Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Dámy, tak Vás pobavím. Byla jsem teď za floristkou, se kterou jsem se domluvila, že mi udělá nějaké návrhy květin podle fotek šatů, kalkulaci atd. Nooo přijdu tam a prodejna nikde.... Takže jí patrně zrušili. Teď mi to přijde ještě hrozně vtipné, ale s přibývajícím časem mě ten humor asi opustí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak se podivejte na jejich websranku, maji tam fakt vsechno a ani to neni drahy ;-)
Odpovědět
To bych taky brala, ale klidně hned a každý měsíc :-D
Odpovědět
evickab: jo tááááák :)
Odpovědět
Profilova fotka
To ja se ale objednala az tyden pred svatbou, uz se moc tesim :-)
Odpovědět
evickab: tak to pak písni, jak si dopadla... takovou celodenní relaxační kůru bych fakt potřebovala ! :)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) to ja panikarim se vsim. Jsem dneska pani volala a ona mi rekla, ze si neni jista, zda ten dort bude tak hezkej jako na obrazku. Ze se pry uvidi az to bude hotovy. Ale na to ja ji nejsem zvedava. Ja si myslim, ze dort je dulezita vec na svatbe a musi ladit. Asi uz blaznim. Tak jsem se hned objednala do Cisarskych Lazni na cely den na procedury, snad od nich vyjdu jak z znovuzrozena ;-)
Odpovědět
evickab: :)))))) vítej v Klubu panikářů - jen se svěř... s Verčou jsme na panikaření expertky :))))
Odpovědět
milunkac: papír je z normálního papírnictví. Co se týče celofánu vzala jsem si různé velikosti pytlíčků + asi 2 celé archy celofánu na velké dárky. Na to, abych ho stříhala z role jsem líná - špatně se to stříhá :) Takhle jsem to jen šoupla do pytlíku a dala obyč mašli - chtěla jsem na to dát alespoň dárkovou zlatou mašli, ale když jsem si spočítala, že bych jich kupovala 42... Nejšou peníšky :)
Odpovědět
Nebuď zklamaná, je to zbytečné - stejně ses potřebovala jen od něčeho odrazit a základ je myslím velmi pěkný. Zbytek se došpekuluje a bude to krásné!!! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj devcata, tak jsem dneska zrusila svoji objednavku na dort, nejak se mi prestal libit. Ale ted panikarim, ponevadz nevim, kde sehnat lepsi. Pomoooooc
Odpovědět
Díky Niki ... tak jsem si myslela to samý, proto jsem včera z toho byla zklamaná :-(
Odpovědět
Verča: ahojky, máš email :)
Odpovědět
Dobré ráno holky :-) Venku je krásně, chladno, ale svítí slunko :-) Nikol, poslala jsem ti mailíka, tak na to mrkni, díky ;-)
Odpovědět
Verča: Tak to jsem ráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
Verco, v tech C.Lazni delaji vsechno co se pleti a tela tyka ;-) dokonce i botox. Premyslela jsem o nem, ale asi by to nebyl dobry napad tyden pred svatbou :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Niki, písmo už fachčí, dík :-D Miluš, třeba se jim teď po mé odpovědi lhůty zkrátí :-D
Odpovědět
To je jasné! Ba ne Niki, z toho výzkumu vzejdou jen hypotézy, např: Nevěsty si plánují svatbu samy, baví je to, zkrátka zobecním to, na čem jste se shodly. Výsledek vám pak můžu rozeslat, ale teď se plně věnuju sociální poiltice :-(. Ale byla jsem ráda, že jste odpověděly všechny tři tak rychle a bezprostředně, co do rozepisování vede jednoznačně Nikol. Veru, je to opravdu drzost, když to zkouší po sedmi měsících, mě by se teda taky měla ozvat, ale podle toho, jak to tak počítám, tak mi napíše v říjnu. :-D
Odpovědět
Miluš, paní Zajíčkový jsem napsala něco v tomto smylu: Dobrý den, svatební oslavu jsme poptávali v říjnu loňského roku ....Slíbila jste, že zašlete informace a ceníky ... A ozýváte se po 7 měsících .... Zařídili jsme se jinak. Zájem nemáme .... Ať si trhnou ploutví ....
Odpovědět
Niki, kdes sehnala ten krásný papír na jmenovky? A celofánu máš celou roli? Přijde mi, že každé papírnictví, které navštívím, má v nabídce jen to základní. Sehnat něco extra je fakt umění.
Odpovědět
Milunkac: a jak dopadl výzkum - jsme všechny pošahané? :))))
Odpovědět
Já mám výhodu, že moje mamča je kadeřnice, takže odpadá strach, že by nedorazila, ovšem má sklon k extravaganci a já jsem dost konzervativní, tak jsem zvědavá, co z toho vzejde. Kosmetičku taky řešim, sama se nenamaluju, musím sehnat někoho v Mostě, protože se budu připravovat tam. Veru a cos paní Zajíčkový odepsala??? To je opravdu vrchol! Už se taky té svatbě chci věnovat naplno, ale zkouškové mi to nějak nedovoluje, takže musím nejdřív zvládnout 6 zkoušek a pak se plně oddám přípravám. Už aby to bylo.
Odpovědět
Verča: tak dokumentuj a posílej :))
Odpovědět
Vyfotím ještě doma foťákem a dám do alba :-) Večer budu dekorovat, neboj :-D A o víkendu dodělám ty jmenovky :-)
Odpovědět
Veru, tak ty fotky asi zase zkreslují - podle té MMS to vypadá olivově :)))
Odpovědět
Tak jsem oběhla v Bí kosmetičku ... Počkám na zkušetnosti od Šárky :-) říkala, že jede do Duchcova ... Dorazila mi zelená zdobená organza a další várka svícínků :-)
Odpovědět
Fakt jo? Tak to je hezký ;-) Mně je jasný, že je papír zlatý :-D
Odpovědět
Verča: Záhadný font je od tebe :))) Byla jsem z toho už nešťastná - v závěru mi už nefungovaly ani stažené fonty, které by měly podporovat češtinu :( Tak jsem si pak řekla, že na to kašlu ... Je docela komické, jak ty fotky zkreslují - vůbec z toho není poznat, že je to zlatavý papír s leskem.
Odpovědět
Ahojky. Nikol, jmenovky úžasný!!!! kde jsi sehnala ten záhadný font???
Odpovědět
Tak drahé nevěsty, právě jsem dofinišovala se jmenovkami. Nejsou přesně podle mých představ, ale volila jsem možnost - buď to dneska přes veškerou nechuť NĚJAK dotáhnout, nebo to nechat na později (ale na kdy?). Takže jsem zvolila kvalitativní kompromis, ale fakt jsem si oddychla, že to mám za sebou! :) Dobrou.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?