O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
U Svateho Jana Svobodne Dvory u HK
Ahoj holky, nemate některá zkušenost se svatební hostinou v penzionu u Svateho Jana ve Svobodn…
adacem
Před 8 lety
1
Obřad na zámku v Chlumci nad Cidlinou
Ahoj holky, prosím zkušenosti, rady, postrehy a podobne se svatbou na zamku v Chlumci. Vybíráme…
adacem
Před 8 lety
1
Fotograf 10.6 Svojanov
Dobrý den, hledám šikovného fotografa termín 10.6 na Svojanově. Fotografování obřadu a svatební fot…
honzajezdik_photography
Před 8 lety
8
Barva bot?
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jakou zvolit barvu bot. Šaty mi přišly, ale ta barva mi nepři…
liaren
Před 8 lety
8
Kolik objednat cukroví??
Ahoj, chtěla bych poradit, kolik kilo cukroví (drobné cukroví) by jsme si měli objednat na svatbu. …
j_a
Před 8 lety
19
Proč je tak důležitá živá hudba?
Ahoj, docela dost často na netu narážím na diskuse, kde většina považuje kapelu nebo aspoň DJ za …
sonisek
Před 8 lety
12
Koupím si tyto dokonalé šaty s někým na půl!
Ahoj nevěsty, prošla jsem nespočet salónů a dokonalé jsou pouze jedny,ale koupě je za 25.500,-kč. …
verus07
Před 8 lety
13
Vlastné vypestované kvety
Čaute baby! :) Vedeli by ste mi poradiť, aký druh kvetov by bol vhodný na zasadenie do väčších črep…
lenkahk
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Místo svatby Vodňansko
DObrý den, mohl by někdo poradit hezké a romantické místo v okolí Vodňan. Jednalo by se o civiln…
monako09
Před 8 lety
1
24.6 2017 kdo má stejný termín? :-)
Ahoj holky,. Kdo má stejný terminek? Co už máte hotové? Kdy budete rozesílat oznámení?
noterka
Před 8 lety
13
Fotograf Čeladná 15.7.2017
Sháníme fotografa na Čeladnou na 15.7.2017, rádi bychom focení od obřadu, skupinové fotky, fotky no…
fotomaslo
Před 8 lety
14
Svatební obřad na Olomoucku
Ahojte, poradíte nějaké pěkné místo na Olomoucku (jsem z Loštic a mimo Bouzov) na svatební obřad? C…
barca2018
Před 8 lety
13
Jak vyčistit šaty
Ahoj holky chtěla bych se zeptat kupovala jsem si tu od jedné paní na bazaru svatební šaty a vypada…
nanay
Před 8 lety
2
Šikovná kadeřnice F-M, Frýdlant n. O., okolí
Zdravím :) Hledám šikovnou a ne moc drahou kadeřnici pro svatební účes. Poradí někdo? :-)
czesio
Před 8 lety
1
Klučičí oblek 6 let Brno
Dobrý den :-) Sháním oblek na svatbu pro malého ve věku 6 let. Poradí mi někdo, kde se dá sehnat v …
ssoncaa
Před 8 lety
1
Skladby
prosím nezná někdo seznam skladeb které se pouštějí pri svatebním obřadu na zámku vizovice?předem m…
kjlb
Před 8 lety
2
Podprsenka Lormar
Prosím, máte zkušenost s těmito podprsenkami? Sedí dobře na malá prsa? A je možné si je vzít pod ty…
martaseks
Před 8 lety
6
Penzion Harmonie Žlutice - zkušenost
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo s penzionem Harmonie ve Žluticích? Děkuji.
nikolka54
Před 8 lety
19
Poplatky na radnici
Zdravím, platili jste nějaké poplatky za počet hostů na radnici?
poldik
Před 8 lety
4
Cena za cukroví?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak se pohybuje cena za cukroví za 1ks. Všude mi nabízí za 1ks a n…
hanavka
Před 8 lety
6
Fotograf 7.10.2017, Kutná Hora
Dobrý den, hledáme svatebního fotografa, případně i kameramana, na náš svatební den konaný 7.10.201…
fotomaslo
Před 8 lety
27
Svatební pláštík
Koupila jsem si krásné šaty, moc se mi líbí, jsou pohodlné, perfektně mi sedí, ALE chtěla bych víc …
zdenull
Před 8 lety
6
Lze přišít vlečka?
Dobrý večer dámy :) jakožto švadlenkovského povolání absolutně neznalá, ráda bych se vás zeptala, …
zurianova
Před 8 lety
6
Fotograf 2.6.2017
ahoj,shanim dobreho a cenove dostupneho fotografa.. jedna se o nafoceni prijezdu svatebcanu,obradu…
fotomaslo
Před 8 lety
11
Korzet pod šaty a kde ho koupit?
Ahojte, chci se zeptat, zda-li měla některá z vás korzet pod šaty jakože klasický stahovací korzet?…
cigaro
Před 8 lety
8
Dj v Praze?
Hledáme svatebního Dj na 17.7.2017 za rozumnou cenu. Svatba se koná na Praze 4. Nabídky prosím pišt…
koukola
Před 8 lety
6
Hubnete některá do šatů?
Holky ahoj, chystáte se některá hubnout do svatebních šatů? .... jak Vám to jde :-X :-)
ivaninka123
Před 8 lety
1
2
...
3
63
Barevná spodnice
Nevíte kde by se dala sehnat dlouhá tylová barevná spodnička!?
popomnenka
Před 8 lety
1
Baletní vystoupení 7.7.2017
Ahoj sháním soubor baletek jako zábavní program v rámci svatby, pobavení pro hosty. Kdyby jste něk…
nannygoatt
Před 8 lety
1
Kapela 22.7. 2017 Bratřice
Zdravím, hledáme kapelu na svatbu v Bratřicích 22.7.2017. Kdyby kapela měla bicí, bylo by to lepší,…
veronika_suchankova
Před 8 lety
3
1
2
…
682
683
684
685
686
…