Jak vydržet o svatebním dnu fit?

Ahoj holčiny, chci se zeptat, jak vydržet o svatebním dnu fit, abych se nemusela dopovat redbullem nebo něčím podobným? Nejsem na nějaké juchání úplně zvyklá a celkem s jistotou vím, že se před sv. den moc nevyspím, takže se bojím, že pak budu brzo unavená. Taky si nejsem jistá, jestli budu schopná vydržet někde pařit do dvou - tří do rána, ale myslím, že jakmile to zabalí novomomanželé, tak pak automaticky i hosti. Nebo u Vás pracoval dostatečně adrenalin, že jste se necítili grogy? Od jedné známé vím, že si po rautu šla dát na 30 min šlofíka, ale nezdá se mi to úplně zdvořilé :D Díky
Odpovědět
Svatbu mam jeste pred sebou, ale urcite bych si nedelala zadne nasili. Mnohem lepsi mi prijde rozproudit zabavu a pak se klidne s plnou paradou odporoucet. Rano pak muzes privitat svatebcany s cerstym usmevem a kolacky;-). Lepsi nez koncit opila a utahana nad ranem nekde pod stolem... Nebo pokud mas problemy s tim parit dlouho do noci, naplanuj si oslavu na odpoledne ;-)
Odpovědět
@bloesty tak o alkohol se nebojím vůbec - řekla bych že jsem takový normální typ - co když chodí do práce, tak se rád odporoučí v deset-v půl jedenácté do postele. Ale přeci jen sv. den je něco jiného. Obřad máme až ve 13h, nicméně pokud se týká mě, tak jsem stresař - budu vzůru nejpozději v 6 a den je opravdu dlouhý - v postatě program od 8 do pozdních hodin.. Spíš mě zajímalo jestli holky třeba nemají nějaké triky, které by je trochu probudily, dodaly jim energii (nemyslím kafe, to už na mě nezabírá a jak jsem psala energy drinky se dopovat nechci).
Odpovědět
Ještě chci dodat, že tím že na svatbě budeme mít asi 10 národností, tak se hostům opravdu budeme muset věnovat. :) Takže to nevidím jako lážo plážo.. Ale i na to se moc těším.
Odpovědět
Ahoj ;) ..já jsem noc před svatbou skoro nespala a když už jsem usnula tak v 6hod zvonil budík a honem k holičce atd. Obřad jsme měli také ve 13h, takže cca od 11h už do šatů a přejezd na místo. Udělalo se nádherně, takže bylo i dost teplo. Skoro jsem kormě oběda zapomněla jíst (nějak nebyl čas), takže když jsem si pak dala vinný střik tak se mi až zamotala hlava. Nicméně v průběhu her se to tak nějak uklidnilo (nebo spíš jsme se konečně trochu zastavili) ale nakonec jsem se převlékla, začalo se tančit a prostě uplně božská skvělá nádherná atmosféra, že jsme s manželem vydrželi až do půl 3 hod. ráno. Mezitím už odcházeli ostatní hosté. Neměla jsem žádný energeťák, ani nic podobného, ale prostě ta atmosféra a vše kolem....nemohla jsem jít spát ...ale také jsem únavu nepociťovala. Až pak všichni odešli, tak jsem zjistila jak mě bolí nohy a jak se těším do postele ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl ahoj,jsem na tom podobně :-)) na tuty před svatbou spát nebudu,ale myslím si,že prostě "nemáš čas na únavu"a že ten den šíleně uteče, že adrenalin stříká na všechny strany .-))a ani se nenaděješ a je konec-takhle si to myslím bude-uvidíme.Já se spíš bojim,že ze stresu nebudu jíst(mám to tak)a že mi pak bude stačit málo a opiju se a to opravdu nechci
Odpovědět
@kamilka76 To mám stejně, tak si pořád opakuju, že nesmím zapomenou hodně, hodně pít - nealko :) Za prvé aby mi nebylo blbě z vedra a za druhé abych se v 8 večer nepotácela ožralá, což by se dost nehodilo... @happiest_girl Radu moc nemám, ale myslím si, že ten stres únavu nedovolí, že spíš pak budeš tak plná zážitků, že nebudeš moct usnout ani po svatbě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_1987 tak u nás velký vedro nehrozí,ale taky si ohlídám zásoby nealka :-) ;-) a až se převlíknu,tak si ráda dám pivko a radši někoho pověřim ať mě ohlídá,kdybych se zdála být opilá ať mě upozorní :-))) nechci trapas
Odpovědět
@happiest_girl nezapomen v prubehu dne hlavne jist a pit nealko. Pokud vis, ze si stresar a zapomnela bys, tak popros treba svedkyni nebo nejakou dobrou kamaradku, aby na na tvuj pitny rezim "dohlidla". Jinak si myslim, ze ti to utece, ani nebudes vedet jak :-D a kdyz budes vecer grogy, tak holt odejdete driv. Nikde neni dano, ze se musi slavit do tri do rana. Svet se nezbori. Krasnou svatbu!
Odpovědět
Rozhodně jak píšou holky - hodně pít /nealko :-)/, dávat si pozor na příliš sluníčka, snažit se alespoň něco sníst - ale jak píšeš, adrenalin a radost u mě zafungoval tedy perfektně do 4.30 ráno.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na únavu a dodání energie používám přípravek Ginseng royal jelly oral tonic a opravdu pomáhá :) Jsou to ampulky s ženšenem a mateří kašickou. A ještě doporučuji přípravek proti kocovině Antiethanol, ten mi taky pomáhá :) Zároveň se tak rychle neopiju. A jak jsi psala, že ti nezabírá kafe - co silný černý čaj? Mně osobně zabírá líp než kafe, na kafe jsem už taky zvyklá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Upřímně, já si myslím, že budeš v takový euforii, že si na nějakou únavu fakt nevzpomeneš :) Uteče to jako voda a nejdnou bude ráno! Chce to jen tak všecko neprožívat a nestresovat se už dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
@emendem úplně souhlasím. Tělo jede v ten den na záložní zdroj, doslova. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?