Nikol, já myslím, že by sis měla vzít Jasmínky. Tobě se líbí a jsi to ty, kdo v nich prožije svůj svatební den. Podle toho, co píšeš, je jasné, že ses do nich "zamilovala". Myslím, že bys toho pak moc litovala, kdyby sis je nechala vymluvit.
Nikol, oboje ti moc slusi. ty Jasminky maji krasny vystrich a delaji te mladsi a krasne stihlou. Ty druhe jsou jednoduse krasne a vypadas v nich vznesene. ALe ja bych sla do tech, ktere jsou lehci. Na fotkach potom vyniknou skvele ty jasminky, pac maji krasny detail. No tak snad tomu rozumis, placam patou pres devatou :-)
Verča: :( No fakt nevím, nelíbily se snad nikomu, kromě mé kamarádky z Prahy...A mě samozřejmě... Prostě to byly MOJE šatičky.... :( Jsem fakt mimo. Potřebovala bych vyčistit hlavu.
Lenickasru: Pocitově se cítím líp v těch Jasmínkách. Jsou opravdu lehounké, oproti těm saténovým W1. Ty jsou z opravdového kusu látky. A mořská panna se mi moc líbí :))))
Niki, tobě se Jasminky líbily na první pohled, ale nechceš je jen proto, že ti nějaká (s prominutím) "husička" řekla, že tyhle nééé ... Nenech si do toho takhle "krafat" ... ony se nevdávají, a říkají to, co se líbí jim, ne jak to sluší tobě. Některé doprovody v salonech by nejraději navlékaly nevěsty do příšerných rób ... už jen ze závisti ..
Niki, já osobně bych se asi líp cítila ve W1. Zkoušela jsem si taky podobné těm tvým Jasmínkám, ale jak jsou dlouho úzké, tak jsem si v nich přišla jak mořská panna. Ale kamarádce se moc líbily. Je to jen o pocitu. Tobě Jasmínky moc sluší.
Ahoj holky,
tak jsem byla dneska na matrice. Že by tam byla zrovna příjemná paní, to říct nemůžu :-S ale ke konci docela obrátila a byla i milá :-o Byl to fakt obrat, vůbec bych to od ní nečekala. No a jak jsem dopadla:
Mají volný termín ve 12:30, ale v obřadní síni ;-( a tam to fakt nechci. Nakonec by to šlo i v zámecké zahradě, místo bychom si mohli vybrat jakékoliv. (V Botanické to nejde, protože po nás je další svatba, nestihli by se z Botanické vrátit.) Mně šlo hlavně o to, abych neměla obřad uvnitř, ale venku. A v zámecké se určitě dá najít nějaké pěkné místo. Takže se můj termín opravdu přesouvá na 3.7.2010 :-)
Tak snad všechno stihneme, máme na přípravy 6 týdnů. asi jsem blázen.
Na druhou stranu nebudu mít čas nad tím moc přemýšlet a nenakoupím zbytečně milion věcí navíc. Jak se znám, tak bych viděla tady něco a tady něco... a nakupovala bych a nakupovala a nakupovala... Takhle na to nebudu mít moc času. A taky nebudu mít čas moc přemýšlet o tom jestli mám dobré šaty... Už teď si totiž nejsem pořádně jistá a to se mi nejdřív fakt líbily.
A mimochodem, když jsem volala náš nový termín mamce, tak mi řekla, že oni se s tátou brali taky 3.7. :-o jen 28 let zpátky.
Niki, Jasminky jednoznačně:-) Verča má pravdu!Jsou nádherné. Sama jsem si je zkoušela, oboje co máš v albu, chtěla jsem původně ty první Jasmínky. Ty ti taky sluší, ale ty druhé vyhrávají ;-)
Nikol. Stojím za Jasmínkama! Šaty W jsou takové obyč, ale střih ti sedne.
Jasminky jsou nadherně zdobené, kopírují ti siluetu těla. Vypadáš v nich nádherně! Mohl(a) ti je zkritizovat jen ten, kdo ti je právě závidí!!!!!!!!!!!!
Dobré ráno holky. To počasí je na prdlačku :-( ale od soboty má být hezky, tak snad bude.
Včera jsem koupila obyč bílé punčošky, samodržící s kraječkou :-) a objednávala na netu zas milion věcí :-x x-)
Jo, kdybyste některá ještě neměla svatební střevíčky, byla jsem se podívat v Praze ve Střevíce a více. Specializují se na svatební střevíčky. Botičky byly krásné, ale také drahé....
lenickasru: držím palečky na tu matriku. My měli docela problémy s datumem - dokonce nás hnali na radnici, s tím že nechtějí už dávat žádné výjimky ke sňatku mimo úředně schválenou místnost...
Leni budeme mít v Botanický živou hudbu - kvarteto. Sehnala jsem je přes zástupce ředitele tep.konzervatoře. Tak ti kdyžtak na něj písnu do IP kontakt. Co se týče minizákusků ty mít nebudeme a koláčky nevím, dala jsem to za úkol zařídit mamkám ;-)
Teda Leni ty jsi se rozjela!!! Moc te obdivuju, nakonec se budes vdavat driv nez ja a ja planuju uz od minulyho kvetna :-) Ale jak koukam, da se to stihnout. Nezapomen na svatebni dort ;-)
Teď jsem si vzpomněla ještě na výslužku a něco na prstýnky. A svatební oznámení!!! Tak s těmi začnu hned zítra, co mi paní na matrice potvrdí termín (SNAD)
Holky, kde necháváte péct minizákusky a koláčky?
Ahoj holky,
tak mi doma páteční termín svatby neprošel. Všichni by si museli brát dovolenou...
Tak jsem obvolávala všechny, co jsem si už včera zamluvila a 3.7. je volná Botanická, fotograf, paní Vidová, Sklípek i skupina Mane a šaty taky nejsou problém, jsou pro mě schované, tak si je nikdo půjčit nemůže. Teď ještě musím zajít na matriku, jestli budou mít volný termín i tam. Doufám, že to nebude problém, když šly domluvit i páteční termíny...
Jinak moc děkuji za rady :-) A Evi moc dík za pochvalu :-N
Holky co teď ještě musím dalšího zařídit? Mám hroznou hrůzu, že zjistím až na svatbě, že jsem na něco zapomněla :-o
Zítra snad jdeme vybírat prstýnky.
Pak ještě dort, koláčky, minizákusky a výzdoba. Ještě něco?
Míšo, jak to budeš mít s hudbou na obřadu v Botanický? Jinak máš moc pěkný termín svatby. My ten den budeme slavit 1. narozeniny našeho Tadeáška :-D