loskeros: jo jo... souhlas... Moje 1. vysněná dovolená byly Maledivy :) Myslím, že teď pojedeme možná tak s konzervami pod stan :) Ale kdo ví, co bude za rok :)
tak to jsme na tom úúúplně stejně, westerr... ale udělat si druhou svatbu třeba na druhý nebo třetí výročí je taky hezký ne? Zkrátka, až budou kačky, bude Mauri x-)
Ahoj holky.
Včera v podvečer jsem se vrhla na úklid, žehlení atd, tak jsem tu nebyla ... To víte, vzorná před svatbou být musím :-D :-D :-D
Kvůli šatům se budu klidně jen ploužit ...
Jinak mám "dodělaný" svatební noviny, už čekám jen na dodání dvou foteček od příbuzných a je to :-)
verča, evi: no my jsme se původně chtěli tak naoko ploužit a pak tam střihnout pořádně rychlou salsu (chodili jsme asi 2 roky) - no trénovali jsme, než mi došlo, že budu mít šaty s vlečkou, takže bych se nejspíš při těch otočkách do všeho zamotala a pak spadla jak žok :))))))) No minimálně bych alespoň všechny pobavila :)
Ahoj holčiny, tak se k Vám opět přidávám... naposledy jsem tu byla v září loni,ale svatbu jsme museli odložit, tak už jsem na BMS nechodila,ale teď jsem tu zas a přípravy se naplno rozjíždí:-) Koukala jsem, jak jste s tím od září pěkně pohnuly, klobouk dolů:-)
Ahoj kolky, taky tam u vas tak prsi? Denska mi ten muj prileti z Bacelony, kde mel rozlucku se svobodou, tak si jednu vec muzu odskrtnout :-) Porad Vam nevim, co bude nas prvni tanec, vy uz mate jasno? A trenujete tancovani? ;-)
Ahoj holky, přeji hezkou neděli (i když nejspíš upršenou).
Včera jsme se s Nikol potkaly v Bílině na jarmarku ...
Byla jsem u kartářky, vykládala mi z tarokových karet ...99% událostí z minulosti sedělo, přítomnost taky a budoucnost se uvidí ;-)
Šári, na foto se těšíme :-)
Ahoj holky,
já jsem ted nějak nestíhala.. v týdnu by mi měly dorazit domů fotky a dvd s nima tak pak vám je ukážu ;-) viděla jsem náhledy a ty vypadají naprosto úžasně!!!!
Zítra si jdeme vyzvednout oddací list.. x-)
jinak jak se bavíte o tom rozpočtu, taky když jsem to ve finále všechno sečetla nestačila jsem se divit, ale tím, že jsme to zařizovali tak nějak průběžně tak mi to tak nepřišlo!! ;-) a hlavně si řikám, že snad je to jen jednou za život!! :-D
Jo jo... pravda pravda... Vždycky mě dokáže zděsit, když si spočítám, kolik mě stojí cerepetičky okolo, do kterých bych to nikdy neřekla. Třeba u šatů jsem rovnou počítala s tím, že budou stát palbu, ale když jsem si dělala rozpočet, tak jsem tam pomalu nedávala ani věci typu jmenovky, programy na stůl s tím, že to bude za pakatel. Jenže když jsem pak sečetla všechno, co jsem na tyhle prkotiny vynaložila, tak jsem se opravdu nestačila divit...
Ahojte, no já o rozpočtu ani nemluvím, všechno co vydělám na brigádách, dám do obálky s názvem "Svatba". :-| Celý dnešek jsem přemlouvala svého nastávajícího, aby se podíval na fotky, kde jsem ve svatebních, že stejně ani jedny šaty mít určitě nebudu. A co myslíte? No... nepřemluvila jsem ho, pověrčivce! :-)
Verco, mas pravdu! Sice budu po svatbe chuda, ale od toho budu mit manzela, aby se o me staral :-) Vsechno je drahy, ale ver mi, ne tak drahy jako u nas. Ten muj si mysli, ze vyhral v loterii :-D
My nějaký rozpočet měli a jsme úplně někde jinde ... ale co se dá dělat ... vyděláváme si na to sami, žádný sponzory nemáme a myslím, že by mě pak mrzelo ...
Tak jako s tím oznámkem, normální oznámko s kartičkama tištěné bylo o 600,- levnější než to, co jsme si vybrali - a ta stříbrná ražba mi prostě přišla luxusnější ... a ono to je skoro se vším :-D
A další věc je, že cokoliv svatebního má svatební-vysokohorskou-přirážku ]-(
evickab: taky jsem teď stáhla rozpočet. Vždycky si řeknu, že čím víc zbyde ze svatby, tím hezčí budu mít svatebku a hned mi to škrtání jde od ruky :)))
Niki, vypada to dost dobre ;-) Me je bude delat mamca, tak snad se taky povedou. Jinak ja na nejaky darky taky asi kaslu, chtela jsem bud svicky a nebo treba ramecky, ale oni lidi to stejne daji nekam do skrine a ja zbytecne vyhodim tisice. Takze alspon usetrim a muzu to utratit na sobe :-)
evickab: Dárky pro svatebčany dávat nebudem. Původně jsem zamýšlela něco jako zmenšeninu lahve alkoholu (jak se prodávají takové ty minilahvičky) pro muže a nějakou čokoládku nebo mandličky pro dámy, ale jelikož jsem byla nucena stáhnout rozpočet o 11.000,-, tak z toho nic nebude :)
Moje družička byla na 13 svatbách a říkala mi, že na žádné z nich nic jiného kromě výslužky domů nedostala... Kdybych měla nafukovací rozpočet, tak bych se vyřádila, ale takhle to nejde :)