Bezmase jidlo

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych si zeptat zda nema nekdo typ na nejake teple bezmase jidlo na vecerni raut. Nase menu je hodne o mase a pro lidi co maso nejedi toho moc nemame ( krome salatu). Chtela jsem po kuchari grilovane hermeliny ale bylo mi receno ze nemaji k dispozici gril ( a v alobalu v troube by to taky neslo). Chtela bych tam mit aspon jedno bezmase jidlo ale nenapada me jake. Kdyby jste mel nekdo nejaky typ budu moc rada. Dekuji :-)
Odpovědět
A co ten hermelín (jiný sýr) naložený? , Když nemají gril,tak nějakou zapíkanou zeleninu s bramborem třeba, plněné žampiony sýrem (nivou) zapečené v troube jsou skvělé! Sýrová pizza,sýrová roláda mě ještě napada.
Odpovědět
Tak nějaké rizoto, gnocchi se špenátem, zapečený lilek
Odpovědět
My jsme taky spíš masožravci, ale z bezmasých jídel u nás letí právě ty zapékané žampióny, těstovinový salát s tofu, brokolicové bramboráčky, sójová čína, nebo třeba zapečená cuketa plněná sýrem a houbama
Odpovědět
Co mě tak rychle napadne: tortilly (lze na studeno i teplo), sushi (vege verze), pizza šneci z listového těsta (dělám se sýrem a tempehem), z teplých rizoto, halušky, bramboráčky, těstoviny s něčím, zeleninové špízy, hlívový guláš, nějaká polévka (rajčatový, dýňový či jiný krém) - to jsou věci co si jistě dají i ostatní kdo maso ji...
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee, teda vy ste skveli :-) ja se tak zadrhla na tech hermelinech ze me tyto variace vubec nenapadli. Dekujiii ;-)
Odpovědět
A inak Hermelin sa do opiect/zohriat aj na obycajnej panvici a tu hadam v restike maju.
Odpovědět
Jsme s nastávajícím vegetariáni a na své svatbě budeme mít na raut sýrové mísy, plněné tortilly se zeleninou, saláty, zeleninové mísy, sýrové jednohubky, nakládané sýry se sušenými rajčaty,grilovaná zelenina apod. a na oběd těstoviny s brokolicí se smetanovou omáčkou.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?