Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
Ahoj, tak jsem zpět od mudr, malej prý to nadýmání z mých ATB nemá, každopádně břicho má nafouklé, takže dávat ty kapky co mám při každém kojení a furt, ty probiotické se můžou až od 6 týdnů, tak snad pomlžou ty megadávky těch co mám...Taky 2x posr...pana doktora a 1x počůral. A máme za 10 dní přibráno 0,5kg, sestřička nám pochválila, že má hezké 2 bradičky :-x Asi budu mít špekouna ;-)
Odpovědět
Víte, jaký je rozdíl mezi českým a ruským národním hokejovým týmem? ... Češi dávají góly v oslabení. Rusové o přestávce. :-D
Odpovědět
Blani: Tak super u mudr, krásně rostete. Takže máte používat Sabíka a zkus ten pupík, když ty probio nemůžete zatím. Kluci na ty prdíky trpí prý víc, ale neboj, dýl jak tři měsíce by to nemělo trvat. ;-)
Odpovědět
Pupíkem mažu furt ;-) hurá, takže už jen 2 měsíce a 3 týdny...jdu stříhat metr :-D
Odpovědět
:-D :-D No jako já musím zaťukat, i když jsem si já sama při koju dopřávala, tak děti jako v pohodě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, Blani, chudák Tomík :-( "Užívá" si :-( Snad to brzo přejde! A pošli nějaké fotečky!!!!!!!!!!!!!!!A ten vtip je dobrej :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, blani: super vtip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.youtube.com/watch?v=VJEGl_...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.ct24.cz/regionalni/brno/90...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.super.cz/vtipky/18267-zeny... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, zdravím při středě. To počasí už mě fakt ubíjí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Markétko tady od rána paří sluníčko.....
Odpovědět
Profilova fotka
a teď už prší.............. Tak jsem si myslela, že tento rok pro mne bude krásnější, milejší, veselejší a ono zase nic............ Holky mám v pr.... oba dva lokty, bolí to jako blázen.........Nemůžu s tím nic, natáhnout, skrčit, vytřít si pr..., a v práci opravdu luxus s tím dělat....A zítra jdu opět na pohřeb, letos již 3.tí, zemřel nám soused z chaty, nedá se to vzládnout, ach joooooooooooo :-( :-( :-( :-( Pevně věřím, že vám se všem daří lépe když tu nikdo není, papa všem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Zuzi, moc mě to mrzí, že máš tak náročný rok :-( Taky si to moc neužívám, ale pohřby se nám, zatím, vyhýbají. ťuk ťuk ťuk
Odpovědět
Zuzi - lokty furt bolí, to mě mrzí :-( Doufám, že počasí se aspoň umouidřillo, te´d jsme koukala na zprávy a vypadalo to, že v Práglu máte sluníčko. Tak nám kousek pošli ;-) Já se o depce radši rozepisvat nebudu, hormony dělají svoje, takže se střídavě směju a pak půl dne řvu jak kráva, takže tak :-N :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Markétko Blaničko Holky moje děkuji, dnes v práci jsem myslela, že umřu bolestí.Vzala jsem si 2 prášky, trošku to přešlo, tak snad to bude lepší. Přeji vám krásný víkend!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, jsme teď doma všichni nemocní :-( , Andulka má zánět průdušek, manža nepoužitelnej, jediná já nedostala antibiotika kvůli kojení, že to zkusíme zvládnout práškama na kašel a na alergii, tak musím fungovat, neb se nikdo jiný nepostará, že? ]-( Blani, no jo hormony jsou potvory, ale třeba mně se díky nim na pár měsíců ztratil ekzém, třeba ty tvoje změny nálad budou vyváženy něčím pozitivním a kdyby ne, tak neboj, časm to přejde ;-) Zuzi, tak ať ti prášky zaberou a hlavně, ať už tě nic nebolí a jsi zase fit jako rybička :-) s těmi pohřby mě to mrzí, ale to už je život |-| my byli před měsícem na pohřbu tetě, takže je nám taky smutno a zvlášť, když je sestřenka v 6 měsíci :-( užijte si víkend, i když má být deštivo a hlavně nezapomeňte splnit svou občanskou povinnost :-D já teda ještě vůbec nevím, jaký lístek tam hodit :-N nejradši bych tam dala lístek na vlak, aby všichni ti lumpové odjeli někam hodně daleko :-p
Odpovědět
Zuzi: Zas pohřeb? Já doufala, že sis to už vybrala |-| A lokty? Z čeho by Tě to mohlo bolet? Byla jsi s tím u doktora? Blani: Hormony jsou děs, ale neboj, tyhle stavy přejdou. Beru: U Vás taky smutno? Občanská povinnost? No nevím, mi přijde, že je jedno jaký lístek tam člověk hodí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mony, tak tak, zrovna jsem se zas rozčílila při čtení článku o tom jejich odchodném ]-( škoda že nemá nikdo ve volebním programu, že první co prosadí bude zrušení odchodného 8-( ty by pak volil každý!
