Svatební pláštík

Profilova fotka
Koupila jsem si krásné šaty, moc se mi líbí, jsou pohodlné, perfektně mi sedí, ALE chtěla bych víc zakrýt to žabičkování na zádech a zároveň bych hrozně moc chtěla mít plášt, cca jako je na 3. fotce, co jsem přidala. Nechávala jste si některá takový pláštík šít? Je tu někdo šikovný, kdo by mi ho spíchnul? Co si o nevěstě v plášti myslíte? :D :)
Odpovědět
Ja rikam ano, neni to obvykle, ale vypada to krasne. Jako nova zimni adaptace snehurky. Podle me takovy plastik zvladne spichnout kazda trochu sikovnejsi svadlenka. Nebo zkus prohledat etsy, ebay atd. Me kdysi babicka spichla podobny, ale cerny.
Odpovědět
Vypadá to krásně! Viděla jsem neco podobného i v letošních kolekcich Pronovias nebo San Patrick, muzes se tam inspirovat :) nebo to třeba salony i půjčují...
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou moc pěkné, sluší vám i bez pláštíku, ale pokud se na ně necítíte a líbí se vám to, proč ne, podle mě to bude vypadat hezky tak i onak. :))
Odpovědět
To by mozna zvládla nějaká svadlena někde ne? A popr. i pak prodat? Nějaká nevěsta by to ocenila a umístila myslím i potom :)
Odpovědět
Já jsem teď viděla slečnu v plášti na fotkách z Československého plesu a vypadalo to božsky :) takže bych se zkusila poptat tady: http://www.ponerofficial.com/zakazkov..., ale nevím jak se mohou pohybovat ceny. Já jsem určitě pro, je to netradiční a vypadá to moc hezky a určitě by se pak dal případně dobře prodat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?