Ten korzet je šitý na vyšší postavu, tudíž mám "vrchním korzetem" zakryt dekolt. V salonu mi to nepřišlo, až doma na fotkách. Hodím do alba druhý favoritky, M.S. Elouise - mrkněte na ně.
ahoj!!
super, že se vám srazík vydařil :-) doufám, že příště ho taky stihnu!!!
Verčo, gratuluju k šatům, já si jdu opět dneska zkusit ty moje, snad mi budou.. už začínám mít strach, že v nich budu vypadat moc narvaně :-(
tak prosím držte palce x-)
Jee Verunko, to je super!!!! Tak to ti spadl kamen ze srdce co? Ja jsem dneska posilala pozvanky na svatbu, mame je ve trech jazycich, tak snad jsem je nepomichala :-)
Já tam taky ještě nebyla, ale já ještě nebyla na tolika místech.. :-D děkuju!! akorát musim dávat bacha, aby jsem si nějak blbě neopálila ramínka kvůli šatům, to by asi šlak trefil... :-p
Kanáry znějí krásně!! :-) a blbě bývá většinou jen na začátku, takže kdyby se vám to povedlo dřív v září už Ti bude dobře.!!! ;-) my se chystáme do Egypta, do Hurghady. mooc se těším a už začínám mít cestovní horečku!! :-D
Ne, na Kanáry, ostrov Gran Canaria. Tak bych nerada, aby mi tam bylo někde špatně:-( ale myslím si, že stejně nevydržíme tak dlouho čekat:-( a kam se jedete opalovat vy?myslím na tu předsvatebku?