Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Niki, to je super, paráda Jinak slzy jsou pravé perly, a ty určitě nemáš ;-) Zkus to nějak nafotit a poslat mailem nebo do alba :-) Jsem ráda, že máme oblečení vybrané. Budu prozatím klidná. Tak doubrou páá
Odpovědět
verča: díky za fotečky a gratuluji k závěrečnému výběru :) Dneska vzala za své má zelená výzdoba... To už se tu stává tradicí, co? :)))) Paní v obchodě ze mě asi musela být mimo, ale nakonec mám zlato-krémovou dekoraci. Jupííííí V IKEA navíc měli zrovna akci na krémové svíčky, takže mě to všechno ani nezruinovalo. Jestli ale znamenají perličky na svatbě slzy nevěsty, tak potěš - mám neskutečné kvantum perliček :)))) Ale vypadá to všechno naprosto báječně... Místo klasické organzy lesklý saténový pás, plovoucí svíčky, normální svíčky, perličky .... Až se to všechno na naší večerní svatbě rozsvítí, bude to paráda :)
Odpovědět
Ještě jsem nezjišťovala, protože moje květinářka se stěhuje do nové prodejny :-) Ale pokud mají svatebčani v autě klimošku, tak můžou uchytit do okének a ne na špendlíky
Odpovědět
Profilova fotka
a nevíš kolik cca stojí ty myrtová kolečka?jediný co mi na nich vadí je to upíchávání:-( je to docela složitý:-(
Odpovědět
Asi takhle Míšo, jak píšeš. Je určitě zbytečný do toho vrážet peňauze ... Krásně nazdobit nevěstiny + ženichovo autí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky jak budete zdobit auta svatebčanů? klasický kolečka z myrt nebo něco jiného?
Odpovědět
V jednoduchosti je krása :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pošlu:-) Jsou takové jednoduché, žádná mašlička atd. Na bílé čtvrtce je střed růžový, vystřihlý ozdobnýma nůžkama a v tom jméno.
Odpovědět
Díky Míšo. Pošli fotečku jmenovek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Veru tak to je super cena. Jinak ti to na fotkách cos mi zaslala moc slušelo a jirkovi taky! Milu máš mailíka:-) Jinak jsem dneska udělala první várku bílo růžových jmenovek :-D
Odpovědět
Ahoj, jsem rozhodnutá. Jsou to Elouise :-) Závoj mi v Bellezze nechají šít, chci vlastní a sněhově bílý. Jednovrstvý, z tylu, na hřebínku, délka 70-80cm (teď nevím) .... cena bude do 400,- Kč.
Odpovědět
Verčo, Míšo, máte mailíka s těma šatama, moc jsem toho nestihla, ale aspoň jsem získala představu. Veru, hodně štěstí při rozhodování! Papa
Odpovědět
Miluš, tak snad zítra ;-) Já budu zítra ráno v Bellezze na tý rozhodovačce :-N Přeji dobrou noc, páá
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite budes mit ty prave, neboj.
Odpovědět
Holky tak dnes na zkoušení šatů nedošlo, byl hrozný fofr, doufám, že zítra to bude lepší... Mám pár favoritů, tak snad do nich své tělo nasoukám...
Odpovědět
Verča: No vzali si to na reklamaci. Prý mají 30 dnů na vyřízení. Jenže já jsem si podle těch fotek chtěla vybírat závoj, kytku, účes... a to 30 dnů čekat fakt nemůžu. Takže si část fotek tak jako tak budu muset nechat udělat jinde. No jsem na to zvědavá. Sama paní v prodejně mi řekla, že často s reklamacemi dělají psí kusy, aby je nemuseli uznat. Uvidíme..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
aha:-) Holky užijte si Velikonoce, já za chvíli pádím domů!:-) papa
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ziju v Guildfordu, kousek od Londyna. Jsem tu uz 11 let ale domu se vracim rada ;-)
Odpovědět
To bych taky reklamovala tedy ..... a jak jsi pochodila?
Odpovědět
Verča: Noooo když o tom tak přemýšlím, tak v Potěšení mají v sobotu otevřeno :)))))))))) Ale néééé... nechám si Jasmínky. Jsem dneska byla vyreklamovat 300 fotek svatebních šatů. Chtěla jsem si na památku udělat album jen s šatičkama, dala jsem 800,- za fotky a z výsledku jsem pomalu brečela. Vypadala jsem na nich jak kříženec vietnamky, romky a navíc se žloutenkou. Asi jim v tiskárně ujela barva :(
Odpovědět
Niki, nebo s novýma šatama :-D Známe se, že??
Odpovědět
Tak jsem holky dneska v knize zahlédla originální Svatební knihu hostů.... Říkala jsem si, že jí bez problémů vyrobím sama, ale tahle mě fakt zaujala.... no nevím nevím.... Zítra patrně jedu do Svatebních doplňků v Praze a s paní budeme zkoušet 2 varianty nadekorovaných stolů - krémovou + hráškově zelenou a zlatou + krémovou, tak jsem na to fakt zvědavá. Už vidím, jak přijedu se vším v růžové :))))
Odpovědět
Profilova fotka
Díky holky:-) je to taková nejschůdnější varianta... Evičko a kde vůbec bydlíš? asi jsi to už tu psala, ale nějak jsem to nepostřehla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my uz mame volno ode dneska. Miso, super si to vymyslela!
Odpovědět
Míšo, vymyslela jsi to skvěle! A máš mailíka :-)
Odpovědět
Jasně, to nepospíchá :-) díky
Odpovědět
Profilova fotka
Mám jednu roli, doma se ti kouknu, kolik tam toho je ju?
Odpovědět
Míšo a ten sv.zelený vlizelín, kolik toho máš a šířka? Kdyby jsi se ho chtěla zbavit, asi bych ho koupila.
Odpovědět
Profilova fotka
no, ještě nevím...ubrousky asi dám do košíčků na výslužky - ty malé. Ty velké asi použiju doma :-D tu organzu ještě uvidím, je široká. Ale ještě jsem si vzpomněla,že jsem kupovala i vizelým sv.zelený :-N
Odpovědět
Tak to asi využiješ všechno krom ubrousků, ne?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?