Svatba v Brně a okolí. Podělte se o rady, představy

Zobraz úvodní příspěvek
Pojďte si pokecat o všem co máte na svatbu připravené, co ne, podělit se o rady, představy..... :-)
Odpovědět
holky, tak já vám něco řeknu, byla jsem už na svatbách a když srovnám našeho DJ, který hrál bez toho aniž by přestal minutu a to od oběda až do rána, za nějáký dva litry, tak jsem zažila svatby, kde taky měli DJ a nikdy bych za to ty prachy nedala, protože tam byly pauzy jako blázen :-| hold, ale někdo si takovýho DJ s pauzama vezme a nevadí mu to, stejný je to s kapelama, my jsme kapelunechtěly, protože nikdo nezaspívá všechno a my tam chtěly mít od každýho něco :-) takže si každej asi zvolil to co chtěl, každej z nás byl asi spokojenej, je to opravdu o vkusu, kdo je ochotnej do toho kolik vrazit a na náročnosti zákazníka ;-)
Odpovědět
simca: jojo ja jsem proste vedela ze chci kapelu co zazpiva vse a kvalitne a co bdue mit vic jak 3 lidi :-) ale resila jsem i jine moznosti ale nechtela jsem je
Odpovědět
Pro mě není pouto kolik to stojí, ale jaká ta kapela nebo DJ jsou :-) a tím necmyslím jen kapely, ale celkově v životě, není nejlepší to co je dražší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
simča - souhlasím :)
Odpovědět
Profilova fotka
holky :-D :-D :-D dneska se zase bavím!!! Děkuji :-D ležím opět s ledvinama a zvedly jste mi náladu. Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
lutsousek -- no vidíš, aspoň jsme ti zvedly náladu,,, a myslím, že se nebavíme jen my,ale spousta dalších :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
romca: no to zvedly každopádně! Jsem musela předčasně opustit akademickou půdu a jít do postele, bolestí už jsem nemohla nejen chodit, ale ani sedět. To je fakt na prd ty ledviny. A pak si doma přečtu tyhle veselý názory :-D :-D :-D Ale nemá cenu se zapojovat do diskuze... :-p Mimochodem, kdy bude další srazík? Už i manžel se diví, jak to, že nikam nejdu... že prý to nějak flákáme, když jsme vdané paničky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no já jsem pro srazík,, co ta Peťa, už se vrátila do Němečka nebo je jetě tady ????
Odpovědět
No já jsem taky pro srazík, příští týden můžu, teda kromě pátku ;-)
Odpovědět
cauky tak mame doma fotoknihu, no je krasna, ale neketere foto jsou trochu mazle a to jsme je dali v pozadovane kvalite a i se nam zobrazovali ostre :-( jinak manza mi dne skoupil plesove saticky na plesy a taky je potrebuji na nedelni naatceni a ja mu k svtkou koupila jeho vysneny odstvnovac, tak si hraje v kuchyni :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte berundy, my se zas zítra vracíme do Německa, já nevím, mám pocit, že i po svatbě pořád nějak nestíhám :-D lutsousek: Tak Luci, Simča mi doporučila na ten obraz tisk na kapa desku, mělo by to vypadat jak na sametu, neodráží to světlo, takže to ze všech stran vypadá stejně. Chtěla jsem se na to jít mrknout, ale jaksi jsem tu prodejnu nenašla :-D Jo a uvažujete pořád ještě o tom Thajsku? Nepojedem dohromady? :-D
Odpovědět
Peťo: zdravím,škoda, že už jedete zpátky do Německa :-| jinak kapa desku neznám, ale zní to velmi dobře ;-) to bude určitě velmi špatně znít ta částka, že :-D že by společný líbánky? Vy se holky nezdáte :-D
Odpovědět
Mitote: kapela Nová Tchýně je vynikající a Katka je skvělá zpěvačka :-). Tento styl kapely můžeš asi jen velmi těžko porovnávat s muzikálovými interprety. Btw k muzikálovým zpěvákům v MDB - jsou dobří, ale zkus si poslechnout muzikálové zpěváky např. ve West Endu a jsi zase někde jinde. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, co srázek ve čtvrtek? Bych mohla jen na chvíli, jinak tento týden nemůžu...
Odpovědět
Profilova fotka
ve čtvrtek bych mohla,,, kdo dál ????
Odpovědět
Teoreticky ve čtvrtek můžu :-) prakticky se uvidí ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj manželky :-) no já pořád ležím s těma ledvinama, tak uvidím, jak mi bude a teoreticky bych se taky dostavila!
Odpovědět
lutsousek: jsme na tom podobne, ja uz jsem zahajila sesty tyden nemoci :-/
Odpovědět
Profilova fotka
ahojek holky, ve čtvrtek mám cvičení, takže se budu muset omluvit. Příští týden by to bylo lepčí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak se mnou už ve čtvrtek taky je nteoreticky :-/ Neuvědomila jsem si, že se blíží konec měsíce, takže hodně práce, ještě když tu v pátek nebudu... Příští týden nic moc, plánujeme o prodlouženém víkendu malovat, takže budeme shánět malířské potřeby :-) Co někdy ten další týden? Abysme všechny mohly i prakticky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsem pro, budu vykurýrovaná a snad se nás sejde prakticky víc, než teoreticky tento týden :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, jsem taky pro příští týden, tento nemůžu a hlavně se nás sejde víc...
Odpovědět
Ahoj holky, tak já jsme marod, mám horečku a jsem KO :-| Přiští týden nemůžu určitě, takže jedině až ten další, tzn.za 14dní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co třeba pondělí (1.11.) nebo čtvrtek (4.11.)?
Odpovědět
1.11. teda asi nedojdu, protože jdu s malou na očkování, víc by se mi to hodilo až od 2.11. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hihi...za chvilku z toho budeme mít vánoční sedánek, jesi to takhle pořád budeme odsouvat :-)
Odpovědět
toz to ja taky ne, my 1.11. odlitame na libanky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čau prcky! Tak sem mrku po sto letech a on se domlouvá srázek! Ale bohužel ve čtvrtek nemůžu, páč jdu k zubařovi...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak jsem se hecla a objednala se konečně na tu masáž, co mám od vás. Jdu 27. 10. v 10:15 h, páč máme Podzimní prázdniny. :-p Takže co takhle dát společný obídek? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.facebook.com/photo.php?fbi... A klikněte mi na Facebooku k této fotce. Dík :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?