Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Miluš, tak to fakt nechápu :-S Je mi to líto =-) Holky, vůbec se nestresujte tím, že se svatba blíží a že nestíháte. Ujišťuji vás, že máte připraveno daleko víc věcí jak já. Já vlastně skoro nic nemám. A to mám svatbu od soboty za 6 týdnů. Teď jsem ještě na týden mimo Teplice, takže ani nic zařizovat nemůžu.
Odpovědět
Miluš, a vy jste to na tý matrice už zaplatili?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě už taky určitý věci začínají být fuk:-) Máme za 50dní svatbu a já ještě nevím, jaký bude harmonogram dne, jakým autem pojedu, kolik bude vlastně aut....atd :-p už to taky přestávám nějak řešit...včera sem objednávala organzu a můj drahý mi řekl, že doufá, že bude na stole vše ladit :-D :-D Ať doufá:-) já přece nevím, jestli je oraganza stejnýho odstínu jako jmenovky atd atd:-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
Miluško nevěš hlavu, paní ta opravdu není moc příjemná:-( stejně byste neměli náhradní místo v případě špatnýho počasí:-(
Odpovědět
Tak se Míra vrátil z matriky, přetlumočím, co říkal: ochota žádná, paní se hrozně divila, jak jsem se dozvěděla, že je tam volný termín a prý že to není pravda. Takže to stále platí: v 11.00 v obřadce. A Míra mi dnes řekl, že bude radši uvnitř, aby ho nikdo neočumoval. Už mi to začíná být šumák, abych pravdu řekla, hlavně ať to máme za sebou.
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla jsem napsat "nevrátí"
Odpovědět
Profilova fotka
Míšo, mně se právě líbí takové, jaké máte vy. Ale přítel odmítl jakýkoliv prstýnek bez zakulacené hrany :-( Milu, pokud bude hnusně, tak o buď musíme vydržet venku, nebo můžeme jít do obřadky. Ale tu tisícovku nám už navrátí.
Odpovědět
No tak myslím, že vyšlu manžu v pondělí na matriku... já mám bohužel zkoušky v Olomouci... když jsme byli na matrice, tak nám paní pověděla, že poslední volný termín je v 11.00. A jak to řeší, když je špatné počasí? Začínám být docela naštvaná...
Odpovědět
Profilova fotka
Petulko díky:-)
Odpovědět
Míšo, poslala jsem ti email :-)
Odpovědět
Tak prstýnky jsou snad to jediné, co mě vůůůůůůůbec netrápí. Budu mít svůj zásnubní, co jsem dostala před 3lety a přítel si dnes koupil obyčejný prstýnek, který beztak nebude nosit. Není to moc tradiční, ale ani mě to nevadí :)
Odpovědět
evickab: No já ti holka nevím... Ale když budeš tvrdit, že si na všechno hrozně alergická, tak ti to projde :)))) Mě taky líčila mojí řasenkou, protože po jiné značce prostě slzím. Navíc jestli nemáš čas jít na zkoušku, tak bych to taky tak udělala. Nikdy bych neriskla, že mě něčím, na co nejsem zvyklá, namaluje a já pak budu mít alergickou reakci. Spousta kámošek mi taky říkala, že nemůžou makeup od téhle značky, řasenku od jiné. Jedna známá nemůže ani řasenku od Diora a to je kvalitní značka...
Odpovědět
Profilova fotka
Leni tak s těma prstýnkama sme to měli stený:-( Já měla jasnou představu, ale úplně odlišnou než přítel :-D nakonec jsme taky udělali kompromis. Kontakt na hudbu na obřad ti pošlu do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
sídlí naproti mý kadeřnici, ne bydlí :-D jinak používá kosmetiku Mary Kay. Jsem zvědavá.Jinak bych se taky klidně nalíčila sama, ale mysli si že v den svatby budu tak nervozní,že bych si udělala každý oko jiný :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se taky bojim ty kosmeticky, tak sem si radsi nakoupila svoji kosmetiku. Myslite, ze na me nebude divne koukat? :-|
Odpovědět
misa: Ta kosmetička chce vyzkoušet. To že se někdo nějak jmenuje a bydlí naproti ti moc nepomůže :))) Navíc co se může líbit jednomu, nemusí se líbit jinému. Každá kosmetička používá i jinou kosmetiku, takže jde o to, co sedné tvému obličejíčku. Já jsem se nechala profi nalíčit už 3x a vždy byl výsledek naprosto, ale naprosto jiný. A to nemluvím jen o tom, že jedna mi dala hnědé stíny a druhá bílé.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky nevěsty :-) Tak jsem včera byla na první schůzce s paní Vidovou. Byla moc příjemná a ochotná. Udělá nám i výzdobu na hostině, což je super, protože nevím, jak bych to s Tadeáškem jinak zvládla. Ani nemusím nic na výzdobu kupovat, domluvím se s ní, co by se mi líbilo, a ona to zařídí :-) Taky jsme byli vybírat prstýnky :-o Zjistili jsme,že máme asolutně jiné představy. To, co se líbilo mně, se nelíbilo příteli a naopak. Nakonec jsme vybrali jeden, do kterého jsem si chtěla nechat vsadit 3 kamínky. Odpoledne ale pak volali, že to nejde a musíme přijít znovu :-| No nakonec máme Retofy 8/K z bílého zlata, můj bude se třemi kamínky. Měla jsem teda jinou představu, ale tenhle je taky pěkný. Jinak lidí budeme mít na obědě asi 46 a večer ještě asi dalších 10. Milu, jestli to nikdo nezabral, tak by měl být 28.8. volný termín ve 14:00 (ten jsme včera rušii), to byste mohli mít obřad kdekoliv. Za to, že nám povolí Zámeckou, musíme zaplatit 1000Kč.
