Hubnete některá do šatů?

Holky ahoj, chystáte se některá hubnout do svatebních šatů? .... jak Vám to jde :-X :-)
Odpovědět
Já jo... :-| od začátku prosince se snažím, od nového roku mám dokonce krabičkovou dietu. Už mám cca 4kg dole, ale jde to ztuha. :-D kdybys chtěla povzbudit nebo si vyměnit zkušenosti, napiš klidně i zprávu.. občas mám pocit, že to jde fajn a jsem na výsledky pyšná, ale většinou převládá panika a pocit, budu malá bílá koule. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem ještě nezačala, ale budu muset... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, jáááá.... k Vánocům jsem si přála váhu :D tak jsem se zvážila, zděsila se.. a začala jsem hubnout. od 2.1. k dnešku mám dole 3,5 kg. Představovala jsem si to teda trochu rychleji :( ale na to, že jsem jen změnila jídlo a zatím nezačla cvičit, tak ok. Doufám, že až zapojím pohyb, tak to půjde líp. co ty? @ivaninka123
Odpovědět
@shigella no já proste MUSIM ..... mam pocit ze když nezhubnu tak si tu svatbu proste ani neuziju .... uff ...jake mas cile a do kdy ....:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já hubnu též. Chodím pravidelně cvičit do Expresky a hodně mi pomáhá tento jídelníček http://medicinman.cz/obsah/13.metody;... Nejen, že jdou kila dolů, ale hlavně se cítím o 100% lépe než předtím :-) A nemám hlad :-) @martipoky na váhu se vykašli, lepší je se třeba každé 2 týdny měřit
Odpovědět
@martipoky noo ja jsem váhu právě obcházela obloukem ....a dnes u MUDr jsme musela vlézt, ale spise jde o to ze mám vybrané šaty ...na šnerovánií ...a nejak mi tam prostě chybí 10 cm látky ...nebo spíš přebývá 10 cm " těla" :-D ...no vtipné to moc není ...:-(
Odpovědět
@ivaninka123 svatbu máme v květnu. :-) přibrala jsem za poslední cca dva roky 10kg, tak bych se minimálně jich ráda zbavila - nevlezu se do cca 80% svého šatníku a necítím se dobře.. hubla bych bez ohledu na svatbu, ale takto je to ještě větší motivace...
Odpovědět
@shigella ..takze 10 kg do kvetna? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majdiicka @ivaninka123 mamka mě teď změřila a málem jsem šla do kolen. Míry 90-60-90 asi nikdy mít nebudu /jenom přes prsa mám 110cm/ ... pas a zadek naštěstí nejsou tak hrozný :D jo ale stehna, ty jsou blbý :/ tam mám taky dost. Můj cíl je 65 kg ideálně (jo je to sice dost, ale nejsem prostě ten typ vychrtliny s 55kg). Snažím se nehladovět, nikdy jsem nesnídala a teď se snažím každé ráno aspoň trošičku něčeho sníst. A hlavně večer po 18:30 nejest nic kromě např. oříšků, kousek jabka... a s přítelem jsme omezili restaurace. Byli jsme zvyklý chodit na denní meníčka (pracujeme oba dva z domu), no začla jsem skoro denně vařit. A jelikož pracujeme z domu, tak jsme byli rádi, že můžeme večer vypadnout na procházku, kterou jsme vždycky zakončovali na pivku. Všechno jsem to zatrhla... a najednou nám zbývá i nějak moc peněz :))) doufám, že budu moct doopravdy v den své svatby říct, že mám těch vysněných 65 kg.
Odpovědět
@martipoky :-) ....hmmm a kolik ti tedy a do kdy zbyva? a i do toho nejak cvicis?
Odpovědět
ženský, takový, jaký jste teď, si vás váš chlap vybral... tak neblázněte s hubnutím, je to jen stres. A pro toho vašeho budete v ten den ta nejkrásnější nevěsta i se sto kilama :) A ne, nejsem žádná hubená a "děsně chytrá," na 160cm mám 60 kilo. A co? :) Každopádně všem držím palce, kdo už se do toho dá!
Odpovědět
@ivaninka123 no, cca 4kg mám už dole, tak ještě 6kg.. :-) jako ta krabičková dieta je fakt super, kdyby to nebylo tak drahé tak to jím furt. :-D jedla jsem předtím velmi nepravidelně - mám stresující práci, takže do 16h téměř hladovím a večer se přecpu. A teď diky krabičkám jím pravidelněji a rozumné porce. Ale nechci to nějak hrotit, drastické diety jsou blbost - chci spíš ať mi to dlouhodobě zůstane, takže se snažím hubnout pomalinku, zdravě a bez jojo efektu.
Odpovědět
Článek se načítá
Tak já se taky přidávám. Jsem mamča 3 letých dvojčat a s váhou bojuju odjakživa. Před těhotenstvím jsem vážila 87 kg. Zhruba rok po porodu se na tuto váhu znova dostala. V listopadu 2015 přišla žádost o ruku. Se svatbou jsme se rozhodli počkat az budou holkám aspoň ty 3 roky, a tak jsem se rozhodla, že se sebou něco udělám. Hubnu od začátku 2016 a dnes ráno mi váha ukázala 67 kg. Mám neskutečnou radost a je to pro mě i motivace pokračovat dál. Svatbu máme 15. července a doufám, že se budu cítit jako ta nejkrásnější nevěsta. Aby mi šaty padly, musím dát ještě něco dolů, ale vím, že to dokážu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaninka123 chtěla jsem začít cvičit, ale leden = zkouškový. byla jsem ráda, když jsem spala 5h v noci... příští týden mám posledních pár zkoušek a pak začínám. Ségra mě posílala nějaký odkaz na youtube na videa on nějaké "jullien", ségra už takhle kdysi zhubla 20kg za půl roku.
