Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Nemůžu sloužit, bohužel :-( A v těch C.Lázní je vše jo? kosmetička, nehtařka, kadeřnice ...?
Odpovědět
evickab: já vím o 2, ale bohužel ještě nemám reference :)
Odpovědět
Profilova fotka
Devcata nebyla jste nejaka v Teplicich v Cisarskych Laznich na kosmetice? Chystam se tam na celej den na vsechno mozny, ale nevim zda jsou tak dobry jak rikaji. Kdyztak vite o necem jinem? Diky
Odpovědět
Odlišné asi trochu jo ... ;-) .... máš tmavý vlasy :-D ... ale jinak prdlý stejně :-N Říká se, že málokterá žena si může dovolit, vyjít na ulici bez make-upu ... Prý je jedna vizážistka tady v Bí. Zkusím tam tento týden zajít ...a pozeptat se ... Budete chodit na solárko nebo se nějak před svatbou opalovat? asi by to chtělo co? Akorát nevím kdy, kdy se tedy budu opalovat, když celý léto sedím v kanclu ]-(
Odpovědět
Verča: no my jsme naprosto odlišné typy, takže si z mého nalíčení asi moc inspirace nevezmeš :))
Odpovědět
Vyzážistka s tvrdým Y - já jdu normálně vrátit diplom :)))))
Odpovědět
Tak mi pak napiš, jak jsi byla spokojená .. nejlépe vyfoť ... :-)
Odpovědět
Veru, já jsem dostala tip na vizážistku v Bellezze, tak jí chci jít tenhle týden vyzkoušet. Prý dělá hodně výrazné nalíčení, ale na fotkách to prý vypadá báječně. Tak uvidím - chci si pár vyzážistek obejít a pak se rozhodnout. Vůbec se nelíčím (max. řasenka a lesk), ale jednou jsem se nechala profi nalíčit a při pohledu do zrcadla jsem fakt koukala. Ta paní, co mi to vyrobila už nepracuje, tak budu pečlivě vybírat - nechci mít na obličeji namalovaný druhý obličej ... Pamatuju si na chudinku ségru, jak měla na obličeji tunu makeapu a pak jí to ve 30stupňovém vedru pořád teklo. Na většině fotek se totálně leskne :((
Odpovědět
Profilova fotka
Strihani a obarveni mam tyden pred svatbou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě bude líčit kamarádka:-)
Odpovědět
A vizážistku jste nějak pořešily???
Odpovědět
Profilova fotka
No já jí taky věřím, tak uvidíme:-) Kdyžtak si to udělám sama :-N :-D
Odpovědět
Verča: já to snad zvládnu. Vím přesně, co chci a prostě uděláme jen nějakou variantu na to, co chci (nechci nic složitého) :) Navíc mi kadeřnice říkala, že by ta zkouška dlouho předtím byla jen velmi orientační - před svatbou budu mít jinou barvu vlasů, jinou délku a tak :) Věřím jí, tak to snad zvládneme :)
Odpovědět
Včera jsem si objednala na dekoraci sv.tabule zdobenou organzu a pár bublifuků ... a v noci se mi zdálo, že místo zelené organzy dorazil zapraný tyl 8-( Poslední dobou nějak nezvládám
Odpovědět
Obarvit tak týden před svatbou ... Zkoušku tři dny před svatbou bych psych. nezvládla :-D
Odpovědět
Nechám si to udělat 3 dny před svatbou - mám vyzkoušené, že mi barva vydrží v ideálním lesku jen 2 umytí, takže to bude tak akorát. Takže nejdřív zkouška, pak obarvit a podle vybraného účesu promelírovat :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky podivejte se na ebay ohledne toho helia, ja ho tam taky jednou koupila. Ja jdu na zkousku ucesu a liceni az den pred svatbou :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No a jak dlouho před obřadem si např necháte obarvit vlasy a ostříhat?
Odpovědět
míša, verča: hoky tak já jdu na zkoušku až 3 dny před obřadem :)))
Odpovědět
Já už zkoušku účesu měla ... a koncem dubna mi má dorazit závoj, tak v květnu bude další zkouška ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo,tak ta je dobrá teda:-)teda obě dvě jsou dobrý!:-)No moje kadeřnice mi včera zase řekla, že zkouška účesu stačí týden předem, takže jdu až 1.7.! =-)
Odpovědět
Verča: hihi tak to je vtipný. Moje kadeřnice mi teď vyprávěla příhodu, jak nějaká její známá, taky kadeřnice, měla česat nějakou nevěstu a vůbec na tu svatbu nedorazila a ani jí nedala vědět - prý se jí ten den NECHTĚLO. Dobrý, ne? Asi bych zešílela...
Odpovědět
A ještě jsem Vám chtěla napsat ... Loni v říjnu jsme byli v Braňanech v Selském Dvoře vyzvídat podrobnosti na svatební oslavy atd, ale to jsem vám uričtě již psala ... paní Zajíčková slíbila, že pošle ceníky, info atd ... Nikdo se neozval ... A představte si, že včera mi přišla SMSka, zda máme ještě zájem :-D :-D :-D Ozvala se po 7 měsících ... docela brzo ne??? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ok, díky, zatím stahuju z brms:-)
Odpovědět
Ahoj holky :-) Helium v Linde lze jen na živnosťák .... takže musíme přes někoho .... Ale kolik to bude stát nevím. Levné to určitě není, protože musíš prý dát i několika tis. zálohu na tu "bombu" ... Míšo, určitě ti to pošlu, ale až z domova ... mrknu se, jestli to nemám na flash-ce ...
Odpovědět
Profilova fotka
Veru mohla bys mi prosím třeba na maila poslat ten seznam účesů cos měla tenkrát na tom kafču sebou? Hledám nějakou inspiraci:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre rano devcata, my take mame objednane helium a naplneni jednoho balonku stoji 30kc. A to je pry normalni cena. Helium prodaji uplne vsem ale prasknou tak 4 balonky, nez se to naucite :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky :-)
Odpovědět
Veru a v Linde prodají hélium i soukromé osobě, nebo to máš přes nějakého známého?
Odpovědět
Já ještě na jmenovky nemám vytištěné, furt nemůžu sehnat ten papír co chci, asi použiju fotopapír lesklý ... nebo to odnesu do reklamky ... ještě uvidím
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?