Odpovědět
Beru: No jo, jenže by se to pak stejně neujalo :-D Páč by zas byly výmluvy, že ta vláda před nimi ....... je to pořád dokola a lidi z toho mají jen srandu a nebo nervy a vztek :-N ]-( :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak co navrhuješ?
Odpovědět
Defenestraci :-D Ale i tak pochybuju, že to pomůže.
Odpovědět
Profilova fotka
Mony, souhlas, já jdu do té defenestrace s Tebou. Jinak ahoj všichny! Beru, moc mě mrzí, že jste nemocní :-( Zuzi, zlato, tak moc to bolí ?:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, přeju Vám krásný víkend, mějte se pohádkově, papa
Odpovědět
Ahoj, Beru - hormony opravdu dělají svoje...jsem četla, že nemáme zapomenout plnit manželksou povinnost :-D :-x Jinak je fakt, že po porodu se mi hodně zlepšilo akné na obličeji, v dekoltu a břiše zůstalo, ale tak obličej mě potěšil ;-) Přeji ať jste brzy všicni fit ;-) A všem krásný víkend, Zuzka nezklamala, a poslala nám to sluníčko, tak doufám, že jsemmalého dnes neuvařila, byl venku hrozný hic :-N Měla bych umít od pondělí nádobí, jsem ostuda, ale arději jsem si lehla, že se u TV novin kouknu na net a pak půjdu spát :-N :-x
Odpovědět
průůser...já zjistila, že máme za týden výročí :-N Co kupujete drahoušům? :-.
Odpovědět
a posílám vám torchu slunečného počasí: http://www.btweb.cz/kveten2010 (event. www.btweb.cz/img/Flora/Kveten 2010/index.html )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, byli jsme na pohřbu dalšího souseda z chaty-rakovina :-S :-S :-S Je mu už lépe.... Jinak tenisový loket opíchaný v pondělí je lepší, ale asi mi napíchnul nějaký sval či co, tahá mě to až do konečků prstů a pěkně to bolí...druhý loket se mi zhoršil, snad to vydržím do úterka, doufám, že mi to opíchá lépe...jestli bude moci, říkal nejdříve za 3 týdny, ale nevím, jestli ten samý nebo ten nový kvůli té látce v injekci :-( :-( :-( Já si také myslela, že jsem si to vyžrala loni a ono nic... Markétko bolí to jako pr..., ale život je boj, nenadělám nic, jsem ráda, že mám ruce a nohy. Moni, bylo mi řečeno, když mi to píchal poprvé, že veškeré šlachy, vazy, vedou od prstů nahoru a od ramene dolu, tudíš se setkávají v lokti a jakmile vznikne zánět, odnese se to takto =-) =-) =-) Jinak brácha se rozvádí, podvádí prý svou ženu již několik měsíců...nedovedu si to představit, kde bude bydlet, jak to vzládne, ale dobře mu tak, snad se konečně probere a začne žít normální život.Vztahy mezi námi jsou hrozné, což ostatně některé víte moc dobře, ale stejně........je to brácha, víte jak to je.Přišla mi zpráva, že se mi omlouvá za vše, co mi kdy udělal a řekl, že končí etapu života a rád by začal novou...tak uvidíme. Tak papa všem a děkuji za podporu.
Odpovědět
Zuzi: Tenisový loket hnus, i když kolegyně to měla normálně od pc ................ :-N ale vím jak s tím chodila a dlabala pilule co jí nepomáhaly. Snad Ti dr nic nenapíchl a bude brzy líp. A s bráchou ... no škoda, že se rozvání, ale třeba ta nová etapa bude lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Moni tomu sama nevěříš, ale...........neřeším ho... Mě taky napadlo, jestli to nemám od PC, je to přesně ten ohyb...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?