Leni, spadla do kanalu :-( ,ale ted se tomu smeje. Ne, to se ji nesrovna do svatby a tak uz planuju jak ji nacincam sadru, aby vynikla.
Ja mam docela dobre zkusenosti z matriky v Dubi. Pani tam jsou strasne dulezite, ale zatim mi se vsim pomohly a tak mlcim. Prece jenom jsem mela o hodne vic papirovani a formularu.
Tak to já mám v Ústí vybraného super pána. Když jsme byli termín zaplatit na matrice, tak si z nás pořád utahoval, že nám to za pivo rozmluví :))) Byl super. Přesně to potřebuju. Měla jsem možnost vidět "výkon" 2 dalších pánů a to bych nechtěla ani náhodou. A pak je tam na výběr dáma, ale já ženu jako oddávající nechci. Ještě ho přemluvit k tomu, aby nám přečetl vlastní prostor a matrikářku k tomu, aby nás nechala nastoupit jinak :)
Ahoj Rachell,
já je neznám, ale na matrice je jejich seznam vyvěšený, tak jedině zajít tam. Ale kontakt na ně Ti tam nedají :-( to by sis musela někde sehnat sama. Ale nejsi sama, kdo se s nima nemohl dohodnout, bylo nás tada víc. Jsou tam totiž fakt moc "příjemné" paní :-S
Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neznáte jména oddávajících v Teplicích. Prý se na podzim, minulého roku, po volbách obměnili. Žiju v zahraničí a nějak se nemůžu dohodnout s :-| úřednicema na matrice :-| . Bylo mi doporučeno, že nejlepší je zavolat si přímo oddávajícímu. Moc, moc děkuju, jestli mi někdo pomůžete.
Tak si holky predstavte, ze si moje mama vcera na trikrat zlomila nohu. To je co? A to furt nevedela na jaky strane na svatbu pujde. Ted bude na vozicku chudinka moje :-(
No oběhla jsem celý Teplice (co mi taky s mýma prsama zbývá:-):-)) , ale až na Benešáku, (veprostřed, vedle hotelu Viena) jsem objevila krásnou šampaň soupravu - celokrajkovou:-) Celá stála 1200Kč, takže cena taky dobrá.
Ahoj holky,
tak jsem dneska vyrazila do Salónu Identiti zeptat se, jestli by měla Jitka čas mě 3. července učesat na svatbu. A sláva, nemá dovolenou a učeše mě :-) 18.6. k ní jdu na zkoušku. Byla moc milá :-) A rovnou jsem se tam objednala i na pedikúru, abych měla krásné nožičky do popelčiných střevíčků (snad brzy dorazí =-) )
Holky,
kde budete objednávat koláčky? A kolik asi na osobu? Část nám bude péct sousedka, ale nevím, kde objednat zbytek.
A kde se budete nechávat česat? myslela jsem, že už nikam na zkoušku nepůjdu, ale dneska jsem měla děsivé sny o svatebním účesu.. :-o
Miluš, pošli mi taky odkaz na štěňátko :-)
Ahoj holky,
já na tu pedikúru asi taky zajdu... Já mám teď trochu trable s koláčkama a ostatním cukrovím (peče tchýně), ale snad se to nějak vyvrbí. Moc na to nemyslím, teď mi zaměstnává hlavu svatební dar, co dostaneme v červenci a na který se moc těším - štěňátko :-). Už se ho nemůžu dočkat :-)
Aho holky,
Verco holky maji pravdu s tim alkoholem. Ja to delam jenom proto, ze nam to vyjde mnohem levneji nez tady a taky proto ze vim, ze tam budu mit lidi na urovni, kteri tam nejdou pro to aby se spraskali, ale treba jenom ochutnali neco ceskyho. Vidis, v Anglii se alkohol vubec neplati, kazdy si vsechno plati sam, tak to maji jeste horsi :-) Ja jdu taky na vsechno pred svatbou od hlavy az po paty. Budu v Laznich celych 6 hodin, tak snad se potom sama poznam :-D
Veru myslím,že se to takhle dělá standartně. A urazit se opravdu můžou akorát hlupáci, co se chtějí nalít na tvůj účet....
Jinak na pedikůru jdu v Tp do studia Kappa. Nechám si udělat i francii, stojí to cca 250 kč.
Verčo, řekla bych, že vás pomluví jen ti, kteří měli v plánu se na váš účet pořádně nalít. Já fakt nebudu riskovat, že když budu platit i tvrdý alkohol, že se mi tam někdo zřídí a zkazí mi svatbu. Platíme pivo a víno, ostatní alkohol si každý může sám koupit na baru. Doporučoval mi to tak i majitel Sklípku.
Paní Vidová dokonce dělala výzdobu na min. pátek - svatba majitelky bowlingu, kde budeme mít hostinu a oslavu. S paní majitelkou jsem ještě nemluvila .... počítám, že jeli na svatebku, tak se tam ukážu tak za 3 týdny, to bych už chtěla dát dohromady to jídlo a pití. Jinak měla taky obřad v Libochovicích, tak pak budu vyzvídat :-)
Jinak mi min. týden kamarádka řekla, že nás všichni pomluví, když uděláme omezenej nápoják ... tak furt nevím. Vy píšete, že je to běžné ....
Myslím, že jsme se holky nějak zbytečně rozohnily ohledně líčení :))) Pokud je to na doporučení, tak proč ne a i kdyby nebylo, tak co. Vyzkouší se to a buď to bude super, nebo ne, ne? :)
Paní Vidová dělala výzdobu a kytky snad polovině teplických nevěst a žádná nic špatného neříkala a to je myslím prověření jak hrom :)