Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Koukám do tvého alba, že jsi tu tombolu vzala fakt z "gruntu" ... Tak máš další starost z krku :-N
Odpovědět
Žárovka - Boží světlo :-D
Odpovědět
Dobré ráno, jenže ty Veru máš na rozdíl ode mně všechno ostatní :))) Na co je žárovka? :) U mě jednoznačně vede - koš plný hub :) Sice nám došly houbičky, tak jsem jich tam hodila jen pár, ale přijde mi to opravdu komický (viz album) Zkus to. I tady u nás vím o květinářství, kde přímo organzu prodávají. Sice jen tu slabší, ale myslím, že je to reálné :)
Odpovědět
Dobré ráno. Tak to jsi dobrá. Já mám z tomboly: špunty do uší, Redbull, žárovku, cestovní naf.polštářek s klapkami na oči, Alpu .... to je tak šestina tomboly =-) Takže se o víkendu do toho opřu :-p snad tedy :-D Niki, skočím dnes do květinky, jestli ty organzy+vlizelín by mohli nakoupit oni v nějakým skladě .... Podle mě, takovýhle materiály jezdí nakupovat osobně, kvůli odstínům .... že by zkontrolovaly "tvůj nápad" tón v tóně :-D
Odpovědět
Dámy, tak už mám hotovou skoro celou tombolu :) Jsem se musela nad sebou zamyslet, když vy už skoro všechno máte a já pořád nic :)
Odpovědět
Hlavně si ten den pořádně užijte x-) Pak nám musíš po svatbě napsat podrobnosti :-)
Odpovědět
To jste hodné, že jste na mě myslely!! :-) jojo šaty pořád sedí, tak jsem měla včera radost!! za těch 9 dní snad už tolik nevykynu :-D a tu nervozitu mi ani nepřipomínej, už , aby bylo po!!! :-D
Odpovědět
Ahoj Šári, zdravíme ... myslely jsme tu na tebe .... :-) Díky za pochvalu oznámení ;-) A šaty ti stále s bříškem sedí? 9 dní máte do svatby, ale já jsem snad víc nervní, než ty :-D
Odpovědět
ahoj, no měli jsme se krásně, co Ti budu povídat, hlavně tam bylo teploučko.. za to tady je kosa jako blázen.. doufám, že se to do příštího víkendu nějak vybere.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé ahojky Šárko, tak jak jste se měli?:-)
Odpovědět
ahoooooj!! hlásím se po dovelený!! :-) Verčo, včera jsem byla v Bellezze a viděla jsem vaše oznámení, moooc krásný!!! ;-) už mi zbývá jen 9 dní do svatby.. no hrůza!! :-D
Odpovědět
evickab: No uvidíme - je zbytečné stresovat se dopředu. Svatební shon bohatě stačí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee, to si jeste mlada, neboj to bude dobry ;-)
Odpovědět
Holky jste všechny šikulky, hlavně jste pro mě obrovským zdrojem inspirace, moc vám děkuju a jsem ráda, že existuje takový server. A po svatbě se scházet určo budem, dle tematiky na nejrůznějších servrech. :-N
Odpovědět
evickab - že začneme v 31 a pak nic...
Odpovědět
Profilova fotka
Niki, ceho se bojis?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Westerr: máš nádherný jmenovky, fakt jsi šikula ;-)
Odpovědět
Vytvořila jsem jmenovky v Corelu ve stylu, jak mám etiketu na vínečko. Pošlu ti to mailíkem ... Ale vy děláte takový hezký zdobený ... že mě lákáte na lepší :-D
Odpovědět
evickab: :( právě toho se bojím :(
Odpovědět
Verča: Dobré ráno. já myslela, že už máš jmenovky hotové ?!
Odpovědět
:-D Dobré ráno, zas prší a prší ;-( Jdu Niki ještě mrknout na tvoje jmenovky x-)
Odpovědět
Verča: Do šrotu? Tak to ti teda pěkně děkuju!!!! :))))))
Odpovědět
Evi, třeba tou svatbou vám to půjde normálka, teď soustředíte myšlenky na svatbu, tak se od toho "snažení" odpoutáte .... nejsem tedy MUDr. .... ale říká se to. Držím pěsti. Letos oslavím 1/4 století =-) za chvíli budu patřit do šrotu ... :-o Přeji dobrou noc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Niki, ja vim, ze se da levne nakoupit, taky kupuju hlavne pres internet. Tombolu nedelam, ponevadz na to nemam cas, ale taky me napadla. Budu tam mit zase jinou zabavu. My deti uz planujeme pres 2 roky, ale porad se nam nedari, takze po svatbe asi umely oplodneni :-(
Odpovědět
No já už spíš musím, než jen můžu :))))
Odpovědět
Mnoo, můžeme se scházet kdekoliv a těhotné být nemusíme :-D Už Niki plánujete potomky? Jsi asi starší než já .... tak už asi můžeš :-D
Odpovědět
evickab: Dneska jsem nakoupila část věcí na tombolu a byla jsem v šoku, jak levně, ale i kvalitně jsem nakoupila. Překvapivé !!!
Odpovědět
Teď šel kolem potenciální manžel a ptal se mě, jestli se budeme "scházet" a vše řešit i po svatbách, třeba na nějakém webu pro těhotné :))))))
Odpovědět
Verča: No ta krabice výstavní opravdu není - je to krabička od podprdy :))))))))) Já hlasuju pro organzu všema 20! :))) Navíc až to hodíš na stůl, uvidíš, co se ti tam bude líbit a čím by to chtělo třeba ještě vyšperkovat. Praha je opravdu zbytečná! Taky jsem si udělala nějaké varianty a pak procházela net a hledala už pak něco konkrétního, čím bych vše už jen dotáhla dokonce... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Niki, to mi povidej o ty drahote. Ja chci na kazdym stole velkou kytku a nic vic, ale stoji me to majlant :-( Ale neni nad to.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?