Vzpomínka na babičku na svatbě

Ahoj nevěstinky, budu se v červenci vdávat. V lednu mi umřela náhle milovaná babička. Pro naši rodinu a samozřejmě pro mě, to byla obrovská rána. Babička byla pro mne bůh, tolik jsem ji milovala.....Moc mě mrzí, že na mé svatbě nebude, že jsem jí ani o ní neřekla....A napadlo mě, že by bylo hezké si na ni vzpomenout a věnovat jí třeba písničku, tanec na svatbě. Že by DJ pronesl něco ve stylu, že jeden velice důležitý človíček nevěsty tady na svatbě chybí a nevěsta by jí ráda věnovala písničku. A poprosit ať jdou všichni tančit. Třeba takto, nebo nějak jinak, jen prostě věnovat jí krátkou nějakou vzpomínku. Ale zase se bojím, (což by se určitě stalo) abych půlku svatebčanů nerozbrečela a pak tam někdo v koutě připitý nebrečel...Co myslíte? Je vhodné něco takového udělat? Případně jiné typy?....Moc moc všem děkuji za názor!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@vinien Ahoj. Já nemám úplně stejnou situaci, ale podobnou.. Před pár lety mi umřel nevlastní táta, který mě od 3 let vychovával. Vždycky si přál jednou na mé svatbě se mnou tančit první tanec nevěsty s otcem, ale to už se bohužel nestane. Napadlo mě proto, že svůj první tanec s otcem nebudu tancovat se svým pravým tátou (kterého stále mám), ale s dědou, a na písničku, která bude vzpomínkou na mého nevlastního tátu. Nijak nahlas na něj vzpomínku vyhlašovat nebudu, bude to spíš moje niterní záležitost, ale myslím, že to každému dojde.. Asi ti to nijak konkrétně nepomůže, ale chci tím říct, že pokud ty máš pocit, že bys ji nějak měla na svatbě uctít, tak to udělej, a neřeš, jestli je to vhodné nebo jestli se to někomu líbí či ne. :-)
Odpovědět
Ahoj, mě babička zemřela sice už před 3 lety, ale byl to natolik milovaný člověk ze rána je stala hodně bolavá, a sebemensi vzpomínka mě dokáže rozplakat, a taky jsem ji chtěla mít nějakým způsobem u sebe na svatbě. Takže se výzdoba na svatbe bude skládat z jejich oblíbených květin, nikomu to neříkám.. Jen nejbližší samozřejmě ví že je to kvůli ní.
Odpovědět
Zemřel mi před dvěma lety milovaný tatínek.Pri obradu pujdu sama,protoze nechci,aby ho nekdo nahradil.Na svatbě budu mít určitě fotku a zapálenou svíčku (na římse krbu hned za námi) a na kytici budu mít přívěsek srdíčko,který mi kdysi dál... Při děkovani rodicum darek sice dostane jen maminka,ale mluvit o něm určitě budu... plánuji buď v den svatby (když to stihnu) nebo den poté položit kytičku a zapálit svicku na našem pietním místě...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?