Odpovědět
@camiben - klobouk dolů!
Odpovědět
@martipoky - Jillian je super a výsledky jdou vidět hned, na doma asi nejlepší cvičení, co znám :)
Odpovědět
Holky, ja se k vam pridam. Na stredni jsem dvakrat do tydne tancovala a tim si drzela vahu kolem 60 kilo (tehdy mi to prislo moc :-D ) Na vysoke jsem prestala, a ted mam nahore 12 kilo a necitim se v tom :-S Ale mam hroznej problem se k necemu dokopat, vzdycky zacnu a za par dnu skoncim... Snad to ted vydrzim dyl :-)
Odpovědět
@martipoky s jillien cvicim moc rada, budes cvicit tricetidenni vyzvu nebo neco jineho? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elwe ještě nevím, asi zkusím něco, po čem by byly vidět výsledky rychle, aby mě to namotivovalo :D
Odpovědět
@martipoky ta 30 denní výzva je nejlepší začátek. Pokud jsi lemra jako já, tak budeš mít dost. :-D a po měsíci supr výsledky
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella jsem no :D teda jako jsem šikovná, ale tak zlenivělá, že moje kondička je v prr***, takže si myslím, že budu umírat :D
Odpovědět
@martina_1987 Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.Taky bych potrebovala zhubnout aspon 10 kg.Mam na to cas do 7.7 ale porad se nejak nemuzu rozhoupat.Zlucnikem jsem zhubla 6 kg a po operaci a pres vanoce jsem zas 11 nabrala a do satu uz se nevejdu.Takze me staci kdyz zhubnu tak abych se do nich narvala :-) na cviceni moc nejsem ale pokid nebude zbyti tak i do toho se pustim
Odpovědět
Profilova fotka
Holky 4 kg za měsíc není málo, pokud nechcete zhubnout na chvilku. Já používám KalorickeTabulky.cz Hlídala jsem si kolik čeho sním a kila šly dolů, ale víc šli míry. Chodila jsem 2x týdně sportovat, i když to byly sporty, které tuk úplně nespalují - plavání a tenis. Držela jsem se asi tak necelé 2 měsíce, když jsem měla školu a pravidelný režim, potom mi začalo zkouškové a šlo všechno do kopru. No, ale zhubla jsem asi 3,5 kila, 9 cm v pase, 4 cm přes boky, 3 cm přes prsa. Samozřejmě jsem si šaty koupila ještě před hubnutím, což byla chyba. Musím si je nechat přes prsa zmenšit :) Já nikdy neměla nadváhu, ale když jsem brala antikoncepci, tak jsem měla skoro o 10 kg více než mám teď. Po tom, co jsem ji vysadila jsem asi 5kg zhubla aniž bych se nějak snažila a pak nějak se to pořád měnilo a nakonec jsem se rozhodla pro to hubnutí a teď se cítím opravdu dobře, hlavně když si něco obleču co mi bylo tak akorát a je mi to velké :)
Odpovědět
Profilova fotka
Držím pěsti holky. A jestli můžu přihodit radu, tak taky dodržovat pitný režim (a nejlépe vynechat alkohol a slazené nápoje). Spousta lidí jí normálně, ale pije colu, ice tea, atd..a diví se, že váha valí hrozně nahorů. A co funguje na 100% (teda pokud člověk není nemocný) je větší výdej než příjem. Tak at se vám všem zadaří, já do toho půjdu za půl roku taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já sice hubnout nechci, ale chtěla bych trochu přibrat svaly, abych měla hezké paže, záda v šatech a nebyla rozteklá :D takže se budu motivovat s váma :) zrovna si jdu vyzvednout kolo, takže pohybu zdar! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já už mám sice po svatbě, ale taky přidám svůj postřeh :) koupila si poměrne obepnute svatební šaty a protože před svatbou byly Vánoce, pak státnice, tak jsem se dost hlidala, abych neměla do šatu pupek...makala jsem na rotopedu, fitko, jídlo jsem zase tak nehlidala, jím obecně dost zdravě...všecko v pohodě, citila jsem se lehce...no a prepiskla jsem to tak, že mi ty šaty lehce odstavaly :) :) ale aspoň jsem se mohla na oběde nacpat a nikde mě nic netisnilo :) a to jsem si koupila pod šaty i stahovací punčochy pro hezčí siluetu...no šla jsem bez nich :) držím pěsti, ať se vám to daří, hlavně nedrzte žádný nesmyslný diety, zdravé vyvazene stravování, hodně pohybu a čisté vody a budete kočky :)
Odpovědět
Profilova fotka
ja do satu hubla....dala sem dolu 10kg :)
Odpovědět
Profilova fotka
Začla jsem jíst pravidělně a ať jím vždy bílkoviny, sacharidy, ovoce a zeleninu podle Havlíčka. Nevážím se, ale měřila jsem se a za měsíc mám - 4 cm v pase a - 4cm boky. A zatím jsem se vůbec nehýbala. Ale chci začít cvičit a zpevnit ruce a záda a břicho. pro dobrý pocit :)
Odpovědět
Na cvičenie vrelo odporúčam zostavy od Shauna T (napr. Insanity workout) :) trošku náročnejšie kardio plus posilňovačka len s vlastnou váhou, ale ide o to cvičiť vo vlastnom tempe a dbať najmä na správne prevedenie cvikov, nemusíte sa držať vražedného tempa na videu :) Po 1 - 1,5 mesiaci už pocítite, že sa vo svojich starých kúskoch oblečenia cítite tak nejako ľahšie a voľnejšie :) K tomu samozrejme vyvážená strava, dostatok spánku a tekutín :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?