Dotazník pro svatebčany (plánování hostiny)

Ahoj, připravujeme s nastávajícím dotazník k rozeslání mezi hosty. Zjišťujeme jeho prostřednictvím kolik čeho připravit a na co se přichystat. Už máme následující otázky. Napadá vás ještě něco, nač se zeptat? Děkuji. PS: Než budeme dotazník rozesílat, bude už druhá polévka známa ;).
Odpovědět
Krásný dotazník :-) Nevím kolik zvete lidí, ale ze své zkušenosti mohu říct jen to, že pokud se ti vrátí alespoň 50% z dotazovaných zpět, tak to bude úspěch. My chtěli po svatebčanech pouze smsku s potvrzením, zda se zúčastní příp. na jak dlouho a ozvali se opravdu jen ti spolehlivci a ostatní (což byla většina) jsme doháněli zase extra... :-| Nechápu, co je to za problém, se ozvat zpět, když už mě teda někdo někam pozve. Ale myslím, že tam je obsaženo vše potřebné :-) Snad máš pozvané spolehlivější lidi než my :-)
Odpovědět
No hlavně mně tohle přijít,tak silně zvážím,jestli tam vůbec jít...jak ve škole...
Odpovědět
Mne to prijde trochu ujety :D to se s temi lidmi nebavite, ze jim to musite poslat jako dotaznik? :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych se na to asi taky vyprdla, kdyby to po me chtel nekdo vyplnit... jako ucast vzdy potvrdim, ale premyslet na co budu mit zrovns chut jestli slany nebo sladky nebo kolik ceho vypiju, tak to je i na me moc...stejne tak kolik casu s nami stravite, kdyz tam bude nuda, tak tam do noci asi nebudu, i kdyz jsem to puvodne planovala...
Odpovědět
Mne sa to ľúbi. Kamarátka mala podobné minulý rok. Ešte tam mala aj uvedenie troch pesničiek, na ktoré bude dotyčný určite tancovať :) V akom programe ste vytvárali ten dotazník?
Odpovědět
@cat5 Děkuji, počítám s tím, že ne všichni odpoví, i když skupina, které se bude dotazník posílat je na to zvyklá ( @chantal22 ). Zveme i skupinu, kde se svatba pouze "vyhlásí" a lidi se nezvou jmenovitě, takže může přijí 10 lidí, nebo 30 lidí. Zveme celkem asi 120 lidí a rodině dotazník pochopitelně neposíláme. @katiik @veruko24 Nikoho pochopitelně nedonutíme, aby dotazník vyplnil a ti, kteří odpoví, nebudou mít (logicky) seznam, co smějí jíst či pít. Většina tuší zda pije jen pivo/víno/nealko, nebo by zvážil vše a nám to pomůže při odhadu nákupu. Také není od věci znát počet vegeteriánů (své přátele známe, ale jejich doprovody ne nutně). Stejně tak s nudou, nás zájímá především maximální počet těch, kteří chtějí přespat. Slané/sladké je dobrovolná otázka, která v dotazníku lze přeskočit. Dopravu v dotazníku řešíme kvůli parkování, které je přímo v místě omezené.
Odpovědět
@leja121 Děkuji za tip. Děláme je na surviu: https://www.survio.com/cs/ . :)
Odpovědět
No řešila bych to radši osobně, nebo po telefonu.... dotazník je dost zvláštní forma... otázku 5 a 8 bych vypustila, lidi potrápí, jak to rozdělit a pak budou mít akorát stres z toho, že pijou jenom pivo a přitom nahlásili víno a vodu v kombinaci 50/50... nebo čerstvě těhotná pivařka, která teď bude odkázaná na džusy někoho jiného? Prostě jim zavolej, a zeptej se, jaké jídlo preferují na oběd (protože podle toho je objednáte) a pak, jestli budou chtít přespat ve stanu na zahradě (abyste věděli, jak velký prostor na to vyhradit, případně počítali se snídaní).... všechno ostatní je podle mě zbytečné... jaký je rozdíl, jestli někdo chce odjet dopoledne nebo v noci? přece nevíte, jestli ten z odpoledne nevypije půl baru a ten noční si dá dvě skleničky vody a skromnou večeři, a co ten chudák, který nahlásí odpoledne, ale pak zjistí, že vlastně odjet nepotřebuje a je mu tam fajn? ......přijde mi to přijde jak u výslechu.... a hlavně strašně neosobní.... jak jsem říkala, zavolala bych jim, i za cenu toho, že nenaplánuju hostinu přesně podle grafů, stejně tam zasáhne náhodný jev, všechno prostě nenaplánuješ :-)
Odpovědět
Teď čtu, že zvete neadresně a zvete mraky lidí... no pak je to možná schůdná varianta... i když i tak mi přijde divné jak zvát neadresně (jako vylepit plakát na návsi), tak se jich ptát dotazníkem...
Odpovědět
@mavanka Náhodný jev tam samozřejme zasáhne, ale my chceme pouze orientační představu. Zveme hromadně členy oddílu z ženichovy strany (prostřednictvím hromadného emailu), není možné každemu volat (celkem 100 lidí z nichž očekáváme tak 25) a zjištovat zda zrovna on plánuje jít. Nikdo nebude odkazán na džusy někoho jiného. Počíta se s tím, že se něco může změnit, budeme mít pochopitelně nějakou rezervu na všech frontách. Odpovědi bereme jednoznačne jako orientační, což všichni zúčastnění vědí, nejedná se o první akci, při níž se podobný dotazník používá. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?