O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Majitel nám mění podmínky pro účtování alkoholu
Od loňského roku plánujeme svatbu a domlouváme veškeré podrobnosti s majiteli objektu, kde bude cel…
lacikam_komarom
Před 4 lety
4
Oblek na míru Brno
Dobrý den, velmi uvítám tipy na dobré krejčovství, kde by příteli ušili pěkný světlý oblek na míru.…
martin_aw
Před 4 lety
2
U holubu / penzion setina
Zdravím, měl někdo svatbu v těchto místech? Doporučujete? Budu ráda za více info ❤️ Děkuji
zanet92
Před 4 lety
1
Prosim
Prosim nevíte někdo o někom kdo peče dorty a zakusky na svatbu? V Rakovniku a okolí. Předem děkuji
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
Zákusky a koláčky ve sladkém baru
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o názor, radu. Cca 45 lidí, chci dávat výslužky po cca 10 kusec…
misacechova95
Před 4 lety
1
Foky
Dobrý den, prosím jak velké fotoalbum a kolik fotek máte ve svém svatebním fotoalbu? A kde jste si …
sydney11
Před 4 lety
2
Vizážistka - Kladno/Slaný/Beroun
Dobrý den, hledám vizážistku na 28.8.2021 z okolí Kladno/Beroun/Slany. Měla bych zájem o účes a líč…
janadufkova
Před 4 lety
4
Kameraman na svatbu 3.9.2021 Istebna Pl
Ahoj, Hledám kameramana (ideálně s dronem) na svatbu 3.9.2021 v Istebné v Polsku. Mockrát děkuji …
video
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Svatba bez spolecneho obeda s rodinou
Rada bych se zeptala na zkusenost.Mame svatbu a hostinu na jednom miste.Obed a vecere formou rautu.…
lumakalu
Před 4 lety
16
Půjčení svatebních šatů - jak vybrat, když je vše zavřeno - jak moc dopředu je nutné řešit?
Všechny zdravím, ráda bych si vybrala svatební šaty k zapůjčení ze salonu, ale už trochu panikařím…
klaradvo
Před 4 lety
9
Svatební líčení a účes - Praha-východ - 22.5.2021
Dobrý den, na sobotu 22.5.2021 hledám vizážistku na svatební účes a líčení (lokalita Praha-východ)…
hanulinacz
Před 4 lety
7
Dj a živá kapela Olomouc, Hranice
Zdravím hledám Dj a živou kapelu na svatbu, která se koná 3.7.2021 v Hranicích u Olomouce. Nějaké d…
reco
Před 4 lety
4
Dj Olomouc
Krásný den, fotografa jsem touto cestou již našla, nyní zkusím Dj.. Termín 4. 9.2021, cca od 18 hod…
kv_production
Před 4 lety
3
Kadeřnice Plzeň/Rokycansko/Berounsko a okolí
Hezký den všem, nevěsty, mohly byste mi prosím doporučit nějakou šikovnou kadeřnici ideálně z Plz…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
2
DJ - Býkovice 19.6.2021
Ahoj, sháníme DJ na svatbu. Máme nabídku na 6h za 5000,- + 1000,- každá započatá hodina. Což se ve …
jirkaitl
Před 4 lety
2
Kadeřnice/Kadeřník - 26.6.2021 Skalka u Prostějova
Dobrý den, hledám kadeřníka nebo kadeřnici na svatbu, která se bude konat 26. 6. 2021 ve Skalce u …
vendula_kraslova
Před 4 lety
2
Dolní bouda
Ahoj, měla jste některá svatbu v Dolní boudě na Olomoucku? Zvažujeme ji a ráda bych znala vaše zkuš…
bara_sonnkova
Před 4 lety
1
Zlínský kraj - svatební fotograf s dronem
Dobrý den, doporučíte nám fotografa na svatbu letos v srpnu,který má i dron? Plus opravdu profesion…
petrov
Před 4 lety
6
Oddávající Karlovy Vary
Dobrý den, máme možnost si vybrat oddávajícího v městě Karlovy Vary. Máte někdo nějakou zkušenost, …
ver97
Před 4 lety
1
Látková svatební kytice - doporučení
Zdravím a jdu si pro radu. Rozhodla jsem se pro umělou kytici jak pro sebe, tak pro maminky a byla …
rozkvetla_dilna
Před 4 lety
3
Promedesign.cz
Ahoj holky, máte některá zkušenost se stránkou promedesign.cz? Byli jste s nimi spokojeni?Mockrát d…
luci275
Před 4 lety
1
Kneževes u Rakovníka
Zdravím :slight_smile: Svatbu máme 14.8.2021 v Kneževsi u Rakovníka. Čas ještě není upřesněn. Schán…
ivanguyen
Před 4 lety
14
Švadlena na úpravu šatů Kroměřížsko
Dobrý den, neměl by někdo kontakt na šikovnou švadlenku, která by mi dokázala pomoct spravit šaty n…
andee93
Před 4 lety
1
Svatební kytice Ostrava
Ahojte, měla byste nějaká tip, kde uvázat pěknou kytici v Ostravě?? ... chtěla bych něco jako v při…
svatebni_vyhledavac
Před 4 lety
4
Svatební koláčky - oblast Rakvice, Zaječí a okolí
Ahoj, dá někdo prosím tip na svatební koláčky v oblasti Rakvice, Zaječí a přilehlé okolí. Děkuji za…
evave1
Před 4 lety
3
Kolik vás stala kytice?
Ahoj, kolik vás prosím stala vaše kytice?
jana_michovska
Před 3 lety
19
Spodnička
Krásný den, prosím o radu - braly byste k těmto šatům spodničku? Pokud ano, jaký typ? Nechci příliš…
klaradvo
Před 4 lety
3
Nabízím svatební místo
Dobrý den, Hledam nahradu za nasi svatbu v sobotu 5.6.2021 v Rakovnickem okrese. Cena nájmu za c…
zhzh
Před 4 lety
2
Fotograf - 11.9. 2021 Miroslav
Zdravím ve spolek :slight_smile: Sháníme šikovného fotografa na svatební focení - 11.9.2021. Svat…
tylmanovastanislava
Před 4 lety
21
Kadeřnice okolí Skutče (Litomyšl, Vysoké Moto, Luže, Polička, Hlinsko,...)
Dobrý den, neznáte nějakou šikovnou kadeřnici z okolí Hluboké u Skutče, která má zkušenosti se svat…
naty27
Před 4 lety
2
1
2
…
137
138
139
140
141
…