Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Verčo velká gratulace a těšíme se na fotky ! ;-)
Odpovědět
Počasí na draka, SVATBA SUPER. Ve zkratce: Obřad pro mě dojemný. Ranní servis - vizážistka, kadeřnice - neuvěřitelné. Fotografka paní Baladová a kamera pan Robin úžasní a nápadití. Těšíme se na svatební dílo ;-) Hostina a oslava... skvělá. Kapela MANE s Ludvíkem to pořádně rozjeli. Soutěže, které připravili bavili všechny. Svatební tombolu všichni neznali, takže pobavila. Tančila jsem pořád, i mimo parket a dokonce s panem Ludvíkem kytaristou při zpěvu. V hotelu Zlatý kříž se o nás starali! Vyzkoušeli jsme i výřivku :)
Odpovědět
Veru, tak gratulujeme :) Jsme zvědavé na podrobnosti :)
Odpovědět
Ahojky manželínky. Tak jsem také již vdaná paní ;-) Opravdu lilo celý den. Chvílema mi byla zima, chvílema návaly horka ..... Pár foteček jsme udělali v obřadní síni a ve vedlejší místnosti. A pak pár v podloubíčku na nádvoří a jeli jsme do hotelu. Zvažujeme dofocení za lepšího počasí. Díky všem za držení palečků, opravdu na nás padalo moře štěstíčka ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak to Verča nemá moc příjemné počasí, co? :( Ale myslím, že i tak bude stejně nadšená...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky :-) Miško, strašně mooooooc gratuluji :-) Verčo, držím na sobotu palečky, ať vše vyjde tak, jak si přeješ ;-)
Odpovědět
Ahoj berušky nevěstinkový. Už se chvěju ;-) Dneska byl ženich odzkoušek oblek a dobrý! Náhradní závoj taky přišel. Počasí má být všelijaký, tak snad to dopadne dobře. Děkujeme za držení palečků. Všechno je nachystaný .... Možná sem zítra ještě nakouknu a pak až v neděli nebo v pondělí. Mějte se hezky a díky, že na mě myslíte. Akorát věším záclony a ten šílený úklid kolem ..... Tak pááááááá, jsem plná očekávání.
Odpovědět
Profilova fotka
Veru ja ti taky preju at ti to vsechno vyjde. Mas to vsechno perfektne naplanovany, ted si to jenom poradne uzij a ve svuj velky den se nicim nenech rozladit. Budes prenadherna nevesta. Ach jo holky, nejak jsem k vam prilnula a nechce se mi odtud :-(
Odpovědět
Verůůůůůůůůů máš to za párrrr... těšíš se? :) Protože už zítra budeš svatebně šílet, tak jdu popřát - držím palečky a moc hezky si to spolu užijte... Těšíme se na detaily... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo aha, hm tam toho moc neni co? Ale ten kostel je nadhernej :-)
Odpovědět
Ale ne, myslela jsem Městský úřad v Dubí :-D Ale kamarád už to vymyslel,že se pojedem fotit ke kostelu.
Odpovědět
Profilova fotka
Moused, myslis na Mstisove? :-)
Odpovědět
Ahojky. Díky Šárko. Už jen několik hodin - tik, tak odpočítává se to .... Moused - neznám bohužel ...
Odpovědět
Ahoj holky, neměla některá z vás obřad na M´/ Dubí? řeším, kam se pak půjdeme fotit a nic mě nenapadá poblíž...
Odpovědět
Ahoj holky. Verčo, už se vám to blíží. x-) tak přeju at v sobotu všechno klapne 8-) Míšo, já letěla kolem 15.tt a můžeš v pohodě lítat až do 30.tt :-) a ještě jednou gratuluju x-)
Odpovědět
Profilova fotka
to neee:-) ale v prvním trimestru se cestování letadlem moc nedoporučuje, a riziko potratů je je o dost větší...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jo tak to jo, ja blba myslela, ze uz se to ma ted narodit tak jsem poradne prostudovavala tvoje fotky a hledala brisko. Preji jen a jen to nej. Posli fotky az se to narodi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no jsem ve 13.týdnu, jsem v tohmle dost pověrčivá, neví to skoro nikdo:-) a naštěstí to ještě není ani vidět:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda Miso, gratuluju!!! Jak si to vsechno utajila??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky
Odpovědět
michaellla: jujda, to jsou mi zprávičky - tak gratulaceeeeeee :))))
Odpovědět
Jééééé, to velice gratuluji!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
no, my si hned netroufli....pojedeme totiž už tři x-)
Odpovědět
Acháá, já myslela, že jste byli teď. Že jsem tě tu nějakou dobu neviděla ;-) Chtěla jsem hned, tak jedeme v úterý po svatbě .... V pondělí vrátíme šaty atd, zabalíme a je to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jedemě až v září:-)
Odpovědět
Tak to jsem ráda, že nebudu jediná utajovaná :-) Jak jste užili svatební cestu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) Veru užívej si poslední dny před svatbou a ať Vám všechno klapne tak jak má:-) Jinak já jsem byla taky utajovaná nevěsta, Martin mě viděl stejně jako většina lidí až když mě vedl táta k oltáři:-)Jeho dojetí stálo za to ;-)
Odpovědět
veru, já myslím, že to bude moc fajn. Všechny jsme si tu "SVOU" fakt užili... :) Schizofrenie prostě musí být - kvůli poště, práci a tak :) Jen tak se to nedá změnit...
Odpovědět
Jééžiši, tak jsem zvědavá, jestli taky budu mít "schizofrenii" se jménem ;-) Díky Evi. Už to musím překodrcat ;-)
Odpovědět
evickab: hrozný? Docela ti závidím !!! Já jsem teď rozdvojená osobnost (jak říká manžel) - něco mám pořád na staré příjmení, něco už na nové...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?