Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Je to tak se vším. Nejlepší rada je,nikde neříkejte,že je to na svatbu,ale prostě na oslavu. A vyjde to o polovinu levněji. Já to tak budu podávat všude. Chci kytku z tulipánů, takže jen tulipány a stonky ovázat stuhou,aby se to dobře drželo, tak proč by to nemohlo být na oslavu,když se to tak oslavenkyni líbí? :-D A dort to samý, významný výročí,tak tam bude hodně lidí. Žádný figurky nepotřebuju,a kdyby,tak si je koupím někde vedle a naaranžovala bych si je sama 8-)
Odpovědět
Jsou všude rozdíly, jestli to je svatební nebo obyč, třeba narozeninový ... je to děs a je to u všeho zboží, co je svatební :-(
Odpovědět
Ale i na těch stránkách je krásně vidět, jak se většina dodavatelů snaží na svatbě vydělat - když si kliknete na záložku "normálních dortů" jsou za naprosto jiné ceny. Jakmile se před slovem dort objeví "svatební" už to lítá - 6.000,-, 8.000,-, 5.800,-. Tak mi tedy řekněte, v čem jsou ty svatební dorty tak odlišné, oproti tomu, když byste daly 3 "normální" na sebe... Jedině, že by do nich dávali zlaté cihličky jako překvapení pro svatebčany...
Odpovědět
Je to krásný, ale jak píšete, děsný ceny. Bude klasický dort. A navnadily jste mne tím štrůdlem a medovníkem :-D
Odpovědět
michaellla: Právě. Obdobné dorty má snad každá holka v albíčku. Zajímalo by mě, která z nich si ho opravdu pořídí, protože ty ceny jsou neskutečný... Říkala jsem si, že bych si vzala alespoň pár podobných minizákusků, ale když si to pak spočítáš, tak tě to přejde...
Odpovědět
Profilova fotka
teda to jsou ceny:-(
Odpovědět
Kdybyste se chtěly holky jen kochnout dortíčkama a dortama - http://www.e-party.cz/c4x0-minizakusk...
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé tak to budeš hodná. Klidně jim dej mojí mailovku i mobil, kdyby se někdo ozval. Písnu ti to do IP. Štrůdl i medovník taky uděláme:-) navíc si ho můžu udělat doma sama:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Miso super, myslim ze konzerva ma webovku. Ja mam par lidi na facebooku, tak to zkusim jo? Strudl je vzdycky dobrej a kdyz se nesni, vezme se domu a bude na snidani x-)
Odpovědět
Krabice jsem ještě nekoupila, koupím nějaké střední .... košíčky mám na koláčky, ty použijeme asi na stoly, velký talíře a tácy zbytečně zabírají místa ... a když tam ještě bude výzdoba ...
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak Evi štrůdl je dobrej nápad:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem zkusila napsat email na konzervatoř:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám obřad ve 13h, 10.7., v Botanikcý zahradě. Šlo by vážně jen o chvilku hraní k obřadu:-) Do IP ti klidně napíšu mobilˇ.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Miso, moc znamosti uz nemam, ale pozeptam se ti. Kde mas presne ten obrad? A rikala si od 16 hod? Napisu vzkaz na spoluzacich a uvidime. Moje kamaradka je z Kraslic a jediny termin prave ma toho 17.7. co se vdavam. Ale jak rikam, zavolej si na LSU v Teplicich a nebo tam zkakni, vsichni tam jsou hodni. Jinak k tomu dortu. My budeme mit docela velkej, chci aby to byl zakusek a tak tedy pro vsechny hosty a potom samozrejme kolacky, ktere dam do vysluzky jak hoste pujdu domu. Mamca asi jeste udela strudl, aby byl na raut, ale to je jinak vse. Ani nebudu kupovat krabice na vysluzky, videla jsem u nas pytlicky, kde ma kazdej jinou barvu a tak je pouziju ;-)
Odpovědět
O dovče mi radši holky ani nemluvte. Včera mi volala svědkyně a ptala se mě, jestli s nimi nepoletíme v zimě do Peru nebo Bolívie. Tak jsem jí vysvětlila, že na svatebku pojedeme tak maximálně autobusem do Chorvatska, pod stan a s konzervami :))))) Jedině snad, že bych vyhrála ve Sportce :) Ale to bych musela začít sázet :))))
Odpovědět
