Ahojky :-)
denis, já nikdy nic tak velkého napořádala, tak ti neporadím :-|
Holky, já vůbec nic nenakupuji. Jediné, co jsem si objednala jsou skleničky na přípitek a bryndák. Výzdobu stolů i aut mi bude dělat paní Vidová. Já si vyrobím asi jen vývazky. Jen nevím, jestli do nich mám dávat i myrthu. Dáváte ji do nich? A na auta?
Ahoj holky:-)
Verčo já jich mámzatím jen 10,musím je nějak dodělat. Dělala jsem je z toho zeleného vizelínu, co jsem měla původně na výzdobu stolů a z bílé organzové stuhy. Tu jsem teď musela doobjedbávat.
Evi to je dobrý nápad,taky nevím s kým pojedu :-S
Dobre rano devcata, ja se vcera rozhodla, ze me odveze taxi na svatbu. Takhle alspon nemusim nic zdobit a nemusim se z rodiny nikomu doprosovat. jen doufam, ze poslou pekny auto :-)
Dobré ráno.
Nakonec jsem Míšo ty koule na auta nedělala, udělala jsem dvě a spotřebovalal jsem na to hodně materiálu. Takže jsem vyrobila mašle na kliky aut (1 role vlizelínu - 10m široká - mi vyšla na 30 mašlí).
Organzy na dekorace stolů mám už doma, jen doufám, že moje "výměry stolů" jsou dobré :-p Jinak se v den D picnu :-(
Nechtěla jsem platit poštovné ... ale nakonec jsem to vyřešila. Mám objednané jiné zboží u firmy svatba dekor ... balík mi ještě nevyexpedovali, takže jsem se s nimi spojila, tak mi tři role přibalí k tomu ... takže poštovné zaplatím vlastně jen 1x ... mně asi něco osvítilo ;-)
Nemůžu sehnat pěkný světle zeleňoučký vlizelín 3role, na mašle na židle :-|
Když někde mají, tak jen jednu roli a někde ani neví, co to je (třeba velký zahradnictví v TP) ... chjooo
Zdravím veškeré letošní "teplické" nevěsty,
já se sice chystám mít svatbu až příští rok, ale z důvodu neobvyklé svatby i toho, že pocházím ze severní moravy a Teplicko opravdu neznám. Chtěla bych se zeptat, zda neznáte nějaké šikovné kuchaře, kteři by byli shopni připravit recepci ve stylu "jednohubek" a malých dobrot a večeři ve stylu rautu pro cca 200 lidí.
Moc děkuji za odpověď ;-)
Ja jdu vyzkouset ten nastrik na moji rozlucku se svobodou, tak uvidim. Taky nebudu mit tanga, ale francouzky kalhotky a podprsenku mit nebudu a puncochy taky ne, takze me to vyjde docela levne. A mas pravdu s tou svatebni noci :-D
Ahoj Leni.
Máme svatbu cca měsíc po vás a taky si právě myslím, že to nestihnu. Pracuji denně od dopoledne do večera, takže ten čas na opalování fakt nebude. Ale koupím si nějaký ten přípravek na to solárko ... raději.
Ahojky,
já na solárko asi taky vyrazím. Myslela jsem, že budu mít celé léto čas na opalování, ale do 3. července se opálit přirozeně nejspíš nestihnu. Počítám, že když začnu chodit 2x týdně 3 týdny před svatbou, že bych mohla mít pěknou barvičku. Jestli se tam teda s prckem dostanu. Snad bude mít taťka čas chvíli hlídat =-)
Ahoj holky.
Evi, no spodní prádlo mám taknějak vymyšlené ... v Bellezze mám zamluvenou (ke koupení) takovou tu podprsenku gelovou, kalhotky musím ještě promyslet, protože známá, co se vdávala loni, měla kalhotky typu tanga a při focení jí to vadilo, když si sedala na trávu atd ... no já si zas říkám, že si nebudu sedat na zem na holý ... ale třeba na deku, ne ...??? a mám koupený bílý punčochy s kraječkovou :-) a manžovi koupím ponožky a trenýrky nový :-) a na svatební noc asi nic ... jestli nějaká bude (že o tom pochybuji) tak to bude za pár vteřin dole :-D :-D :-D tím pádem zbytečné investice ;-)
Já budu muset na to solárko určitě párkrát jít. Jsem úplně bledule :-( a bronz tady asi nenachytám ... Ten nástřik prý barví šaty a není záruka, že se to pak pořádně vypere.
Holky, jak vas tak posloucham, tak jsem uplne zapomela na spodni pradlo na svatbu. Ono toho bude asi vic. Ja se tim taky jeste netrapu, az od 1.cervna se na to vrhnu na 100% ;-)
Míra si z paní dělal srandu a řekl jí, že pracuju pro mossad :) Veru, my matrice nic neplatili, jelikož máme obřad v obřadní síni a ve stanovený termín i čas, neplatí se nic.
Jestli některá sháníte opravdu vysoké botky s podpatky, tak zkuste sexyobuv ... přes nějakou reklamu jsem se tam proklikla a mají opravdu hódné vysoké podpatky ... jako chůdy :-D
Niki, já volala totiž do Bellezzy, jestli jim přijdou ještě nějaký šatky svatební. Paní se divila, že bych je chtěla měnit ... tak jsem jí řekla, že já ne, ale že asi moje kamarádka ... tak mají přijít ty moje společenský bílý Jasminky a z MS ty Brigitte. Ale přesný termín dodání nevím, doufám, že ty společenky dorazí před naší svatbou ;-)
Já vím, že už se to tu tak nějak propíralo, ale budete nějak řešit to opalování? Mám světlý dekolt a tmavé opálené ruce a přemýšlím, jak to sladit do jedné barvy :)))) A jak tak koukám z okna, přírodním sluníčkem to nedoženu...
Verča: állleeee já myslím... jen spíš přemýšlím nad prkotinama tipu - "Shrekovo originální bažinaté minivínečko" a "Shrekovi originální miničokoládky" něž bych řešila to podstatné. Ale co si budeme povídat - tyhle prkotiny mě baví víc a dělají mi radost - a to teď potřebuju :)))
Verča: To jsou ty, co si chtěla původně? Nejsou, ne? A jak to víš? Teď jsem si je progooglovala a nejsou špatný. Nejsou moc bohatý jako ty ostatní v B. (v těch bych měla venku asi problém...)...
Jéé, Niki, tys mě uklidnila :-) Jsme na tom podobně :-D Já nemám boty, závoj, prádlo, šperky, dort, zákusky, koláčky, harmonogram, kosmetičku, kadeřnici, hudbu na obřad,... kolik nám přijde lidí taky nevím, protože to ještě tak půlka lidí ani neví, oznámení ještě ani nemám. No a mám hrůzu z toho, že zjistím až večer před svatbou, kolik jsem toho zapomněla :-o
Taky už jsem to nějak přestala hrotit. Stav stejný - chybí vybrat šaty, závoj, šperky, kytka, květinová výzdoba stolů, dort, prádlo, harmonogram, nevím, jestli přijde 30 lidí nebo 60, oznámka jsem ještě neodeslala atd. Ale je mi to tak nějak fuk :)
Zpráva pro NIKI: do Bellezzy dorazí ještě šatičky Brigitte - Sotterky ... kdybys chtěla měnit šatky v B. ... Ale opravdu, Jasmínky jsou krásný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!