Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
loskeros: jo jo... souhlas... Moje 1. vysněná dovolená byly Maledivy :) Myslím, že teď pojedeme možná tak s konzervami pod stan :) Ale kdo ví, co bude za rok :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to jsme na tom úúúplně stejně, westerr... ale udělat si druhou svatbu třeba na druhý nebo třetí výročí je taky hezký ne? Zkrátka, až budou kačky, bude Mauri x-)
Odpovědět
loskeros: To určitě. Mám Mauritius jako 2. vysněnou svatební cestu. Ale z finančních důvodů nebude :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky (zatím) slečny:-) Termín máme 25.6.2010 - takže za chvíli.. Wester: Mauri nebude, bude hrad krupka - i to má své kouzlo :-D
Odpovědět
Ahoj holky. Včera v podvečer jsem se vrhla na úklid, žehlení atd, tak jsem tu nebyla ... To víte, vzorná před svatbou být musím :-D :-D :-D Kvůli šatům se budu klidně jen ploužit ... Jinak mám "dodělaný" svatební noviny, už čekám jen na dodání dvou foteček od příbuzných a je to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo vlastne, mas pravdu, vzdyt ja mam taky vlecku :-| A to jsem vlecku nikdy nechtela :-)
Odpovědět
loskeros: Bude Mauritius? :)
Odpovědět
verča, evi: no my jsme se původně chtěli tak naoko ploužit a pak tam střihnout pořádně rychlou salsu (chodili jsme asi 2 roky) - no trénovali jsme, než mi došlo, že budu mít šaty s vlečkou, takže bych se nejspíš při těch otočkách do všeho zamotala a pak spadla jak žok :))))))) No minimálně bych alespoň všechny pobavila :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, a kdy mate termin?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny, tak se k Vám opět přidávám... naposledy jsem tu byla v září loni,ale svatbu jsme museli odložit, tak už jsem na BMS nechodila,ale teď jsem tu zas a přípravy se naplno rozjíždí:-) Koukala jsem, jak jste s tím od září pěkně pohnuly, klobouk dolů:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Verco super, dobry napad. My se taky budeme plouzit , ponevadz ten muj nic jinyho nezvladne. To neni jako za me, kdy jsme chodivali do tanecnich :-)
Odpovědět
Evi, trénovali jsme waltz, ale nebylo to ono. Budeme tedy tančit-ploužit na Louise Armstronga - What a wonderfull world ....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) o rozpočtu mi také nemluvte:-) Je to děs, ale snad to opravdu bude jen jednou za život:-) Šári krásné fotky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kolky, taky tam u vas tak prsi? Denska mi ten muj prileti z Bacelony, kde mel rozlucku se svobodou, tak si jednu vec muzu odskrtnout :-) Porad Vam nevim, co bude nas prvni tanec, vy uz mate jasno? A trenujete tancovani? ;-)
Odpovědět
Šárko, ten náhled v albu je SUPER!!! Sluší vám to a fotograf se fakt činil! těším se na přídavek :-)
Odpovědět
Ahoj holky, přeji hezkou neděli (i když nejspíš upršenou). Včera jsme se s Nikol potkaly v Bílině na jarmarku ... Byla jsem u kartářky, vykládala mi z tarokových karet ...99% událostí z minulosti sedělo, přítomnost taky a budoucnost se uvidí ;-) Šári, na foto se těšíme :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, já jsem ted nějak nestíhala.. v týdnu by mi měly dorazit domů fotky a dvd s nima tak pak vám je ukážu ;-) viděla jsem náhledy a ty vypadají naprosto úžasně!!!! Zítra si jdeme vyzvednout oddací list.. x-) jinak jak se bavíte o tom rozpočtu, taky když jsem to ve finále všechno sečetla nestačila jsem se divit, ale tím, že jsme to zařizovali tak nějak průběžně tak mi to tak nepřišlo!! ;-) a hlavně si řikám, že snad je to jen jednou za život!! :-D
Odpovědět
Jo jo... pravda pravda... Vždycky mě dokáže zděsit, když si spočítám, kolik mě stojí cerepetičky okolo, do kterých bych to nikdy neřekla. Třeba u šatů jsem rovnou počítala s tím, že budou stát palbu, ale když jsem si dělala rozpočet, tak jsem tam pomalu nedávala ani věci typu jmenovky, programy na stůl s tím, že to bude za pakatel. Jenže když jsem pak sečetla všechno, co jsem na tyhle prkotiny vynaložila, tak jsem se opravdu nestačila divit...
