Holky, máte některá změřeno, kolik cm/m bílé stuhy stačí na ozdobu jednoho okénka v autě (na pověšení myrtového kolečka)? budete zdobit všechny auta, nebo jenom ty hlavní???
Zdravím ... teď tu jsme nevěsty, které teprve svatbu mít budeme ... většinou mimo TP zámek ... a přímo na zámku by Vám neporadili fotografa? třeba tam fotografové nechávají svoje kontakty ...
Ahoj, chtěl bych Vás požádát o radu. Měl jste někdo svatbu v Teplicích na zámku? Zajímají mě fotogrtafie z parku. Kdo fotil, kolik to cca stálo, kontakt :-) atd... nejlepší kdyby mohl být nějaký náhled fotek :-) Prima den Honza
Veru, aby si nebyla jako tady nějaká nevěsta, které při cestě na svatbu kompletně odlétala z auta celá kytka :(((( Já jsem včera šmoulila celý večer penězokytku kamarádce na svatbu její kamarádky a mám pocit, že to dneska budu muset celé sundat a předělat (3h práce na nic :((( ). Někdy se fakt nevyplatí být perfekcionista :(
Niki dik za nazor. Ja hlavne uvidim, jak se nam budou venovat a pak se rozhodnu co jim dam. Zase pan majitel nam vsechno zajistuje ohledne kapely, zabavy, balonky atd a tak bych ho chtela odmenit, ale jak rikate asi s mirou aby si na to nezvykl u dalsich svateb ;-)
Dobré ráno.
Je zase ošklivo.
Včera jsem dodělala to srdce na auto, je to nic moc, ale lepší než nic .... nalepila jsem tam 10 přísavek a raději je ještě přidátkovala jako ty umělý květy, tak snad to bude držet ....
evickab: 5.000,-???? Tak to bych tě šla obsluhovat i já :)))) Přijde mi to fakt hodně...Jestli to máte na *****zámku Mcely, tak je to ok, ale jestli v restauraci - aby je to nesložilo :))))
Hm, to ja mam vsechny vcelku. U nas se dava v restauracich 5-10%, tak asi nejak tak, najdu stredni cestu, zase nechci byt moc stedra. Kdyz oslava bude stat 50 000Kc, tak si myslim ze 5000Kc na dyzka je ok ne? :-|
Me ty balonky bude nafukovat majitel na Mstisove. Co ja bych si bez nej pocala, on zarizuje uplne vsechno. Holky kolik se v CR nechava dyska za svatbu? :-| Jinak ja taky na ty pernicky koukala, ale uz jsem si koupila hezky kolicky na jmenovky a ty prikolikuju k ubrousku a je to a tak to nebudu menit.
Koukala jsem o víkendu do albíčka nějaké Tepličandy a zmiňovala se o nějakém výborném a levném perníkářství v Duchcově. Říkala jsem si, že by bylo docela milé nechat si vyrobit třeba nějakou perníkovou vzpomínku do výslužek..
Já jsem se pána ptala, jaký je rozdíl mezi héliem a tím jejich balónkovým plynem. Jen mi řekl, že je to plyn speciálně určený pro plnění balónků - asi netušil. Šlukovat ho nehodlám, takže je mi to jedno... Ale v důsledku mě zklamala ta cena. Myslela jsem, že takhle velký podnik bude mít jiné ceny vzhledem k tomu, kolik toho plynu produkuje. Takhle se mi vyplatí spíš zajít cestou domů do párty prodejny a koupit si tu párty sadu, která je navíc i s balónky, které bych tedy pak nemusela kupovat...
Tak mé našení velmi rychle vyprchalo. Na Zákaznickém servisu Linde neví, co vlastně prodávají. Volala jsem teď na prodejnu přímo do Ústí, tady mi řekli, že nejmenší láhev je pro nafouknutí 30 balónků a stojí 990,- + daň (takže je to úplně stejné, jako bych si to koupila tady v párty prodejně). Větší láhev, 10litrová, vystačí na 100 - 120 balónků a stojí 2080,- - k tomu si musíš buď koupit nebo pronajmout ventilek (koupě 930,-, pronájem 60,-) + platíš pronájem lahve + DPH. Celé se vším všudy tě vyjde cca na 2.500,- + skládáš vratnou kauci na láhev 2.000,-. Může si to půjčit i soukromá osoba, není potřeba ŽL.
Pán mi taky říkal, že velmi záleží na tom, jak velké se nafukují balónky a ten počet balónků na lahev je jen velmi orientační...Prý mám přinést balónky pak sebou a on mi řekne, kolik plynu přesně potřebuju...
Tak mi to nedalo a volala jsem do LINDE. Dělají prý speciální plyn, který je určený pro plnění balónků. Můžeš si normálně koupit lahev.
Na 80 balónků vyjde na 1330,- (tj. 17,-Kč/balónek) a na 200 balónků cca 2500,- (12,5Kč). Super, ne?
Evickab: A kde ti to budou dělat? Já jsem se dívala na tuhle sadu - ale balónek vychází kolem 40kč; když jsem se byla ptát přímo na prodejně, dělají i balónkové dekorace a to je pak levnější...:
http://www.party-deco.cz/svatek-naroz...
Zkusím dnes zavolat do Linde...
Ahojky, s tou výzdobou máte recht. Teď ve fázích deprese naprosto nechápu, proč jsem se do toho sama pouštěla. Catering by mi udělal krásnou výzdobu sám (zrovna teď jsem potkala známou, která byla loni na stejném místě na svatbě a první, na co si vzpoměla byla krásná výzdoba stolů, kterou catering dělal), ale né...já musím utrácet peníze a přemýšlet, jak to ten den stihnu naaranžovat :))) Ale to bude dobrý... Až mě to přejde, tak se z toho zase budu radovat :)
S tím héliem to taky promýšlím - budu mít na výzdobu 80 balónků, ale finančně nechci koupit víc, než jednu párty bombu a ta vystačí na cca 30 balónků a to musím brát v potaz, že se první nepovedou. A stojí 1200,-. Zkusím se ještě poptat v tom Linde, ale nemyslím, že by to bylo zas až tak levnější. Uvidíme...
Ahojky všem.
Botky jsem hodila do alba ... :-) Nejsou extra nebo tak, ale mně se líbily a nehodlám kvůli botám jezdit ke všem čertům .... a cena 599,- myslím dobrá ;-)