Červen 2008 IV.část.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, vítám vás ve staronové diskuzi, po našem dnešním srazíku začneme "na novo"............. :-D :-D :-D
Odpovědět
http://www.novinky.cz/koktejl/165941-...
Odpovědět
Profilova fotka
leni-my jsme něco podobného zažily se sestřenkou u nás na koupališti v létě. Já dávala její starší dcerku Terezku (5) letou na skluzavku, pomáhala jsem ji vyjít schůdky, bo byli příkré, ale i kdyby nebyli, tak bych tam stála a hlídala ji a jeden takový malý soplák se pořád předbíhal a ještě ani ne Terezka seděla, už ji lezl na záda..tak jsem ho napomenula to nepomohlo, tak podruhé jsem zaječela a teď jsem viděla jen jeho maminku, jak zvedla hlavu, ale dál se opalovala na kachličkách... se sestřenkou jsme nechápali. On by těm děckám normálně sklouzl i na hlavu, jak byl rozplasaný !!!!!! ]-( momou-moje mamka má doteď o mně strach. Když vidí nějaké bůračky v televizi a ví, že máme někam jet, tak mi volá, ať jedu opatrně apod... o dítě nepřestaneš mít strach, ani když ti vyletí z hnízda... (jak se říká) markee-rozumím ti, taky bych to s tou starostí nechtěla přehánět, dítě si někdy potřebuje natlouct, jinak bude neschopné a nepřipravené do života. Mám známou a ta své dítě má jak v bublině a pak mi řekla, že to pocítím až budu matkou. Vím, chápu jí, ale už teď vím, že své dítě nechám volně dýchat ,i když se budu rvát s vnitřním pocitem, že se mu kdykoliv, kdekoliv může lecos stát.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jdu vyndat šunkafleky z trouby, pak se rozplácneme na balkón a budeme čekat na taťku, a pak vyrážíme zase na zahradu.....kluci budou pracovat a já lenošit :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
leni-závidím ti... :-) Nechci být v práci... je to tu děs být zavřená celé dny a nesmět na sluníčko. Ještě, že denně jezdím na poštu, ale to se zase vezu autem, tak si toho sluníčka moc neužiju. Snad o víkendu, už aby byl.
Odpovědět
Profilova fotka
Majky tak přijeď, já se na tom lehátku uskromním a budeme vegetit spolu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
leni-to by bylo žůžo, kdyby to tak šlo zařídit... :-) Já chci jet na velikonoční pondělí do Brna do Ikee a koupit si věcičky na balkon... udělám si letos krásný balkonek. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Markét, já chtěla taky ještě do Ikei, ale už to asi nestihnu...... :-S :-S :-S :-S Vyhlédla jsem si na netu spoustu věcí, jako dětská prostěradla, nepropustné podložky do postýlky, Fildovi takový venkovní stan na zahradu, vypadá jako iglů atd...ale jsou to věci bez kterých se obejdu...teda budu muset :-)
Odpovědět
Profilova fotka
leni-uděláme to tak, že já ti to nakoupím a pak ti to pošlu... :-N ;-)
Odpovědět
Len,myslíš tohle iglů viď http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... to jsme teď kupovali Johance.Zatím ho má v pokojíčku,ale až budu vědět,že venku bude jen a jen teplo,tak jí ho dáme na zahradu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak jsem to vzládla, teď jsem dorazila domu, protože jsem odbourala cestu ještě jednu k babi.Koupila jsem jí jiné polštáře sterilní na nohu, odvezla a tyto jí povezu zítra. Celý den na zhroucení, myslela jsem si, že poslední kapkou bude Mirka pohřeb.Nebyl. Jinak píši "Styďte se národe ČESKÝ!!!!!!!!" Na pohřbu pár lidí, rodina ani nekondolovala, v tramvaji se smáli, je mi jich líto, že jsou tací.Pár známých lidí od divadla atd a spousta špionů, kteří nešli uctít památku Mirkovi, umělcovi a nezapomenutelnému člověku, ale šli si vyfotit !celebrity".Chtělo se mi za ně umřít.Hanba.Byla jsem tam s Mirkovým právníkem, opravdu hrozné.Písničky, které mu hráli měl možná rád, ale.......... Utěšila jsem se na tatínkovým hrobu, udělala velikonoční výzdobu, zapálila svíčky, pokecala s ním, pak šup na druhý hrob kde mám pra a praprarodiče....... Odcházím ze hřbitova, že už mne nemůže nic skolit a šup ho.Zapínám telefon, 4 sms od kamarádky, že jí přítel vyhrožuje smrtí, že jí podřízne psa atd.Volám kamarádovi, tak šel okamžitě k ní, panáčka hledá policie, u ná je maminka a potom přijdou k nám.........Co mě ještě dnes čeká? Holky mějte se krásně, příště s lepšími zprávami papa
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak Ikeu miluju!!!!!!!! Mám moc a moc věcí a pojedu tam o víkendu nejspíš pro skleněné rámečky na naše pozemky na měsíci :-D a při té příležitosti si tam něco ještě koupím-jako vždy :-D :-D :-D