Odpovědět
Ahojte, no já o rozpočtu ani nemluvím, všechno co vydělám na brigádách, dám do obálky s názvem "Svatba". :-| Celý dnešek jsem přemlouvala svého nastávajícího, aby se podíval na fotky, kde jsem ve svatebních, že stejně ani jedny šaty mít určitě nebudu. A co myslíte? No... nepřemluvila jsem ho, pověrčivce! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Verco, mas pravdu! Sice budu po svatbe chuda, ale od toho budu mit manzela, aby se o me staral :-) Vsechno je drahy, ale ver mi, ne tak drahy jako u nas. Ten muj si mysli, ze vyhral v loterii :-D
Odpovědět
My nějaký rozpočet měli a jsme úplně někde jinde ... ale co se dá dělat ... vyděláváme si na to sami, žádný sponzory nemáme a myslím, že by mě pak mrzelo ... Tak jako s tím oznámkem, normální oznámko s kartičkama tištěné bylo o 600,- levnější než to, co jsme si vybrali - a ta stříbrná ražba mi prostě přišla luxusnější ... a ono to je skoro se vším :-D A další věc je, že cokoliv svatebního má svatební-vysokohorskou-přirážku ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Hm, mas recht. Ja ani zadnej rozpocet nemam, co vydelam, dam na svatbu. Hrozny co? Ale vsechno si pisu a divim se, jak ta svatba bude draha :-)
Odpovědět
evickab: taky jsem teď stáhla rozpočet. Vždycky si řeknu, že čím víc zbyde ze svatby, tím hezčí budu mít svatebku a hned mi to škrtání jde od ruky :)))
Odpovědět
Verča: Chutnají jako klasické šátečky, které si koupíš v obchodě - takže je nebereme a jedeme dál :)
Odpovědět
Profilova fotka
Niki, vypada to dost dobre ;-) Me je bude delat mamca, tak snad se taky povedou. Jinak ja na nejaky darky taky asi kaslu, chtela jsem bud svicky a nebo treba ramecky, ale oni lidi to stejne daji nekam do skrine a ja zbytecne vyhodim tisice. Takze alspon usetrim a muzu to utratit na sobe :-)
Odpovědět
A chuťově?
Odpovědět
Várka? 1 koláček je za 2,20. V porovnání s těmi, co budoucí přinesl včera (= takové ty pravé svatební), jsou tyhle víc jak o 1/3 větší. Možná i o víc.
Odpovědět
A jaká je tahle várka koláčků a za kolik?
Odpovědět
evickab: Dárky pro svatebčany dávat nebudem. Původně jsem zamýšlela něco jako zmenšeninu lahve alkoholu (jak se prodávají takové ty minilahvičky) pro muže a nějakou čokoládku nebo mandličky pro dámy, ale jelikož jsem byla nucena stáhnout rozpočet o 11.000,-, tak z toho nic nebude :) Moje družička byla na 13 svatbách a říkala mi, že na žádné z nich nic jiného kromě výslužky domů nedostala... Kdybych měla nafukovací rozpočet, tak bych se vyřádila, ale takhle to nejde :)
Odpovědět
Tak se holky můžete pro představu podívat, jak vypadá 15 mega-koláčků v klasickém košíčku (viz album). Běžné koláčky jsou více jak o 1/3 menší.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?