Verco, si pis. Ale Michala Davida tam urcite taky dam. Budu mit vic svatebcanu z Anglie nez z Cech a tak na to musim hodne prihlizet. Hlavne kam je posadim, s kym atd. No nic, jdu do prace holky vydelavat na svatbu :-)
Ahoj holky.
Evi, ty asi potřebuješ tu hudbu namixovat i pro ty svatebčany z Anglie co? Určitě mají nějaký oblíbený na "řádění" jako my třeba Michala Davida atd...
evickab: Když jsem si vybírala písničky, tak jsem měla naprosto odlišný problém. Můj seznam byl celý jen z pomalých rockových balad :)))) Tak tam musím střihnout i něco rychlejšího :) Co jsem byla na poslední svatbě, tak když byly ploužáky nebo pomalejší písničky, tak tam byl plný parket (přidali se rodiče apod.), když tam bylo něco rychlého, tak parket zel prázdnotou (až tedy na pozdní hodiny, když už byli všichni vykalení a bylo jim v podstatě jedno, na co tancují).
Dobré ráno, dnes je zas ošklivo a zima :-(
No šikulka nevím .... ale když slyším vývazky, tak si představím ty rozpíchaný prsty :-D ...
Dělám: 6 velkých pro rodiče a svědky, 20 středních pro sourozence a rodinu a 50 dvojmašliček pro ostatní svatebčany ... třeba se těch 50 ani nevyužije ... uvidíme, kdo všechno dorazí na obřad.
A to jsem chtěla svatbu malou, komorní do 20 lidí .... jestli mně tam přepadne velká nervozita, bude nevěsta na útěku :-D
Hm, tak to ti neporadim, ach jo. My jsme taky na samote jenom se zviratama a od tech se snad odlisovat budem. Ja ty myrty nikdy stejne nemela rada, ale jak rikas, je to tradice a prinasi to stesti :-)
evickab: Družička má fakt výborný vkus, proto to ve mě tak hlodá. Kdyby mi to řekl někdo jiný, tak nad tím neuvažuji. S těmi vývazky máš recht - když jsem teď byla na svatbě, tak jsem si vzala svojí nejoblíbenější halenku a fakt jsem trnula, aby mi tím špendlíkem neudělali na té halence díru - hádejte! Družička říkala, že se ale vývazky s myrtama dělají pro štěstí, tak nevím... Přijde mi to zbytečné. Navíc to máme na samotě, tak mi přijde, že se svatebčani nijak odlišovat nemusí.
Ty Jasmíny v albu nejsou ty mé vybrané. Byly hezké, ale hodně divně ve skutečnosti vypadaly ty sklady na prsou - neměla jsem je pravidelné :( Ty v tom "oranžovém salónu" byly strasně velké - kdybyste je viděli ze zadu, musely by se hrozně moc předělávat a do toho se mi nechce...
Mimochodem Niki me se libi ty Jasmine bridal's na tobe a pak ty v ton oranzovym salone se srdickovym dekoltem, ale ty vypadaji na saten. Aby ti v nich nebylo moc horko. Ty Jasmine bridal's jsou unique a jsi v nich krasne stihla ;-)
Niki dej na svuj instinkt! Myslis, ze ma tvoje druzicka dobrej vkuz?Mas ty saty ve svym albu? Ja vyvazky nedelam, ponevadz ja sama nemam rada, kdyz si neco musim napichnout na svoje slavnostni saty a vim, ze hodne holek bude mit hedvabi a to by to propichlo ;-)
milunkac: Pošli, budeme se těšit :) Jsem z nich frustrovaná, protože nevím pořád jaký. Kdybych sebou bývala neměla na zkoušce družičku, tak jsem se těšila na vybrané Jasmínky (ty v albu nemám) a o žádných jiných bych vůbec nepřemýšlela. Ale družička mě pořád nahlodává s tím, že se jí moc nezdají. A šaty jsou pro mě skoro jedna z nejdůležitějších věcí a já pořád nevím. Pořád si prohlížím své fotky v nejrůznějších šatech a nic... Navíc bez konkrétních šatů nemůžu ani objednat kytky, šperky, boty :( Tak jsem z toho tak nějak mimo...
Ahojky, já už taky na všechno kašlu. Nějak mě to teď nebaví. Jsem frustrovaná ze svých šatů, tak nic na svatbu nedělám. A vývazky taky asi nebudou. Nějak jsem nepochopila jejich význam :)
Já můžu maximálně cestovat prstem po mapě! Já chtěla na svatebku k moři, ale zjistili jsme, že má asi Míra alergii na sluníčko, tak nevím, jestli nakonec nepojedem "jen" do Paříže, na 3-4 dny... o tom se budu rozhodovat o svatební noci :D
Já na Maledivách byla a troufám si tvrdit, že je nic jiného než Francouzská Polynésie už nedokáže překonat. Bylo to neskutečný. To Skotsko fakt závidím! Loni jsme byli v Toskánsku a ačkoli nepiju víno, říkala jsem si, že bych klidně mohla týden strávit jen tak u bazénku s koktejlem a čučením na rozsáhlé vinice :)
Já dostala od šéfky z práce nabídku zdarma našeho zájezdu, a to do Itálie do karavanu, tak nabídku zvážíme x-)
Ale Maledivy, Bora Bora, Mauricius, Skotsko bych taky brala.
Nejlépe Japonsko+Čínu poznávací tak na půl roku a pak na půl roku do Thajska a ostrůvky Phi Phi, Krabi atd ..... hmmmmmmmmmm a už zase blouzním ....
Tak naše vysněná dovo bylo Bora Bora:-D tak na to samozřejmě mpůžeme zapomenout, ale snad nám letos vyjde itálie 8-)
A právě.... za rok může být vše úúplně jinak