Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky teď jsme začali narychlo shánět trio, duo ke svatebnímu obřadu. Nevíte náhodou o někom? nechce se mi v tý Botanický obsluhovat kazeťák:-(
Odpovědět
a co lesklý jako je fotopapír :-.
Odpovědět
Veru: Dobrý tip. Ale já nenašla ani hezký bílý papír :(
Odpovědět
A co ty jmenovky nadepsat zlatou fixou, tu prodávají ;-)
Odpovědět
Veronika: Já myslím, že je jí máš moc pěknou. Viděla jsem tady v albech truhličku, kterou taky sama ta holčina dělala a měla stejně ty pásky jako ty + tam měla 2 mašličky ve stejné barvě a co mě hodně zaujalo, tak měla ve všech "švech" šnůrku z perliček, takže celá truhlička byla obtažená drobounkými perličkami... Musím to nějde najít a zamyslet se :) Jsem si chytře vymyslela zlatou, mám ve stejném duchu výzdobu, od včerejška truhlu, ale ouha - oni nemají zlatý papír na jmenovky.... :(
Odpovědět
milunkac: Přeju hodně trpělivosti :))) Třeba budeš mít další variantu truhličky. Ačkoli jsem vycházela z Veroničina plánku, teď jsem zjistila, že ten výsledný tvar mám úplně jiný. Kde asi soudruzi z NDR udělali chybu :))))
Odpovědět
Verčo, děkuju, hned jak seženu materiál, tak se na to vrhnu! Napíšu, jak jsem dopadla... :-p
Odpovědět
Ale musím říct, že Niki ji hezky vyzdobila tou kytičkou a mašlemi, tak přemýšlím, že bych jí ozdobila trochu jinak. Ale nevím jak :-p
Odpovědět
Posílám, ale není to žádný zázrak. Dělala jsem to růčo a nemám prostorovou představivost, tak to vypadá tak, jak to vypadá .... :-D Ale použila jsem barvičky :-D Vem si krabici, která ti bude velikostně vyhovovat, já vzala větší, kdyby někdo dával místo přáníčka obr obálku :-N
Odpovědět
Budu vám věřit, holky, tak jestli tě Veru můžu poprosit, že bys mi poslala ten plánek... děkuju moc!
Odpovědět
Zvládneš Miluš, jsem blond a taky mi to vyšlo :-D
Odpovědět
Milunkac: Ale zvládneš. Nech si od Verunky poslat plánek :)))))) Od Verči čerpám veškerou inspiraci :)))))
Odpovědět
Verča: Už je mám - úplně jsem je přehlédla... Koukala jsem na ty tvoje balónky - původně jsem chtěla lítací, ale cena helia mě fakt položila :(
Odpovědět
Šatky vítězky jsou v albu přípravy, asi někde uprostřed ... ostatní jsou přesunutý v albu zkoušky šatů ....
Odpovědět
To je super, hned zítra vyrazím na nákupy... Jen mám strach, že to nezvládnu, měla jsi k dispozici přesné cm?
Odpovědět
A propos Veru: Hezké nové srovnávací album! A kam se nám poděly vítězky? ;)
Odpovědět
Článek se načítá
milunkac: Kvůli tomu papíru jsem byla asi ve 3 obchodech. U nás v Ústí nebylo nic, co by se podobalo tomu Verčinýmu :( Nakonec jsem v jednom papírnictví objevila alespoň podobný - řádkovaný byl za 15,-, vlnky za 19,-. Já jsem z té 16h nejdřív nebyla nadšená, ale teď v tom vidím pozitiva - nebude už takové vedro a ráno se nebudu honit. Jedeme v sobotu na svatbu a prý bude obřad, pak jídlo, pak si prý máme jít na 5h prohlédnout město a pak bude večerní oslava :((((
Odpovědět
Verča: no ono zdání klame... V reálu je taková všelijaká rozklížená.... :)))) Původně jsem chtěla vyrobit ještě jednu na spropitný pro obsluhu, ale po včerejšku už na to kašlu! :)) Místo romantického večera jsem se jen vztekala a přilepila si xkrát ruce k papírové krabici :)))
Odpovědět
Westerr - truhla je nádherná, mohla by ses tím živit! Za kolik jsi koupila ten papír? Asi se taky vydám na nákupy... Já bych chtěla mít taky svatbu v 16.00, budeš mít ten den více v klidu, my se budeme honit... :-|
Odpovědět
Niki, co blázníš, truhla je fajnová a máš nějaký lepší ten papír ... závidím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Westerr ta krabička na přání se ti moc povedla!:-)je fakt hezká! Jinak já se taky převlékat nebudu, šaty si chci také užít:-)
Odpovědět
Verča: Veru, tak jsem včera mastila tu truhlu. Málem jsem to vzteky rozdupala. U nás měli jen A4 papíry a ještě poslední 2, tak jsem musela šetřit s papírem. Už nikdy víc... Příště si jí radši za 100,- koupím :)))) Moc se mi to nepovedlo :(
Odpovědět
evickab: Já se převlékat asi nebudu. Máme svatbu až od 16h, tak si ty šaty za 6.000,- taky chci užít :))) Ale pro jistotu si ještě jedny slušňácký šatičky sebou vezmu, pro případ nouze :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky:-)no my ted ještě řešíme toho kameramana a hudbu na obřad. Nevíte o někom? Jinak taky ještě řešíme odkud objednáme dortík a koláčky:-)
Odpovědět
Ahoj holky. Tak přemýšlím, co mi chybí ještě zařídit, a už toho naštěstí moc není: Make-up, botky + punčochy, kytičky, ozdoby na auta, dortík, sladký a slaný pečivo, podrobnosti na místě oslavy. Snad jsem na nic nezapomněla. 122 dní a už to vypukne.
Odpovědět
Neberu to jako tradici .... ale kdo ví, jak dlouho v šatech vydržím ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, a to se vsechny budete prevlekat? U nas tato tradice neni a tak ja asi nebudu. Akorat si potom na vecer kdyztak koupim ruzovou vesticku. Ale ted teda nevim :-(
Odpovědět
Miluš, já si v Bellezze objednala bílé na převlečení, ale jsou to španělé-dodavatel, tak není jistota, že dorazí ... takže když ne, budu volit jinou variantu :-) Takže já proti barevným nejsem. Když nejsou, vemu si své vínové plesovky x-)
Odpovědět
Kameramana taky neznám, zkusím rozhodit sítě po známých. Mám jednu otázku - máte šaty na převlečení taky v bílé barvě? Já mám jedny krásné fialové a nevím, jestli jsou jako šaty na převlečení vhodné...
Odpovědět
Já byla v levných knihách letos v lednu po vánocích a nic neměli zrovna .... Kamera - Mach mi nic neříká ...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?