Niki, to je super, paráda
Jinak slzy jsou pravé perly, a ty určitě nemáš ;-)
Zkus to nějak nafotit a poslat mailem nebo do alba :-)
Jsem ráda, že máme oblečení vybrané. Budu prozatím klidná. Tak doubrou páá
verča: díky za fotečky a gratuluji k závěrečnému výběru :) Dneska vzala za své má zelená výzdoba... To už se tu stává tradicí, co? :)))) Paní v obchodě ze mě asi musela být mimo, ale nakonec mám zlato-krémovou dekoraci. Jupííííí V IKEA navíc měli zrovna akci na krémové svíčky, takže mě to všechno ani nezruinovalo. Jestli ale znamenají perličky na svatbě slzy nevěsty, tak potěš - mám neskutečné kvantum perliček :)))) Ale vypadá to všechno naprosto báječně... Místo klasické organzy lesklý saténový pás, plovoucí svíčky, normální svíčky, perličky .... Až se to všechno na naší večerní svatbě rozsvítí, bude to paráda :)
Ještě jsem nezjišťovala, protože moje květinářka se stěhuje do nové prodejny :-)
Ale pokud mají svatebčani v autě klimošku, tak můžou uchytit do okének a ne na špendlíky
Veru tak to je super cena. Jinak ti to na fotkách cos mi zaslala moc slušelo a jirkovi taky!
Milu máš mailíka:-)
Jinak jsem dneska udělala první várku bílo růžových jmenovek :-D
Ahoj, jsem rozhodnutá. Jsou to Elouise :-) Závoj mi v Bellezze nechají šít, chci vlastní a sněhově bílý. Jednovrstvý, z tylu, na hřebínku, délka 70-80cm (teď nevím) .... cena bude do 400,- Kč.
Verča: No vzali si to na reklamaci. Prý mají 30 dnů na vyřízení. Jenže já jsem si podle těch fotek chtěla vybírat závoj, kytku, účes... a to 30 dnů čekat fakt nemůžu. Takže si část fotek tak jako tak budu muset nechat udělat jinde. No jsem na to zvědavá. Sama paní v prodejně mi řekla, že často s reklamacemi dělají psí kusy, aby je nemuseli uznat. Uvidíme..
Verča: Noooo když o tom tak přemýšlím, tak v Potěšení mají v sobotu otevřeno :)))))))))) Ale néééé... nechám si Jasmínky.
Jsem dneska byla vyreklamovat 300 fotek svatebních šatů. Chtěla jsem si na památku udělat album jen s šatičkama, dala jsem 800,- za fotky a z výsledku jsem pomalu brečela. Vypadala jsem na nich jak kříženec vietnamky, romky a navíc se žloutenkou. Asi jim v tiskárně ujela barva :(
Tak jsem holky dneska v knize zahlédla originální Svatební knihu hostů.... Říkala jsem si, že jí bez problémů vyrobím sama, ale tahle mě fakt zaujala.... no nevím nevím....
Zítra patrně jedu do Svatebních doplňků v Praze a s paní budeme zkoušet 2 varianty nadekorovaných stolů - krémovou + hráškově zelenou a zlatou + krémovou, tak jsem na to fakt zvědavá. Už vidím, jak přijedu se vším v růžové :))))
no, ještě nevím...ubrousky asi dám do košíčků na výslužky - ty malé. Ty velké asi použiju doma :-D tu organzu ještě uvidím, je široká. Ale ještě jsem si vzpomněla,že jsem kupovala i vizelým sv.zelený :-N