tááák...a teď vám tu budu povídat...jak si můj manža v práci skoro zlomil palec....chudáček...víte jak ho to bolelo!!! a to lítání...a na chirdě čekání několik hodin...a nikdo se mu v práci neomluvil :-D ale připravte se na to, že to bude diskuze minimálně na 2stránky :-D :-D Ještě že nemusíme obvolávat všechny s firmy :-D :-D jesi nemaj nějakou zlou nemoc.
Srry Gábi, ale tohle je moc :-D
Simi kde to je? a kolik stojí lístky...bych asi šla sama...pač manža bude dělat doma stropíky :-) Jinak je v pořádku ;-) On má pořád nějakej úraz :-) u nás je to na denním pořádku...furt na pohotovosti :-D
Simi a kde to je v tu neděli? Možná bych to nakonec stihla :-)
jinak Filipovi na dovolené upadl při obědě kus zubu, respektive skoro celý a bude to stát 3000 za korunku, tak bysme je mohli taky zkusit zažalovat. Takovej tříhvězdičkovej hotel na Mallorce bude mít peněz jako šlupek :-D Nebo by Filip mohl žalovat svoje spoluhráče na futsalu, kteří mu každou neděli přivodí bolestivý a silně krvácející zranění :-D :-D :-D
Nikaa: tak hlavně, že je v pořádku.
Jinak jsem dneska absolvovala velice vtipný pracovní pohovor... v inzerátu bylo, že hledají asistentku na poloviční úvazek, místo výkonu práce Tř.Kapitána Jaroše.
Pohovor byl v Kohoutovicích v prostorách ZŠ, nejdřív nám pustili DVD o tom, jaké druhy vzdělávání firma poskytuje. (Jednalo se o společnost zabývající se CŽV) Pak nám řekli,že máme odcházet jakmile nebude splňovat jeho požadavky... Pak mluvil o tom, že jakmile asistentka udělá jakoukoli chybu, tak poletí, protože jsou velmi zodpovědná firma, která dbá na dobré jméno a přesné informace a jakoukoli chybu v podobě nepřesných informací neomlouvají apod. ... no a zakončil to tím, že se jedná o práci na plný úvazek včetně víkendů. A když jsme se ho zeptaly, proč v inzerátu byl poloviční úvazek a pracoviště úúúplně jinde, tak prý chyba informačních toků :-D Takže jsme se zvedly úplně všechny (bylo nás tam přes 30) a při odchodu jsme povinně vyfasovaly aspoň to jejich naučné DVD. :-D :-D :-D A to jsem kvůli tomu vstávala v 5:30, abych to stihla a projela 44Kč MHD. :-D
lutsousek: no to ti teda povím :-D snad brzo najdeš něco normálního ;-) A těch 44 korun a ujmu na barzkém vstávání bych si jako od nich nechala každopádně porplatit ;-) :-D :-D
Simi: ještě se domluvím doma...a uvidím. Zatím nevím, co máme za práci v plánu na domečku na neděli. A kdo všecko jde?
Ježíš, Gábi, neber se tak vážně. Děláš ze všeho víc, než je a přeháníš. Je to sranda :-D
Simi: jj, asi začnu o těch dlouhých zimních večerech psát paměti :-D to se může stát fakt jen mě. :-D :-D :-D
Na Kounicově jak je Sokol a G studio? Do kdy ti mám dát vědět? Jestli se mi muž uzdraví ze smrtelné chřipky a půjde v neděli zase bojovat o život na futsal, tak bych šla :-) ale budu to vědět až k večeru.
holky, jako uvažuju o tom!!! Kdyby se jednalo jen o lístek tam za 22Kč, tak asi mávnu rukou...ale já jela i zpátky domů a to už je 44Kč! K tomu nepočítám omrzliny prvního stupně z čekání na trolejbus, který měl zpoždění. (Takže asi budu žalovat i DPMB) a díky tomu brzkému vstávání můžu mít teď třeba i zdravotní potíže, protože to je zásah do organismu, že jo. A to už není legrace! 8-)
:-D :-D
mitote: tak teď si můžeš dělat srandu zase ze mě :-) co se týče pracovních pohovorů jsem exot č.1. A to vtipkování není mířeno na tebe osobně, ale na tu celkovou situaci a tvoje řešení :-D
lutsousek: no a ještě bych nechala DPMB aby zjiszil všechny kontakty na všechny lidi, co s tebou jeli trolejákem...pač na tebe mohl některej dejchnout bacil bo ses mohla chytnout madla po nějakém žloutenkářovi :-D
mitote: něco ti poradím...by sis měla zjistit všechny lidi co tam vůbec kdy bydleli v tom pokoji...si říkala, že tam sto jet nevysávaly..tak kdoví jak dlouho tam je to párátko...a to se může stát ještě....že ten dotyčný už na něco strašnýho umřel :-D :-D
holky, spíš mi poraďte, kde najít normální práci, která se dá zvládnout při studiu, protože na plný úvazek mě nikde nechcou :-S už z toho jako začínám být dost zoufalá. Dokonce už jsem ani muže neposlala do patřičných míst, při jeho návrhu dodělat si Inga při mateřské... a to už je u mě co říct! :-D :-D :-D
nikaa: sama po firmách, přes net.. do agentury jsem ještě nešla. Denně sedím u počítače a hledám, ale těch polovičních úvazků moc není, prakticky žádné.
mitote: no to by bylo super!
lutsousek: tak si zitra vecer o to rekni ju? :-) n ja nasla tak yna tom nasem ISu muj polovicak, jsem za nej rada, ikdyz jsem marod, praci jsem si stahla domu a delam odsud