Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam taky trosku depresi :-| Ten podnos jsem si koupila, ponevadz jsem chtela ze skla na nozicce a ten mi nikde nepujci. Takhle ho pouziju do budoucna. Niki, co s tema satama, uz mas jasno a nebo se o tom nechces bavit? =-)
Odpovědět
Ahoj holky, přidávám pesimistický názor...v sobotu se vdávám a to počasí... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovědět
Já už se nikam nehýbu. Snad už se ani nechci vdávat. Už mi to všechno leze na mozek. Potřebovala bych vystřelit na čas na Mars, nasbírat energii a pak pokračovat... Tohle už mě neba...
Odpovědět
Dobré ráno holky. Tak mám šperky, podvazek a Jirka botky :-) Zase jsme se o kousek hnuli ;-) Musím dořešit taky tu dekoraci. Základ - spodní zdobenou organzu mám. Svícny+písek+svíčky také. Ikebany jsou objednány. Tak ještě ten střed :-| vůbec nevím ... snad v Mostě pochodím. A ještě uvažuji o těch perličkách ...
Odpovědět
Jo byla jsem v Praze. Ale pobočku tu nemají... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Niki díky moc. ale asi to nebyl tenhle obchod. Tys přeci byla někde v Praze kupovat ty dekorace a ta Pražská prodejna měla i pobočku v Duchcově ne? Evi a co si ho půjčit? Některý cukrárny ho půjčují.
Odpovědět
evickab: no to podle toho, jaký si necháš udělat dort :))
Odpovědět
Profilova fotka
Holky potrebuju poradit. Musim si koupit stojan na dort, ale nevim jak velkej. Nevite nektera z vas jaky ma svatebni dort prumer? :-|
Odpovědět
míša: Salón Šárka (Šárka Lipčáková) - tady je odkaz na jejich stránky (nebyla jsem tam, takže nemůžu podat reference): www.salonsarka.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) Niki prosím tě, jak se jmenuje ta prodejna vdekorace v Duchcově?
Odpovědět
evickab: jo jo.. mám už sebou foťák - jsem natěšená :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee hodne stesti. A hlavne se vyfot at to vidis ;-)
Odpovědět
Tak jdu zítra na první zkoušku svatebního líčení - jsem zvědavá :)
Odpovědět
Profilova fotka
No je to průměr od oka cca 10cm, dolů visí 4mašle z 5cm úzké organzy.
Odpovědět
Ahoj holky :-) Míšo, já chci z bílého vlizelínu dělat na kliky u aut mašličky a dopředu na auto velkou tu kouli, jaký průměr děláš? Já přemýšlela tak 30cm průměr alespoň ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zjistila, ze jsem pekne pozadu se studiem a tak se se toho ted musim ponorit. Svatbe se budu poradne venovat az mesic predem ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky holky, tak co nového? Já včera dělala vizelínové koule s mašlemi na kliky aut)udělala jsem tak půlku) a dneska jsem udělala cca 20 vývazků:-):-)
Odpovědět
Kdybyste některá hledala inspiraci na tombolu, narazila jsem na jedno hezké albíčko: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Jo, dneska jsem byla v Kauflandu. Měli tam naprosto úžasné cca 20cm keříčky obsypané kvítky minirůží. Kdyby mi někdo zaručil, že budou těsně před mojí svatbou, tak kašlu na nějaké objednávání ikeban. Tyhle keříčky byly naprosto dokonalé (a za 69,.-!)
Odpovědět
Verča: :) V poho... Ne nepotřebuju... Já jen jestli ses už posunula s tou výzdobou...
Odpovědět
Píšu jak tatar 8-( :-D
Odpovědět
Nebyla, Jirka měl chřipajznu ... V PO jedu do Bellezzy pro šperky, stavím se u v květinářství u Dvořáka, zda neprodávají keřík buxusu nebo myrty, ještě do Olympie do CA se mrknout na kravaty pro svědky a do obchodu s košilemi - pro Jirku ... Takže do MO počítám středa-čtvrtek ... Chceš tam něco odtamtud?
Odpovědět
Veru, no jdu se teď odpo mrknout po krámech. Když jsem si to předběžně spočítala, kolik by mě stála hloupá pidivýslužka, šla jsem málem do kolen... Tak jdu na průzkum. Už si byla v tom Mostě?
Odpovědět
Ahoj holky. Miluš, pošli fotečky :-) Niki, ty minivínečka jsou dražší než normální lahev vína ...
Odpovědět
Tak jsem holky dofinišovala s přípravou výslužky. Máme dodavatele koláčku a co se týče našeho problému "krabičky versus košíčky", tak jsme udělali kompromis. Rodina dostane větší krabičky a všichni ostatní jen malinké košíčky. Teď jdu vymýšlet minivínečka :) Hlavně je musím někde koupit, co jsem se byla zatím podívat, byly pekelně drahé :)
Odpovědět
milunkac: hoď fotky, ať se taky pokocháme :)
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsem byla na dalším zkoušení a musím říct, že mi to v hlavě pěkně šrotuje, mám troje favority a pořád nevím... do týdne se musím rozhodnout. Včera jsem brala manžovi košili a předvybrala jsem prstýnky, ty objednáme snad to 3 týdnů, no, pomalu se to zase hýbe :)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak to jo. Ja taky uvazovala o hudbe k obedu a asi dam Chopinovo klavirni koncert. Nechtela jsme zadny zpivany, pac by me to asi rusilo, takze neco pohodovyho s klavirem :-)
Odpovědět
Ty co mám na fotečkách, tak se mi k těm šatům nelíbíly, hodila jsem to na bazárek .... takže jsem si objednala jinačí ... v pondělí je vyzvednu .... jedu omrknout kravaty pro svědky a košili pro ženicha ... Tady je taky chladno, má pršet :-( Já musím vyřešit hudbu k obídku, večer máme živou hudbu - skupinu Mane ....
Odpovědět
Profilova fotka
Verco ja myslela, ze uz sperky mas? Ty co mas na fotkach? A nebo mas nejaky jiny? No asi jo, kdyz si pro ne jedes :-) My tu mame peknou zimu a tak budu doma celej vikend a sledovat ty nase volby.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?