lolllia: Ahoj. Včera jsem posílala fotku na tisk na plátno. Mělo by do týdne dojít, tak jsem zvědavá. Dělala jsem to přes DM drogerii, kde pracuji. Dělala jsem si přes to i CEWE knížky a byla vždycky moc spokojoná. Můžu sem pak napsat, jak jsem byla spokojená, pokud bude zájem.
Volila jsem formát 40x60 cm, stojí totiž 1300,- což je dost, ale naštěstí byl v jedné slevové knížce kuponek na 50 % slevu, takže mě to vyjde na cca 650,-. Ale dá se udělat i větší, největší je 60x80 a stojí 1500,-
paji, já žádné knížečky nemám - ty můžu dostat za bodíky? Určitě jich mám obrovské kvantum, nějaký rok je tam střádám a nevím, na co mi vlastně jsou :))))
Lucy: cukroví si od učňů hodně chválí a prej je levný, taky by jsme je měly od nich, kdyby peklyještě v červnu ;-)
Jinak se dávají i vývazky sami a vůbec to blbě nevypadá, záleží co se komu líbí nebo co upřednostňuje ;-)
Pajinka: taky chodíme do Dm nakupovat, ale nemám ponětí k čemu jsou bodíky :-N pokud by jsi mi písla do IP tak to potěší, mám akorát slevový kupony pro malou, jsme v DM registrovaní, ale o bodech nemám ponětí :-N
ssimmikk: moc děkuju, zkusím tam zavolat a uvidíme...
jinak mám ještě jeden dotaz a to vaše zkušenosti s agenturou easy-wedding a konkrétně jejich organizací svatby na Špilasu...díky moc
tak jsem byla mrknou ve fotolabu na ten tisk na platno a vypada to krute, urcite to objedname, je to nadherne, normalni obraz a navic maji i vanocni slevu ted :-) jinak fotokniha bdue v patek :-)
Já se přidávám k otázce na agenturu easy-wedding. Taky plánujeme Špilberk už v Dubnu. Nemá se třeba Špilberk opravovat, nebo tak něco??? Nerada bych se brodila lodičkama v blatě :-D .
itimich: má se opravovat, ale ta část u hlavního nádvoří...taky jsem na to zvědavá....už máte něco domluvený s tou agenturou, nebo přímo Špilasem a nebo matrikou?
Holky, prosim, potrebuju poradit s kapelou. Meli jsme vybranout super kapelu, ale pac nam ve Slavkove zhatily plany s terminem (mame 14 dni driv nez jsme puvodne chteli) tak nase kapela ma bohuzel obsazeno :-( Nemela by nektera z vas tip? Hostina bude u Slunecnice v Brne a cena tak do 6000,- a aby hrali vsechno i anglicke pisnicky ...
diky moc :-)
ssimmikk:
20x30 cm 399,- Kč
30x30 cm 499,- Kč
30x40 cm 599,- Kč
40x40 cm 699,- Kč
40x60 cm 799,- Kč
60x60 cm 899,- Kč
60x80 cm 999,- Kč
80x100 cm 1.299,- Kč
90x130 cm 1.999,- Kč
90x160 cm 2.499,- Kč
kacapa: nezlob se na me, ale za 6 tacu nesezenes moc kvalitni kapelu, ja mela kapeku na 5h za 11 tisic a to ani nebyli z Brna
Ahoj kacapo, doporučila bych ti třeba kapely Tom Sawyer Band, ti stojí na 6 hodin hraní 6000 anebo kapelku Nová tchýně, ti stojí na 6 hodin už 7200... :-( ale myslím, že zrovna tyhle by se ti mohly líbit. Jinak není pravda, že dobrá kapela musí nutně stát hodně peněz, za pět hodin hraní bych teda 11 000 nedala ani omylem :-S
lulinka: zalezi jake mas naroky na kapelu ;-) mi si potvrdime na kvalitni hudbu a profesionalni ozvuceni, pokud mozno vse od profiku co to maji vse vystudovane :-) Novou Tchyni jsme take resili, ale proste ta kvalita se s nasima Kancema nedala srovnat - hlavne pokud jde o zpev :-) tim nerikam ze zpivaji spatne, jen proste úpro nas ne dostatecne
Mitote, to záleží jaké máš požadavky a hlavně, co si můžeš dovolit. Myslím si, že Nová tchýně je dobrá kapela, mají už něco za sebou a jejich zpěv mě nadchl zatím nejvíc ze všeho, co jsem slyšela. Hlavně jsem chtěla, aby nám zpívala ženská, líbí se mi to víc...každý upřednostňuje něco jiného, já si myslím, že i za míň peněz může být hodně muziky :-)