Obřad Brno a okolí

Prosím už začínám být zoufalá :-| hledám v Brně a okolí nějaké krásné místo pro obřad... Má to být venkovní obřad. Ideálně s výhledem do otevřeného prostoru. Nebo u vody.... A nemůžu nic najít... Máte prosím nějaké tipy? Původně jsem si vysnila Pálavu, ale takhle na rychlo je to nereálné.... Děkujiiiiii :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste pani Marcincakovou (736 489 359) - ma nekolik mist na svatby, i venkovni a je uzasna! Je z Mikulova. Nebo pak se nam hodne libila Pohoda Naramec (http://www.pohoda-naramec.cz/cz/), ale maji, dle meho nazoru, pristup hlavne si nahrabat... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kousek od Brna je Kraví Hora Bořetice moc pěkné místo dala jsem teď do fotoblogu album, plus přidávám něco k inspiraci. areálem protíka potůček je tam mostek a moc krásné fotky. Nebo v Ostrovačicích restaurace u Nedbálků mají sice jen obřadní dvorek, ale restaurace je stylová.
Odpovědět
Ahojky, my máme hostinu v penzionu u Němců v Domašově, mají tam krytou zahrádku a dělají i tam i obřady, ale nevím jak mají volno, můžeš mrknout na stránky :) http://www.penzionunemcu.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@nikik33 Dobry den, dovoluji si rict, ze u nas je Vas sen stale realny :) Tedy Palava..stale jeste mame na sezonu volne terminy..Obrad muzete mit primo na zahradce nasi restaurace, vinohrad, zahrada, prostranstvi u kostela, mandlonove sady, altan..mame tu neskutecne mnoho opravdu romantickych a nadhernych moznosti pro obrad! Nevahejte nas kontaktovat. Budeme se tesit :)
Odpovědět
Slechtielska stanice ve Velkych Pavlovicich. Ale vubec nevim, jake maji podminky, jen vim, ze se tam obrady delaji.
Odpovědět
@barrioweddings Poprosím tedy o info na marvanova@seznam.cz Předem moc děkuji :-)
Odpovědět
Můžu jen doporučit - na celou svatbu http://www.hotelmyslivna.cz/fotofoto/...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?