Majitel nám mění podmínky pro účtování alkoholu

Profilova fotka
Od loňského roku plánujeme svatbu a domlouváme veškeré podrobnosti s majiteli objektu, kde bude celá svatba i hostina. Na webu mají Podmínky pro konání svateb pro daný rok. Letos v podmínkách pro rok 2021 přibyla informace, že si stanovují minimální hodnotu pro odběr alkoholu 5000 Kč. Svatbu máme mít teď v únoru... Můj názor je ten, že když jsme již domluvení na všech detailech i na tom, kolik alkoholu objednáváme atd., tak že nemůžou najednou měnit podmínky. Ale jsem laik a nevím moc, o co se v tomto případě opřít.... Klasickou smlouvu uzavřenou nemáme, ale máme písemný dokument o všech podrobnostech ke svatbě. Poradíte mi, zda toto jednání je běžné a co případně s tím?
Odpovědět
@lacikam_komarom Jednání je běžné, ale Vás by se ta změna týkat neměla. Promluvte si o tom s majitelem a připomeňte mu, že dohoda v minulém roce byla jiná a že na ní trváte.
Odpovědět
A ten majitel Vám řekl, že se nové podmínky na webu vztahují na vás? Pokud ne, tak bych předpokládala, že se vztahují na nové zájemce, pokud se s majitelem nedohodnou jinak. Vy už jste se přece nějak dohodli 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Bohuzel majitele na nas vytahli, ze holt je tezka doba a kdyz nam vychazeji v necem vstric, chteji, abychom vysli i my jim..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?