Holky, co se týče dortu, my budeme mít asi variaci na medovník. Fakt se mi líbili designové kousky v albíčkách, ale to jsou dorty za 6.000,- a to nikdy nedám. Pokud jsme našli za normální cenu, tak to byly ty hutné krémové dorty, většinou v marcipánu a to nechceme ze 2 důvodů - kvůli tomu, že budeme mít svatbu v létě a marcipán hodně podléhá velmi rychle zkáze a taky kvůli tomu, že tyhle ty těžké dorty u nás moc lidí nejí. Takže budeme mít patrně 3 patrový medový dort, pokud nás nic jiného nenapadne :) Chtěla jsem ještě také minizákusky - jedna paní v Kladně dělá fakt skvosty (vzala by mi je cestou na svatbu svědkyně), ale všichni již oddaní mě před velkým množstvím sladkého důrazně varovali. Prý v létě sladké hodně zbývá a spíš si lidé dají ovoce než kremroli. Navíc po rozpatlaných dortech v krabičce na výslužky netoužím - už jsem je asi 3x dostala a možná by bylo lepší, kdybych žádné nedostala. Nechám tedy udělat svatební dort, opravdu pár lehkých minizákusků, které se sní (vanilkové minikošíčky s jahodami apod.) a pak samozřejmě koláčky - ty nesmí chybět :) Veru, jaký si koupila krabičky na výslužky? Chtěla jsem původně jen ty košíčky a koláčky zabalit do celofánu s maší (viděla jsem krásné obrázky), ale mám velmi silný dojem, že by se v létě zapařily :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jé já taky na ní myslím:-) za pár dní se vdává:-) Už se taky nemůžu dočkat :-D a taky se už moc těšíme na září k moři:-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nééé, jako myslela jsem,že jen lidem co na svatbě nebudou. Zbytku právě že vůbec...taky se mi do toho nechce investovat:-(
Odpovědět
Já je budu dávat jen svatebčanům. Kdybych měla dělat výslužky ještě pro ostatní lidičky, tak mě to bude stát 10tis ... a na to my nemáme ... Ale záleží na vás ... Jsem si vzpomněla na Šárku, jak se opaluje a užívá si moře x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslela,že výslužky se dávají jen lidem,co nejdou na svatbu...např.v práci atd....takže se dávají i svatebčanům? =-)
Odpovědět
Dobré ráno :-) Já chci velký dort, koláčky a minizákusky - s tím, že většina půjde do výslužek pro hosty. Ty výslužky už uděláme v pátek, a buď je stihneme rozvézt, nebo se odvezou na bowling a hosté je dostanou v sobotu na svatbě, až půjdou domů, a nebo v neděli :-D podle oslavy ;-) Ale nevím, jak velký ten hlavní dort. Snad v curkárně poradí. Dorty pro maminky dělat nebudeme. To už by bylo hodně, v létě jestli bude vedro, tak by se to akorát roztejkalo ... Neustále výmýšlím a výmýšlím nějaký dárek pro maminky, ale nemůžu na to přijít. Jinak koláčky necháme 100% dělat u paní Černé na ELE ... má je dobrý a nejlevnější 1,50.-/ks. Zatím jsem výslužky počítala takto, do rodiny nebo do páru ... 30 výslužek a do každé krabice: Koláčky - 20ks (celkem 600ks) Minizákusky - 5ks (celkem 150ks) Svatební víno - 1ks (celkem 30ks) a pak tedy ještě sladký na stůl a to tedy nevím kolik =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Verčo o dortíky a ani o koláčcích jetě vůbec nemáme jasno:-( Chtěla jsem původně koláčky, minizákusky, dort svatební a dorty pro maminky....ale aby toho sladkého nebylo hodně:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky:-) Evičko díky moc za tipy!:-) a nemáš alespoň nějaké kontakty v té konzervatoři? Nebo třeba ta tvoje kamarádka? ;-)
Odpovědět
Jak velký dortík budete objednávat??? na kg či porcí??
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ja jsem studovala Konzervator v Teplicich a taky jdu do vazne hudby, bude mi tam hrat kamaradka. Zeptejte se v Dubi v hudebce pani reditelky Valtove. Je velice ochotna a treba Vam nabidne nejake deti a nebo adepty na Konzervator. Je to levnejsi a holt budou hrat neco jednoduzsiho. Dalsi moznost je se zeptat v Usti v divadle a nebo to dat na nastenku na Konzervator. Moznosti je hodne, jsou pazdniny a tak si kazdy bude chtit privydelat.
Odpovědět
A oni nemívají nějaký vystoupení? Že bys tam někoho "odchytla" a pozeptala se .... To jsou tedy děsný ceny. To bych to raději zmákla s CD .... třeba nějaký krásný dlouhý ploužák od Metalici nebo třeba Gun´s Roses ... Nowember Rain ...
Odpovědět
Profilova fotka
No ono se to dá sehnat,ale za hodinu cca 6tis a víc:-( Taky mě to napadlo,že bych se zeptala na Konzervatoři :-D ale koho? =-)
Odpovědět
Aha ..... to už vůbec neznám nikoho ... a co se pozeptat v nějaký lidový/umělecký škole ... třeba by měl někdo zájem si zahrát ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla na mysli vážnou hubu, housle, violoncello atd:-)něco takovýho komornějšího...
Odpovědět
Nikoho Míšo neznám, a to Duo Mane by neměli na obřad čas? a co ten Váš DJ?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?