Odpovědět
Rybář a žába. Chlap je na rybách, ale vůbec nejdou. Kolem skáče žába a on ji chce ze vzteku zašlápnout. Žába však najednou promluví: "Hej rybáři, když mě nezabiješ, pěkně ti ho vykouřím!" Rybář, že tedy jo. Bylo to moc prima, nešlo by to ještě jednou?" povídá pak. Žába na to "Proč ne?" a vykouří mu ho šikovně ještě jednou, dokonce se tváří spokojeně. Rybář se najednou zamyslí, nechá prut u vody a spěchá s žábou domů. Přijde do kuchyně, položí žábu na stůl a povídá manželce: "Nauč ji svíčkovou a pak vypadni!" Majky: Já musím tatího aspoň prozvonit, aby věděl, že jsme dojeli ;-) Markee: To iglů je super, taky nad ním přemýšlím :-D a nad spoustou jiných :-D Zuzi: Snad se vydaří aspoň víkendík ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Markee jojo, to je přesně to iglů.... taky ho chceme na zahradu.....domů už se nám nevejde :-N :-N :-N :-N Hezký večer kočky :-)
Odpovědět
Zuzi,Ikeu miluju taky a moc. A Míša ze mě už blázní,pže já bych tam nakoupili celý pokojíček pro Johanku,ale Míša nesnáší věci,které jsou tzv. dělané "na koleni".Jenže on si časem uvědomí,že nemáme na to,si nechávat nábytek dělat.Obvzláště teď,když se tchán(truhlář) s tchýní rozchází :-( nebo ono je to naopak ona ho už nechce. Její manžel jí umřel před 12 lety a s Jirkou-tchánem je 11,5 roku. Za tu dobu se s ním nedokázala zjít a brát ho jako člověka.V podstatě je dobré,že jdou od sebe,ona by ho oddělala. Je taková,no prostě jí to moc nemyslí mi přijde,prostě tchýně no. Je mi z toho hrozně smutno,brečim. Já to vím dýl,že chce,aby odešel,ale pořád jsem doufala,že to tak nedopadne.Před chvilkou jsem zaslechla,co jak si říkaj,co si kdo nechá a jak se budou jezdit navštěvovat a tak. No je mi to fakt líto,já ho znám 10,5 roku a prostě je to člen rodiny a je mi z toho fakt smutno :-( :-( :-( Jdu uspat Johanku a pak čučet na TV.Papa.
Odpovědět
Ahoj holky, teda, jak to čtu, tak fakt nějaký erupce na slunci. Tak vám všem držím palce, ať už konečně přestanou ty špatné zprávy. Držte se holky moje ;-) U nás je nové to, že M. dal výpověď v práci, tak uvidíme, jak moc ho tam budou držet přes výp.lhůtu... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
markee:Markétko, je to smutné, už je to dlouhá doba, ale oni nejspíš vědí, proč to dělají a vám nezbyde nic jiného než se s tím smířit...... :-( Ať je člověk jaký chce, znáš ho dlouho a bolí to. Blani:ahojky, dlouho jsem si s tebou nepsala.......Marťasovi držím palečky, aby to všechno vzládnul a byl spokojený!!! Odešla kamarádka, tak čekám, co se u nich bude dít......Bojím se toho, ale hlavně ona si to musí srovnat v hlavičce a bude dobře zase.Vypadá to, že psí miminko bude bydlet u nás na chvíli, pojede s námi na chatu, protože nikdo neví, co bude. Vašík je na tom konečně lépe, už se trošku bez potíží hýbe, tak je to dobrý. Babičce slézají modřiny pomalu, ale trápí mne, že nechce chodit a to musí.Nevím, jak jí domluvit.Děda jí nedonutí a já tam pořád nemůžu být.Chtěla jsem jí "vyvézt" na chatu na chvíli, a ona že ne, že otřesy v autě by nebyly pro ní, tak nevím. Dnes jsem udělala rozhodnutí, se kterým nepočítal nikdo.Mluvila jsem s dědečkem, co zítra potřebují a on že akorát chleba, ale pro ten si dojde.Tak jsem se rozhodla, že tam nepojedu a babi se bude muset o sebe postarat.Dědovi jsem slíbila, že zítra zavolám co potřebují v pátek a když nic, dorazím až v sobotu, až budeme dědečka vyzvedávat doma, protože ho vezeme na chatu. Jinak trošku veselá stránka věcí, které mne potkávají poslední dobou, natož poslední měsíc.Piju vínko, s Vašíkem v pohodě a je mi lépe..... Mám vás ráda, papa
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky mám problém........ Nepamatujete si některá na šaty, které jsem chtěla před svatbou s "ramínkama za krk"?Nemůžu je najít a potřebuji tu fotku, díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráni milovnice Ikeii a ostatní :-D Dnes jsem nějaké ranní ptáče......jdu na polikliniku na výtěr z "jisté oblasti" :-N :-N :-N :-N kvůli streptokokům......normálně mi gynda nevadí, obzvlášť teď, když tam člověk chodí 1 měsíčně, pak za 14 dní a nakonec každý týden....ale tyhle cizí lidi když se vě mě rochaj....brrrrr :-S :-S :-S :-S :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Jo včera jsme na zahradě navěsily na břízku co máme na zahradě plastová vajíčka.....malý byl nadšený....no a doma to máme ve zmenšené podobě...jen místo stromu jsou to větve, tak 50cm dlouhé..máme to ve váze v obýváku na stěně a už to má krásné lístečky......pod tim máme obilíčko v květníčku v něm kuřátka a zápichy z vajíček a taky jsem si koupila petrklíček...... :-)
