Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Jé, holky, vy jste šikovné....to já teda max.uklidím a umyju nádobí, do žehlemí se pouštím už asi měsíc, vždycky vytáhnu pár košil a vyžehlím narychlo, Tomovi už ani nežehlím, sobě vůbec,...přes den jsem furt u Toma, je z něj děsnej mamánek, takže neudělám nic, jdu na wc a on řve jak tur, no děs |-| A jelikož teď před vánocema mám práce až nad hlavu, a další lidi se ozývají, tak v 8 uložím malýho a do 1, do 2 jsem na PC a makám.... :-N
Odpovědět
Blani, super, že se Ti to tak parádně rozjelo ;-) Holky dotaz, když mám rodičák na tři roky, kdy mi přestanou vyplácet peníze ze sociálky? Ve třech letech dítka a nebo až v jeho třech a půl letech?
Odpovědět
Profilova fotka
No jestli to máš Mončo na 3 roky, tak asi dostaneš poslední dávku měsíc po tom co budou malému 3, ono to asi chodí o měsíc zpětně ten rodičák...... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak přeji krásný víkend...:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Blani ty jsi holka šikovná...já v devět večer odpadávam :-D
Odpovědět
Leni: No já právě přemýšlela nad tím, že půl roku je mateřská a pak teprve si žádáš o rodičák. Takže kdyby to bylo ve věku tří let, tak mě jakoby "ošidí" o půl roku :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Mončo ošidí...já na to koukala a je tam jasně napsáno v tom papíru ze sociálky že dávka se vyplácí dovršení věku 3 let :-S
Odpovědět
Profilova fotka
holky u nás chumelí a já musim do školky..... :-S :-S :-S :-S :-S vůbec se mi tam nechce, do té zimy.... :-S :-S :-S :-S :-S :-S =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě právě vytočili admini na Koníku...mam v bazárku nenošené bačkůrky, a oni mi blokli inzerát, protože nesplňuje pravidla...a víte proč? protože při prodeji z druhé ruky se nesmí používat výrazy jako nové, nenošené a nepoužité.....fakt mě už serou....nechápu co je na tom špatného když jsou opravdu nenošené..... :-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Leni, mě zas blokly inzerát, že tam nemám foto kočáru - mnou pořízený. No ale já napsala, že foto je jen pro ilustraci a že je nezničený. Jsou to ....... holt se nudí.
Odpovědět
Profilova fotka
Mončo asi tak :-)
Odpovědět
Leni - je to tak, že když prodáváš nové věci, tak nesmí být psáno nové, ale právě nenošené nebo nepoužívané ;-) Já tak musela přepsat všechny inzeráty, a musíš použít vlastní fotku toho co prodáváš, ale tohle pravidlo chápu, taky bych chtěla vidět, jak to fakt vypadá :-N S tím jsem taky měla problém, jsem si to doma vyfotila asi moc hezky, tak mi blokli inzeráty, že musím použít reálné foto mnou pořízené a ne stažené z netu, tak jem psala, že to jsem fotila já :-N Tak snad už mám inzeráty ok, už tam nějakou dobu "visí" :-D Moni - je to do 3.narozenin ;-) Já jsem na RD 2 měsíce a ještě o to nemám požádané, už jsem tam byla 3x a furt mají nějaké problémy :-p :-p :-p Mám poslendí měsíc na to, si to vyřídit :-N Tak snad návštěva č.4 už bude konečná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Blani...no já jsem z toho byla opět v šoku......dříve to nikomu nevadilo a teď zase nějaké novoty...zlatý MMb, tam nikdo nic neblokuje:o))))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, jakpak se všechny máte?Ještě že vás mám alespoň na fcb některé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Zuzko, u nás vše při starém.....zima, sníh, děti mají rýmu,,,prostě klasika :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A jak u vás? už máte dárky? u nás je to rok od roku horší a horší...S Fildou to ještě jde, ale Natálk aje ve věku, že chrastítka už jí nebaví, a panenky ještě ne....nejlepší jsou bráchovo hračky, obzvláš´t ty co dělají nějaké pohyby a nebo vydávají zvuky :-N :-D :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Blani dík. Tak u nás napečeny 3 druhy cukroví, pokud jich víc nestihnu (chci teda ještě vosí hnízda a nějaké kuličky a možná linecký) nevadí. Jinak okna umytý a nazdobený ......... Ježuch může pomalinku přijít.
Odpovědět
Leni - tak MMB mě taky překvapil, jelikož tam nemůžu prodávat taky věci jako nové, když nemám zaplacené členství :-S Pár věcí tam mám, ale kromě 2 nových hraček jsem tam nic neprodala, na MK asi tak půlku věcí , co jsem tak hodila ;-) ještě to chci hodit ma Aukro, ale nevím, kdy si na to najdu čas.... dnes jsem tu měla 4měsíční miminko, necelých 6kg, drobeček.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blani máš pravdu...na Koníku jsem taky prodala více věcí než na MMb a nejvíc mě na MMb rozčiluje, že pokud chceš ten inzerát aktualizovat, aby byl jako vpředu, tak ho musíš smaazt a napsat znova, nebo si zaplatit členství a pak můžeš aktualizovat.... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Mončo já mam zatím perníčky a linecké.. :-)
Odpovědět
Já tam právě ty inzeráty přidala a koukala , jak je aktualizovat, a nenašla to...aha, tak už vím proč...tak jdu mazat :-D :-p Ach jo, doma takových věcí, mít tak čas to nafotit, naměřit a někam hodit :-N A po vánocích beztak zbytečných věcí přibyde :-N :-x Už se "těším" na některé dárky od příbuzných malému :-N
Odpovědět
Profilova fotka
No Blani je to peklo... ]-( U nás už chumelí, že neni ani vidět na metr =-)
Odpovědět
Holky, tak já na MK neprodala nic. Ale na MMB jsem toho už prodala hodně, takže se mi i zaplatí ten vklad. ;-) Já mám perníčky, vanilkové rohlíčky a pracny. A pak udělám ještě vosí hnízda a možná linecké. No moc toho nebude, nemám čas.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky hlásí se vám jedna ztracená ovečka.Konečně máme doma taky net tak už tady můžu být s váma denně.Předtím se to nedala stíhat dočítat tak jsem to vzdala.Jinak co je u tady nového?
Odpovědět
Profilova fotka
Blani můžu vědět s čím kšeftuješ?Jestli to teda není tajemství.Ať nemusím zpětně dočítat.Jen jsem se tu dočetla že něco na PC do noci.
Odpovědět
Báro - tajné to je, ale já ti to řeknu :-D (viz. IP), co ty, jak se vám daří? Doufám, že je vše ok ;-)
Odpovědět
Badik: Ahojky, tak ono se tu nic neděje :-D takže ani není co dočítat.
Odpovědět
Profilova fotka
Momou:no je pravda že dřív to tu jinak žilo ;-)
Odpovědět
A už jsou nově udělané stránky, super :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo Mončo..jsem z toho nějaká zmatená, ale už se to lepší:o))) :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?