak to na to máš trochu nárok! :-D moje obě děti budou váhy, tak jsem na to zvědavá!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojyk Šári:-) jj, jsem nerozhodná, váha no :-D a jak ti je?už lépe?
Odpovědět
dobré ráno :) Míšo, přesně proto jsem pak už do dalších salonů nekoukala, protože bych nevěděla, který šaty si vybrat :-D ale přeju at vybereš správně x-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já pořád nevím, jestli ty Ivory nebo bílé:-( ještě se chci dneska jít juknout na Benešák do salonu Claire
Odpovědět
Ahojky, ale není zaručené, že mi sednou ... mají dole kraječku, takže nepůjdou založit, když budou hodně dlouhé :-( No, uvidíme ;-) Třeba pak vyberu jiné...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, aha Verčo:-)
Odpovědět
Mám vybraný šaty z loňský kolekce ... nebo nějaký předchozí.... Prstýnky určitě vyjdou levněji v obyč klenotnictví. Páá
Odpovědět
Profilova fotka
No já to nakonec dneska nevydžela a šla sem se juknout ještě do Kleopatry:-) a zrovna dneska jim přišly úplně nový šatičky od sposa toscana:-) paní mě navrtala do barvy Ivory (prý jsem moc tmaý typ na bílou :-N ) a já si je vyzkoušela a byly naprosto úžasný - cena 7tis..ale prý jim ještě budou chodit další, tak nevím:-(6.3.jsem si dala schůzku jak v Bellezze tak v Kleopatře, jdu tam s mamkou a ségrou tak uvidím. Bohužel jsem ty šaty od toscany nenašla na netu, tak nemůžu dát obrázek...tak nevím co s tou mojí vysněnou bílou :-D :-N
Odpovědět
Ahoj, Míšo, jojo taky řikám, e ty šaty jsou prostě úžasný a fakt krásně sedí!! vážně by mě mrzelo kdyby jsem se do nich nevešla.. v krupský jsem taky byla kokat na prstýnky a když jsem viděla ty ceny, tak jsem se rychle otočila a šla pryč.. tolik fakt za ně nedám... jinak jsme to rislkli a prstýnky objednali pře net, máme od Goldexu ;-) a vyjdou na necelých 6tisíc.. ;-) měla jsem původně vybraný úplně jiný, ale ty by vyšly na 11.000 a prostě rozhodla ta cena.. když jsem vzala v úvahu, že ho "skoromuž" možná ani nebude nosit..
Odpovědět
Profilova fotka
Šári tak jsem právě zjistila, že šatičky co máš ty v albumu budu mít asi taky.:-):-) Včera prošly do užšího výběru, tak uvidím, ale tyhle mi pasovaly tak nejlíp:-) Ještě se mi tam líbily jedny béžové s vyšívkou, ale chtěla jsem bílé, takže tahle volba padla:-) A kde jste Šári objednali prstýnky?
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a taky jsem se byla včera juknout na prstýnky v Krupský v tom hodinářství, ale ty ceny mě docela zarazily:-( CCa 18 a vejš tisíc za pár:-(Byly to Retofy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Šári tak se drž a ať je brzy líp ;-) Veru a ty máš nějaký objednaný v Belleze nebo taky čekáš na tu novou kolekci? V belezze mi paní říkala, že St.Patric už neberozu, že je prý všude:-( A na Benešáku jste některá z Vás byla?:-)Já se tam chystám asi dneska. Taky hlavně sháním nějaký šatičky pro ségru (svědkyni) a ta chce krátký, ale v B.mají jen dlouhý:-(
Odpovědět
A jak už máš velké bříško? :-D To Vám to pěkně utíká x-) Byla jsem se podívat v Mostě v Deltě, tam mají novou kolekci San Patrick 2010, šaty hezký, ale na modelkách a v katalogu vypadají líp. Paní tam byla milá, ale hned si mě chtěla zapsat 8-) .... Jinak tam mají i jiné šaty, nic mě tam nenadchlo vyloženě. Čekám na své vysněné ;-)
Odpovědět
ahoooj!! hlásím se po pár dnech, je mi ted dost zle a na net moc nechodím .. ale snad už to bude jen lepší a lepší!! Verčo, krásný prstýnky!!! my už taky máme objednáno, do tří týdnů by měly být doma tak jsem na ně zvědavá!! x-) Míšo, hmm Itálie, Ty si teda umíš užívat ;-) Jinak k těm salonům, já byla kromě Bellezy na masaryčce v těch dvou a tam jsem si nevybrala ani jedny... já budu muset co nejdřív na další zkoušku, protože mi začíná nezadržitelně růst pupík.. no snad se do nich budu pořád vejít :-N :-N příští týden jdu domlluvit kytky a dort :) 11¨.3 jdu na zkoušku účesu na to jsem taky zvědavá.. ještě se domluvit s kosmetičkou sehnat boty a máme tak nějak všechno zařízenou.. doufám.... už máme jen 60 dní!!!
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?