O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zkusenost s obradem a hostinou Zamek Novy Svetlov?
Ahoj holky, nemate nahodou nekdo zkusenost s obraden a hostinou na zamku Novy Svetlov?
blondys2018
Před 7 lety
2
Mate zkušenost se svatbou v Pivovaru Vranik? (Trnava u Zlína)?
Mate zkušenost se svatbou v Pivovarku Vranik v obci Trnava u Zlína? Případně jak se Vám líbilo? Cen…
nicolenamesna
Před 7 lety
1
Svatební weby - s čím jste spokojené?
Ahoj, jaké webové stránky (vedle super beremese ;-) ) vám pomohly s přípravami? Teprve začínám s př…
aragonitka
Před 7 lety
1
Hledám DJ na svatbu 8.9.2018 v Pardubicích
Dobrý den, hledám DJ na svatbu 8.9.2018 v Pardubicích, nenašel by se tu nějaký? ;-)
pmonica
Před 7 lety
9
Hledám fotografa na 8.8.2018 Choceň
Dobrý den, hledám fotografa na zachycení naší svatby netradičně pořádané ve středu 8.8.2018 v penzi…
originalfoto
Před 7 lety
17
Nabízím volné termíny na Usedlosti Gerstein
Plánujete svatbu a nemáte vybrané místo, kde svatební den uspořádat? Mohu Vám nabídnout tyto termín…
martinavotavova
Před 7 lety
1
Kdy jít na zkoušku účesu?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak dlouho dopředu jít na zkoušku účesu. Chtěla bych takový ten b…
studiovisagep5
Před 7 lety
6
Přikládáte harmonogram dne již ke svatebnímu oznámení?
Zdravím nevěsty! Zajímalo by mě, zda přikládáte harmonogram svatebního dne s přesnými časy již ke s…
vyhodnytiskcz
Před 7 lety
6
sponzor fóra
Vizážistka Rychnovsko
Ahoj nevěsty, prosím doporučte mi nějakou vizážistku na Rychnovsku. Nejlépe okolí Kostelec nad Orl…
marketuska94
Před 7 lety
1
Kde se dají sehnat šaty pro dospělé družičky?
Trochu cenově přijatelné :-) :-)
miselinna
Před 5 lety
13
JIžní Morava - místo pro 100 lidí, bez restaurace
Ahoj, naše svatba bude mít cca 100 lidí, obřad bude až v 15hod., poté chceme grilovat kýtu, sele, .…
ozzby
Před 7 lety
7
VAROVÁNÍ!!!!!
Ahojky, jsem nevěsta z Ústí nad Labem fotografa, jsme řešily rok před datem svatby a loni v SRPNU j…
hajime
Před 7 lety
7
Jak uspořádat text na svatební oznámení???
Ahoj, máme připravený textík na svatební oznámení, ale nevím, jak ho nejlépe uspořádat, aby to dobř…
vyhodnytiskcz
Před 7 lety
5
Fotograf s asistentem/kou na 27.7.2018 v Havířově?
Zdravím, potřebovala bych fotografa, který s sebou bere asistenta/ku. Potřebujeme totiž i svědky :…
monika_tomas
Před 7 lety
9
Kvalitní fotograf Liberec a okolí
Ahoj nevěsty, doporučíte prosím kvalitního fotografa případně i kameramana v Liberci a okolí? Ta…
monika_tomas
Před 7 lety
14
Hledám DJ na svatbu v září v Josefově dole
Hezký den, hledáme kvalitního DJ, co umí pobavit lidi, dokáže vycítit náladu a rozproudit zábavu…
svatebnidj
Před 7 lety
8
Jaký parfém zvolíte na svatební den?
Ahoj nevěsty! Zajímalo by mě, jaký parfém si vyberete pro svůj svatební den? Sama se v tom příliš …
beebeauty
Před 7 lety
9
Kuchař či catering garden party Bílá 9.6.
Hledám kuchaře nebo někoho, kdo je schopen zajistit raut a grilování pro cca 45 osob na posvatební …
naadja
Před 7 lety
1
Svatební hostina Boskovice
Ahoj, poraďte prosím místo na svatební hostinu v Boskovicích. Příp. místo, kde je možný catering. :…
maresovasofie
Před 7 lety
2
Snubní prsteny okolí Kyjov, Hodonín, Veselí nad Moravou, příp. Brno a Uherské Hradiště
Ahoj, kam na snubní prsteny v okolí Kyjova, Hodonín, Veselí nad Moravou, příp. Brno a Uherské Hradi…
moninak
Před 7 lety
4
Dotazník pro svatebčany (plánování hostiny)
Ahoj, připravujeme s nastávajícím dotazník k rozeslání mezi hosty. Zjišťujeme jeho prostřednictvím …
lokesa
Před 7 lety
11
Pes nese prstynky
Ahoj,mate prosim nekdo zkusenosti jak upevnit na psa krabicku s prstynky?Polstarek se mi nelibi a m…
rulexnone
Před 7 lety
2
Hostina - okolí Uherského Hradiště
Ahoj. Plánuji svatbu v okolí Uherského Hradiště. Máte někdo zkušenost nebo informace o sportcentru …
miess
Před 7 lety
1
Hledám fotografa na 18.8.2018 - Čejkovice
Dobrý den, hledám fotografa na 18.srpna do Čejkovic. Potřebuji celodenní focení. Předem děkuji za V…
ivanguyen
Před 7 lety
11
DJ okolí Bystřice nad Pernštejnem, Žďaru nad Sázavou, velkým Meziříčím, Poličkou
dobrý den, vím, že to sem nepatří, ale jsem už opravdu zoufalá. Hledám DJ na dětský den 16.6.2018.…
monikanyk
Před 7 lety
1
Hledám fotografa, který umí zachytit emoce
Ahoj, svatbu plánujeme až na příští rok, ale ty nejdůležitější věci chceme mít vyřešené co nejdříve…
hrabosska
Před 7 lety
27
Bezmase jidlo
Dobrý den, chtěla bych si zeptat zda nema nekdo typ na nejake teple bezmase jidlo na vecerni raut. …
cat5
Před 7 lety
8
DJ Brno 18/8
Dobrý den, shanim DJ na svatbu u BVV:) vcetne zvuceni obradu. Dekuji za nabidky, Lucie
deaadele
Před 7 lety
3
Punc v prstenech Demark
Holky, můžete mi některá, která vlastníte snubní prsteny od firmy Demark, vyfotit punc v prstenech?…
moninkana
Před 7 lety
1
Dostatek jídla pro 30-40 osob
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co říkáte na tento výběr jídla a zda se vám zdá dostatečný. Mám pořád …
lili1807
Před 7 lety
1
1
2
…
431
432
433
434
435
…