Ahojky holky,
tak jsem tu celý víkend nebyla a teď nestačím valit oči... Asi si to před svatbou musíme všechny pořádně "užít". Já občanku, Niki fotografa, Evička hudebníka...aspoň že Míša to měla klidné.
Miško, koukala jsem na fotečky a moc Ti to slušelo x-) Těším se na další fotečky. (A taky se moc těším na naše, snad budou za týden :-) )
Niki, jak to dopadlo Tobě? sehnala jsi fotografa?
Ahojky holky,
tak to máme za sebou a všechno klaplo tak jak mělo:-) Svatba se povedla, obřad byl nádherný, oslava v Princi perfektní:-) Nikdo se neopil, nepopral :-D Od Lady už máme vzorek foteček, později je sem dám. Ale Lasda je opravdu profík, fotky jsou nádherné, nemáme slov!
Niki a Miso hodne stesti zitra, urcite vsechno klapne. My razime zitra do Cech a tak uz se neozvu. Drzte palce :-)
Mimochodem Niki, muj hudebnik mel infarkt, tak taky nevim, kdo mi tam bude hrat. Asi tim horkem :-|
Tak jsme teď vyzvedávali koláčky - a ejhle ... byly o 1/3 dražší, než bylo nasmlouváno. Prý od 1.7. zdražili. Prý buď si je vezmeme takhle drahé, nebo nic... jéééé to je paráda...
ahoj nevěsty,
jdu se na vás podívat jak se všechny máte?!!
westerr, ježiš to je pech.. :-S snad někoho seženeš a zítra všechno klapne!!
Míšo, Tobě na zítra taky tfuj, tfuj krásně si ten velký den užijte x-)
já ted v těch vedrech docela trpím tak jsem pokud to jde naložená v bazénu a net nestíhám..
Ahoj Veru! Daří se krásně, jsme spokojení a výročí se nám fakt blíží, stejně jako vám svatbička x-) Ten rok strašně rychle utekl a jestli ty další budou aspoň z půlky tak pěkný jako ten první, tak se mám na co těšit :-)
Fakt vám závidím, že ten nádhernej den máte ještě před sebou! Už máš všechno připravený?
Jo a k tomu počasí, my měli opravdový vedro, stejný jako jsou teď a já to ani nevnímala 8-)
Ahojky zazulko, vzpomínám si :-) Jen nevím, jestli bych Tě poznala, kdybych Tě znovu potkala =-) My jsme si to skvěle užili, Maňátka byli skvělí :-D
Miško, Niki, vám už se to pěkně přiblížilo, co? Přeji vám hodně štěstíčka, ať se vše vydaří podle představ, ať vám krásně svítí sluníčko, ať ... prostě ať si to maximálně užijete ;-)
Ahoj holky, tak zase nakukuju a obhlížím, která z vás už je vdaná a koukám, lenickasru, že Tebe jsem viděla i naživo ve sklípku, i jsem s Tebou mluvila, jsem ta, co se sháněla po volným stole, měli jsme rezervačku na terásce v den, kdy jste se brali x-) Teplice jsou fakt malý :-D A dokonce jste měli i stejnou kapelku, Duo Mane x-) Snad se vám ten večer vyvedl, zatímco my jsme se pěkně na tý terásce zmazali :-D
Dobré ráno berušky :-)
Niki, ty budeš hezky v lesíku a bude tě ovívat vánek, až pojedeš na koníkovi ;-) a máte pěknou terasu s markýzou :-) A obřad máte od 4 hodin, takže se nebudete péct v pravé poledne, kdy je největší hic. Mysli pozitivně :-D