Odpovědět
Bohužel ne, jdi na zkoušku a uvidíš. :-) Já to taky ještě nemám vyřešené ...
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak jmenuje se p.Krajníková. Nemáte na ní někdo reference? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky:-) Tak jsem dneska už konečně našla kosmetičku na líčení. Původně mě měla líčit kamarádka, ale asi bysme časově nestíhaly:-( a dokonce ta kosmetičky sídlí hned naproti mý kadeřnici:-)Ale byla to fuška.
Odpovědět
Jo jo, taky si myslím, že nám to ještě vylítá... Kéž by ti, které zas až tak nemusíme, ale pozvat je musíme :))))
Odpovědět
Mělo být celkem 60 ve špčce i s dětičkama .... ale 4 osoby odřekli, další má v červenci rodit ... takže asi taky nepříjdou (z důvodu kojení prý ...) a kamarádka zůstává v Anglii ... takže nás bude míň.
Odpovědět
Ahoj holky, tak mi měli mít cca 35 hostů (jak na oběd, tak na párty). Pak jsem se ale dozvěděla, že 6 lidí z blízkého příbuzenstva nepřijde. Když se vdávala ségra, tak jí prý nakonec nepřišlo 14lidí oproti původnímu plánu. Tak jsme se rozhodli, že to uděláme jinak - pozveme 25 nejbližších na oběd a na párty pozveme víc známých. Takže by nás mělo být celem na párty 58. Myslím, že to takhle bude větší zábava :) Veru, takže jich máte celkem 60?
Odpovědět
Profilova fotka
Verco tak nejak to budeme mit i my s tim poctem. Asi 34. Myslim, ze je to hezky cislo, alspon se muzeme vsem venovat. Ja uz nemam v Cechach zadny kamarady a to jsem dlouho doumala, koho bych mohla pozvat. Smutny co? Nechcete prijet vy? :-) :-) :-)
Odpovědět
Leni, vidíš a pani na matrice nám ani neřekla, že je možné, abychom měli obřad jinde než v obřadní síni, asi tam zajdu a na tu zámeckou zahradu se přeptám, přijde mi to nelogické mít obřad uvnitř, když bude snad hezké počasí...
Odpovědět
Ahoj holky, konečně jsem to všechno pročetla, nebyla jsem tu ani nepamatuju. Dnes máme 100 dní do svatby, letí to jak blázen. Teďko se to na mě hrne ze všech stran - škola, práce, takže přípravy trochu zanedbávam, ale tento týden objednám prstýnky a oznamka, už jsme se konečně shodli :). Taky musím některé lidi škrtat, ale místo nich si aspoň pozveme kamarády, které jsme kvůli finančnímu rozpočtu zavrhli... vždycky je něco špatného pro něco dobré :)
Odpovědět
Na hostinu (obídek od 15 hodin) bylo počítáno 34 osob (teď teda asi jen 30) a na večerní oslavu (od 17 hodin) pozváno 30 osob. Počítány do toho i děti a junioři :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Verco, to samy mame my, ale hlavne lidi z Cech, kteri nejsou schopni jet tech par kilometru aby nas videli. Kolik holky teda budete mit hostu na svatbe? :-)
Odpovědět
Dobré ráno nevěstinky ;-) Tak dneska a zítra budu vyhlížet balíky se zbožím x-) Včera nám 4 osoby oznámili, že na svatbu nepůjdou ... doufám, že tam někoho mít budeme =-) aby se nestrhla lavina 8-(
Odpovědět
Veru, myslím, že se nesplete :))) Dobrou...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?