Odpovědět
Dobré ráno, hlásím, že u nás už je zas všechno vzhůru :-D a Jára na cestě do práce. Tak jdu udělat snídani a pak hurá na balkon.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Mončo...tak se pak budeme válet na balkóně spolu, jo? Prcek jde pak k našim až do večera, protože bráchovo malá má prázdniny, tak budou na zahradě, tak se rozvalim na balkónek :-D :-D :-D Zuzi, tvé šaty si dokážu naprosto do detailu představit, ale kde je najdeš to netuším, protože já ty své taky nikde nenašla..... =-)
Odpovědět
Leni no to je jasný, já si jen zasadím rajčítka a pak bych si chtěla číst :-D ale asi budu jen sedět a čučet :-N
Odpovědět
Profilova fotka
To budeme dvě :-D :-D :-D :-D sedící čučící :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já tu čučím jak sůva skoro celou noc, malá spala jen chvilkama, ale spíš řvala, takže já nespala skoro vůbec :-( Včera jsme byli po doktorech a já se těšila, že si nakoupím nějaké kytičky do truhlíků na okna, ale na žádné jsem nenatrefila a nikam dál jsem pro ně s malou jezdit nechtěla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ženy, tak co je tu nového? Já to ted nějak nestíhám, z práce domů a makat, cihly, malta, a tak :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Beru a Katy.... ;-) Beru já taky ještě nemam nakoupené kytičky na balkon.... :-( Ale už se na to chystam...v hypermarketech a Obi a Baumaxu už je mají, ale loni jsem si je tam koupila, a z těch 10 muškátů co byli v té přepravce mi zbyli 4......sežloutly a pošly....tak jsem si pak přikoupila jiné v zahradnictví a ty šli krásně.....jenže je nemam kde přezimovat....v paneláku je na ně teplo i ve sklepě, tak mi vždycky pojdou.....tak asi po Velikonocích vyrazíme do zahradnictví na nákupy...... :-) to bude mít Tomík radost....on tyhle květinové výlety fakt nemusí :-D :-D :-D :-D ale já ho chápu... obzvlášť, když se ho ptam který květináček mam vzít :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak výtěr na mikrobiologii byl vcelku v pohodě...byli tam 2 mladé Dr....a pořád jsme si o něčem povídali, tak sem si ani nějak neuvědomovala, kde všude se mi vrtají.... :-D :-D :-D :-D Ale nebojte, byl to jen výtěr z močové trubky a z té dírky vedle ze které mi to tak nevadilo....ale z toho močáku to trochu pálilo.... :-S :-S :-S :-S :-S Prostě posera :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
kat: No jo, holt Malta je malta :-D ale zas to budete mít krásný ;-) Já už kytičky na balkoně mám, ale jen pár, jinak by mi je Anička pak celý orvala :-D Len: Výtěr z moč. trubice =-) Tak máš to za sebou, výsledky budou určitě dobrý, držím palečky. Jsi holka statečná, tak to by chtělo odměnu, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky berušky !!! zuzi-s kamarádkou je mi to moc líto, doufám, že s tím ha*zlíkem policie něco udělá?! Ty naše zákony, bych ho zavřela až by zčernal. Jsem ráda, že se Vašíkovi už přilepšilo, snad to bude dobrý a ty se zase budeš radovat. Babička by potřebovala léčbu šokem.... prostě, když bude mít žízeň, tak si přijít aspoň do kuchyně pro vodu atd... Ikeu miluju taky, máme skoro celý byt vybavený ikeou. Líbí se mi, že věc si hned odvezete a ještě ten den se z něho doma radujete a slouží !!!! :-) ;-) No jsem zvědavá , co pořídíme. Hodilo by se mi všechno. :-N Leni, poraď mi, jaké kvítečka bych si měla koupit na balkon. Nemám s tím žádné zkušenosti. Doma mám jen samou zeleň, která mi někdy vykvete, jindy uhyne, tak kvítka moc nekupuju, hlavně se v nich nevzynám a poznám jen růži, tulipán a orchidej... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné dopoledne.Tak já jsem se dneska i vyspinkala.Koukala jsem ještě po 1hod na film, bylo to hezké, jen jsem asi 5 min před koncem usnula a nevím, jak to dopadlo.Nekoukala jste některá?Myslím to byla na Nově. Vstávala jsem až po 9 hod, už mám uklizenou kuchyň, musím vše vzládnout, když jsem si vzala "dovolenou"od prarodičů ;-) Užijte si balkonky, papa
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?