No jasne, vzdyt to je dobre, hlavne pro me co tam nebydlim. Ikdyz ja uz mam vsechny zamluveny, tudiz je trochu pozde :-| Ale jak koukam, pani Chalupovou jsem si vybrala dobre ;-)
Jasně:-) Mě osobně se nelíbí...táta je měl na 50 narozeniny a hlavně paní byla celou dobu jaksi znuděná atd:-( Vyloženě na ní byla vidět,jak je otrávená:-( To samý zažil i náš kameraman. Pán je super, jeho paní jak kdy. Ale samozřejmě je to věc vkusu. Co se týče ceny, tak se mi zdá dobrá, přiměřená, ne levná ;-)
Leni, mas krasny saty a moc ti slusi!!! Ja mam kvetinarku z Teplic. Je z ikytky a ma prodejnu naproti Bille. Jmenuje se Chalupova a udela ti ,co ti na ocich vidi :-)
Nikol, díky.
Takže si objednávám zbytek těch perlí .... Potřebuji 44 vlasců, takže uvidiš, zda ti to prodají na kusy, či na balení. Pokud na belení, tak 4 balení po 12, celkem 48 vlasců. Jinak těch 21 kusů mi přijde z dekoru ...
Děkuji moc.
Leni, mám bílinskou květinářku, paní Lídu Švecovou. Ale když jsi z Teplic, bude pro tebe lepší vybírat asi z teplických květinářství.
Mně Míšo Mane levný zrovna nepřijdou.
Zažila jsem je na plese, maturáku - letos v únoru. Hráli ve 3 s kytaristou z Prahy, pan Luděk. Je to sice drahá varianta, ale já je objednala právě ve třech, aby mohli hrát rockovější skladby. Jinak na tom plese hráli na scéně kavárna a velký sál, kde měli studenti odšerpování atd. byla taky kapela. Všichni tancovali na kavárně.
evickab: Na ten Svatební květinový den se těším. Jsou tam ukázky květinových dekorací aut, stolů, samozřejmě svatební kytičky, přehlídka svatebních šatů atd. Pořád špekuluju nad netradiční asymetrickou kytičkou, tak mě tam třeba něco nadchne :)
Lenka: Souhlasím s Verčou. Určitě snáze seženeš pěkné květiny od jinud než dobrou kapelu. Já jsem si sháněla reference na Duo Mane a co jsem si přečetla já, tak lidi z nich byly nadšení.
Ale je to opravdu individuální.
Svatba v pátek blbá není. Na jednu stranu to přináší komplikace (třeba dovolená svatebčanů), ale taky výhody. Můžeš si třeba sehnat výborného fotografa, který je na víkend většinou beznadějně obsazený už půl roku dopředu.
Leni květinářka opravdu není zas tak důležitá, ale třeba osobně mám s Mane špatnou zkušenost ( a nejsem sama:-( ) Oni zas tak extra nejsou, teda alespoň co můžu tvrdit já z mých zkušeností. Těží jen z toho, že jsou tu široko daleko jediný za dobrou cenu....
Ahoj holky.
Leni. Poslala jsem ti mailík.
Podle mě, je kapela důležitější, než květinářka. Ale každý máme jiný žebříčky.
Já paní Vidovou nemám, ale Mane jo :-)
Holky, poraďte.
Mám dvě možnosti:
1. Buď náš termín - ale bez kapely Mane
2. Nebo jiný termín - tam Mane můžou, ale nemůže paní Vidová na kytky. A je to pátek.
ja si je nasadim sama asi, ponevadz moje kosmeticka s tim nema zkusenosti :-|
Taky bych jela na Svatebni kvetinovy den! Ja jsem zjistila, ze uz mam vsechno nakoupeny na svatbu a nic jinyho nepotrebuju ;-)
evickab: No to určitě! Navíc dělá i prodlužování řas, takže jestli chcete někdo být jak mrkací panenka, tak tu je šance :) Ubrousky jsem taky nakoupila, ale zbytečně - takže půjdou do výslužek :)
Tak už jsem zase trochu pokročila :-) Zamluvila jsem si Sklípek v Řetenicích, pán mi ještě pošle rozpočet, ale podle toho, co povídal, to vypadá, že podmínky budou dobrý :-)
Taky jsem se domluvila s paní Vidovou :-)
Nikol, ten kontakt na SUPER, SUPER, SUPER kosmetičku mi taky prosím pošli. Děkuji x-)